Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, Nie chce mi sie szukac w faq i nie wiem czy to opisane. Czy moge wystawić swoją flote u siebie na moon - wtedy SŁABSZY sojusznik złomuje mnie GSiami (bez jego strat) i ja se swój złom + dok z siebie zbieram ? Pzdr Jeszcze drugie pytanie bo nie czytałem nawet opisu doku. Jezeli dok zwraca mi 16% i gram na uni 70% debris ... dostaje złoma na moim moonie i zbiore całeego siebie to mam 86% zwrotu surki ze swojej floty ? (nie liczac deu) ?
-
Tak jak pisałem kazdy gra jak lubi. Ja lubie eventy ale rozwijam tez inne rzeczy. Teraz pojde w eko mimo że nie jest to moj ulubiony zysk. Jak wroci event to łupiemy nagrody. szkoda tego płaczu na forum tylko o te nagrody. dziwnym trafem tylko te osoby co w evencie nie uczestniczą. Niech kzdy gra se swoje.
-
Kazdy gra pod siebie. Ciap napisze ze eko generuje zysk. W tym samym poscie napisze ze flota którą sie nie lata generuje straty. Ja napisze ze flota którą sie lata generuje zysk, kopalnie z wyłączonym wydobyciem lub brakiem zasilania to stracona surka. Ktos napisze ze dok to posunięcie bez sensu bo przeciez po co komu 300 kk czy 1,5 kkk za free...bezsens. Kazdy ma swoje łogejm. Osobiscie najbardziej podoba mi sie gra nieszablonowa - ktos nie miał floty ale przyszły expy to szybko cyk cyk i juz e…
-
Dalej nie czaisz. Ja rozwijam kazdy aspekt gry. Pisanie "ogarnij wszystko bez...." pokazuje tylko ze brakuje Ci doswiadczenia. Gre trzeba wykorzystac w 100% zeby miec pozycje. Piszac ze dok nie był opłacalny juz wprost sie kompromitujesz całe ogame world wiedziało, Ty nie wiedziales Moge dac kilka rad na prv jak konto ogarnąć szybciej zeby tu nie spamowac.
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „To doskonale pokazuje kto potrafi wykorzystac potencjał gry i miec po prostu lepsze konto w okresie czasu. ” Ty masz lepsze konto? Wiec po co prosisz o event i dok? Ja sie nie prosze bo jestem spokojny w swoje przyrosty. Ty jak widze domagasz sie czegos bo nie jestes w stanie wyciagnac z potencjalu konta, jakie stworzyles przez rok tego, co ja wyciagne dzieki rozwinietemu eko. I kto jest w plecy? Rozumiem, ze nie dostaniesz eventu i doku to nagle nie masz p…