Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 287.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostGory
-
Dla mnie to nie jest minus... To tylko wspomoże stopniowy rozwój, w przeciwnym wypadku wybudowałbyś 1667 pelzaczy i zapomniał o nich... A teraz stopniowy cel jest dobić do 50% Cytat od Apofis: „Cytat od KrzysDRJ: „ez się zacząłem szykować ale wersja 7.1 mimo wszystko bardziej mi odpowiada ” plusy:- nie trzeba tyle energii, - możliwość braku nadmiernej ilości satelitów, - dużo mniejsza ilość potrzebnych pełzaczy, - nienarażanie się na złomowanie, - nie trzeba powiększać obrony. Minus: - 50 % prod…
-
Cytat od @Piciu: „Nie ukrywam, że taki model wprowadzania zmian jest strasznie wkur.... Ja już np. zacząłem się zbroić w prąd na te tysiące pełzaczy, a teraz się okazuje, że niepotrzebnie. Na początku tego wątku pisałem, że osoba, która projektuje te zmiany sama nie wie co chce zrobić i kolejny raz mam tego potwierdzenie. ” Tez się zacząłem szykować ale wersja 7.1 mimo wszystko bardziej mi odpowiada
-
ostatnia litera
PostRobotnik
-
Skojarzenia v. 0.3
PostBieda
-
Oddam oddam kontra oddam... Niestety uni coraz bardziej nam się zamienia w pustynie... Wszyscy uciekają... Gratulacje wlotu, obrońcy SZO żeby nie brakło ludzi do gry.
-
ostatnia litera
PostRespirator
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSms
-
ostatnia litera
PostNowość
-
Skojarzenia v. 0.3
PostTvn