Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 118.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• S&D - wątek dyskusyjny

Gully - - Seek & Destroy

Cytat od jarwq: „Ja jestem za pozostawieniem aktualnych zasad SD. * odnośnie niszczenia księżyców nikt tym nie wyrobi sobie ani aktywisty ani top złomiarza bo są za duże straty w gęsiach więc nie wiem o co halo graczom. Jak ktoś zazdrości niszczenia księżyców to niech się włączy do zabawy bo zwykle z 3-4graczy rywalizuje tylko. Jest to też możliwość zabawy i ewentualnie zdobycia nagrody dla słabszych graczy - a jak wiadomo na starszych uniach ciężko skompletować ekipę do zabawy - więc kasacja te…

• S&D - wątek dyskusyjny

Gully - - Seek & Destroy

Cytat od u66juras: „lol, widac ze idziesz sie rozbijac do S&D byle aktywiste miec. Ograniczenie tej nagrody, bo S&D najlepszy zlomiarz i najlepsza druzyna powinny byc najlepsze nagrody, a nie ta oferma, ktora rozbija flote, byle miec badanie. To tak jakbys za 1 miejsce podczas sezonu skokow narciaskich dal zwyciezcy 100 tysiecy zloty, a temu kto najczesciej skakal dal 1 mln. ALe wiem ze niektorzy sa za tepi zeby rozroznic roznice miedzy ograniczeniem a likwidacja, wiec nie ma co sie klocic w sum…

• S&D - wątek dyskusyjny

Gully - - Seek & Destroy

Cytat od u66juras: „Głównie rozbijanie sie na 0 jest dla aktywisty, bo robi mase nisko procentowych raportów. Aktywiste ograniczyc tylko do komputerowej i napedow, i problem rozbijania sie byle astrofizyke dostac jest rozwiazany i mozna zdjac próg procentowy nagrody.” W ogóle zlikwidujmy nagrody, zlikwidujmy S&D, zlikwidujmy ogame. Problem z głowy. Podziwiam Twój tok rozumowania.

• Ładne starcie, ale obrońca strasznie zlamił bo mógł wam narobić takich strat, że sam straciłby mniej a wy mielibyście większy minus. Ale nie wiedział o tym, więc dla was tym lepiej. Gratulacje dobrego starcia. Dzięki ghost za linka

• Cytat od *Doberman*: „2a. Pułapka na planecie pod falangą 1* ShadowMaster [WTH] - Doberman [aANT] - - 93.57 % - Do Wojny” Nie widzę tutaj opisu, że pułapka jest na planecie pod falangą... Czy coś przeoczyłem?

• S&D - wątek dyskusyjny

Gully - - Seek & Destroy

Jestem tego samego zdania co Zdobywca, Vexper i Lotd SITH. Zaliczanie moonkilli do klasyfikacji złomiarza jest zwyczajnie nie fair chociażby z tego powodu że niszcząc moony dorabia się do czterech klasyfikacji, podczas gdy każda inna akcja tylko do trzech. Poza tym, wszyscy piszecie że punkty powinny być za zyskowne akcje. Co to za zysk, jak przez miesiąc traci się 2.5kk pkt, dla nagrody wartej max 1.2kk pkt... Robiąc RW nie ingeruję w klasyfikację moonkilli, a niszcząc moona nie powinno się ing…

• Cytat od mielek777: „ban był wyssany z palca i został wyjaśniony spodziewam się również ,że GO etiud straci posadę w teamie :)” Punkt 6 i 7 regulaminu KFZ mówi: Cytat: „6. Nie będą akceptowane zgłoszenia ST, które powstały w wyniku postawy cechującej się brakiem gry fair play. W szczególności uzyskane dzięki zdradzie, bugusingu lub podejrzane o ustawkę. 7. Wszelkie wątpliwości co do gry fair play będą rozstrzygane na niekorzyść zgłaszającego.” Skoro został wyjaśniony to czemu nadal tam jest? SGO…

• Cytat od Włosiu: „pkt. 17? Mili i CRACOVIA KRAKOW i Ulises [3 X] vs nowy gracz - 7561,14% - relokacja” Moim zdaniem tak. Zaliczam. Ciekawa akcja.

• Cytat od Leonidas: „Znajdź mi takiego gościa na świecie co dzień w dzień puszcza fsa i dokładnie 1s po tym wyłącza przeglądarkę tak regularnie żebyś był wstanie to wychwycić.” Oj zdziwiłbyś się ilu takich jest

• Cytat od Leonidas: „Zostawić im punkty, 90% nie gra więc już np nie zaliczy obrony ze znikającym księżycem. Skasowane kolonizuj, dodana obrona na niszczonym księżycu. Bilans wyrównany. I nie piszcie mi o rażącym błędzie obrońcy bo nawet jeśli popełni rażące błędy to nie wiesz co liczysz w tym wypadku, może lecieć na niewidoczne pz u idlaka, zatrzymaj, atakuj na moona idlaka, itd itp więc ostatecznie nie jesteś wstanie stwierdzić co policzyłeś jak ci obrońca nie powie. W każdym innym przypadku wi…

• Cytat od >>pajda<<: „to jak inaczej niz orientacyjnie mozna obecnie wyliczyc kolonizuj bo nie kumam, a jesli mozna to mnie oswiec, w przeciwnym razie to jest martwy podpunkt” Cytat od Leonidas: „Również z chęcią posłucham bo jak wyżej proponowałem usunięcie tego podpunktu to był pikuś policzyć kolonizuj.” Da się, jeśli obrońca zrobi rażący błąd w robieniu FSa. Tak samo da się zrobić zatrzymaj moon-moon. Kiedyś było łatwiej, dzisiaj jest to mega trudne. Moim zdaniem punkty te pwinny zostać w zest…

• Cytat od >>pajda<<: „1. board.pl.ogame.gameforge.com/b…squad-7610-26/?highlight=” zaliczam Cytat od >>pajda<<: „ 2a. board.pl.ogame.gameforge.com/b…r-30-2-obrona/?highlight=” zaliczam Cytat od >>pajda<<: „ 7. board.pl.ogame.gameforge.com/b…4h-historyjka/?highlight=” zaliczam Cytat od >>pajda<<: „ 12. 5 postow nizej pbronca potwierdza ze lot w ciemno bez skanowania” nie zaliczam - to nie jest ST, tylko miniST Cytat od >>pajda<<: „ ewentualnie to board.pl.ogame.gameforge.com/b…w-niecale-24h/?highl…

• Skoro wprowadzamy 2b, to dam coś od siebie 2b. Pułapka na planecie z niszczeniem moona obrońcy

• Myślę, że powinniśmy wprowadzić jeszcze jedną kategorię: obrona z niszczeniem moona obrońcy. Takie akcje zdarzają się coraz częściej i zdecydowania wymagają więcej przygotowań i zgrania niż inne, nawet te w KFZ akcje.

• Gratulacje tatko - jeszcze dwa takie starcia i poprzednią wtopę odrobisz Bardzo ładny zysk, tak trzymać!

• Mega starcie. Gratulacje dla obu stron, jak i Szo dla obu stron. Straty mniej więcej równe po obu stronach, więc na uni pewnie się nieco szale poprzestawiały Ładny widok - tyle floty w natarciu

• Bardzo fajne i ciekawe starcie. Gratuluję agresorom, bo jest czego. Tego typu bitwy to esencja tej gry i nawet będąc po stronie przegranych (mam na myśli sojusz pokonanego) są większe chęci na grę. Przynajmniej nie oddaliście sojusznika bez walki - to się liczy. Graty!

• Temat może trochę się rozrusza - w międzyczasie wpadło coś do pkt 4: FS na PZ z moona z obstawą: #50 ** TOP 2 SOLO ** Gully [MadX] vs kuba [ArMat] - 14120,5% + farming + zbiórka

• Gratulacje tatko i dzięki za linka. Ładnie tu kosicie sojuszowo. Oby tak dalej

• Hmm, ciekawe BUM Graty dla jednych i drugich - macie wszyscy jaja. Jeszcze tylko podzielcie się złomem po równo i święta będą wesołe. SZO dla wszystkich