Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 20.
-
Szkoda że czas nas ograniczał i cała flota nie poszła w ruch. Gratulacje dla agresora za zimną krew i dla obrońców za dobrą pułapkę. Pozdrawiam Mad Maxa, Sorra, Papcia i wszystkich graczy uni Rigel
-
Top2-ACS: zUy ares, Plamka, Gora aka Mistrz [MNS] vs. czajnik [SaS] ~ 38.239,82%
GoraGra - - Hall of Fame
PostGratulacje Ares przyjemnego zysku Przetapiaj na pancerniki
-
I fajnie by było jakby był zmieniony próg procentowy dodawanie RW do SD , im starsze uni tym wiekszy próg powinien byc żeby nie meczyć biednych ekowców którzy trzymają DT na planetach tylko do zwózki surki
-
TOP 1 ACS [RONIN] - DOBERMAN [87] + senwiatraka + Krol Albanii vs. fen1ks - 1472,24% - The Final Countdown
GoraGra - - Hall of Fame
PostGratulacje mousik Lamo Moderator Indestructible:Upominam za spam; proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.
-
panWpolo (Nikt) & all (Ted Mosby) & pawel1000 [GEN] vs najemnik [VDM] - 19195,57% - TOP 4 ACS
GoraGra - - Hall of Fame
PostGratulacje akcji moj kochany sojuszu, po miesięcznym planowaniu wreszcie się udało ps. fajna historia polo
-
ACS; zUy ares i Mickey Knox [MNS], Plamka [GEN] vs Numer Raz [BWOLF] - 11349,98%
GoraGra - - Hall of Fame
PostNo ładna dobitka Chodź w części pokryje straty Aresa z głównego starcia Gratulacje chłopaki oraz Plamko bez której nie odbyło by się to ST ahh i miło widzieć Pablita latającego
-
TOP 1-Solo: zUy ares i Mickey Knox [MNS], Plamka [GEN] vs Numer Raz [BWOLF] - 41943,47% + farming + pyskaty joint w rekach
GoraGra - - Hall of Fame
PostGratulacje sorro TOP1 Ursa Należało Ci się, bo wiem że obserwowałeś obrońcę przez jakiś okres czasu Szybkiej odbudowy ps. Za to że Plamka Ciebie obudziła powinieneś umyć okno
-
Ja zgłaszam uni Rigel. Była tylko 1 edycja 9 miechów temu. Na uni prawie nic się nie dzieje i przydało byś trochę życia na uni
-
No bardzo możliwe Na uczelni na laptopie nie mogłem pisać w tych tematach a teraz na stacjonarce mogę ;p Super Moderator denior:Zamykam :)
-
Witam Jak chce wejść na starcia tytanów uni Rigel wylogowuje mnie z forum i jak próbuję się zalogować to pisze mi "Nie masz odpowiednich uprawnień, aby oglądać te stronę." wie może ktoś o co chodzi ? :(