Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 141.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
od poczatku ogame zawsze bylo modne haslo: ko to oddane konto zezlomowane. No ale mysle ze tym razem to wyjatek;) Dziki sie odbuduje i nas wszystkich zjedzie. Tak wiec nie znane sa dni ani godziny ale "to" nadchodzi. Konto o ile sie nie myle bylo top 3. Juz dwa oczka mniej...narazie.. Czekamy na dalszy rozwoj sytuacji bo kazdy wie ze bez niego to uni by bylo martwe a tak to przynajmniej raz wklei steka aby chwile potem byc po drugiej stronie. Waleczna bestia oby sie nie podal. Latte teraz spokoj…
-
o co tu kaman? Teraz to taktyka dzikiego mnie rozwalila. Chyba trzeba u wziac, poczytac zasady gry i przemyslec czy ja na pewno dobrze gram Z tego co wyczytalem to nalezy pogratulowac atakujacemu wiec gratuluje i zyczyc odbudowy obroncy co oczywiscie ze zycze;) Jeszcze jeden taki lot kawa i zglaszam push na dzikim;)
-
a prosilem dzikiego na prv zeby nie pisał bo bana dostanie. Obiecal ze zezlomuje nas wszystkich a tu wielkie 4 litery wyszly. Dostal wyzwanie tydzien bez urlopu i prawda wyszla....nie da rady. Ale wielkie szo i lecimy dalej;))) Moderator Neferet:Poprawiłam na ładniejsze słowo
-
Jak zwykle dziki krysztalowy jak banas a dopiero co odkupil za grosze stateczki od starego konta nc ktore sie kiedys nazywalo.....niespodzianka.....dziki.Wkej raporty z reckow. Aaaaa sorki nie masz ich bo caly pz z moich statkow chcial ym zaznaczyc jest u mnie wiec zysk juz nie jest taki fajny. Byly by gratulacje jakbys zamkna ta buzie i nie pisal mi nic na prv. A tak to szo dla mnie z moim pz i dokiem mam juz 70 proc odbudowane wiec straty kilkudniowe. Twoje loty"straszaki" tez nie byly za free…
-
Co tu gadac...tak sie bawi sojusz eco;p A ja myslalem ze gremlin sprzedal flote i na satki przeropil. Obroncy szo.
-
to teraz dziki to farma:p Stawiam na farme burakow bo najnardziej pasuje;p