Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki Tatek! Ave Sith Dnia 28-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca lord sith [SITH] ________________________________________________ Duży transporter 32.029 Statek kolonizacyjny 28 Recykler 6.427 Sonda szpiegowska 422.880 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 13.835 Lekkie działo laserowe 9.482 Działo Gaussa 1.799 ___________________________________…
-
ROFL. Ale widok. Gratulacje dla agresorów. Obrońcy więcej żelków
-
Profeska akcja, graty, gratuluje też cierpliwości do x1
-
wszystko widać poniżej, nic więcej dodawać nie trzeba pozdrowienia dla znajomych z Ogame star-wars-web-comics-darth-vader-boop Dnia 04-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber ________________________________________________ Krążownik 1.012.533 Okręt wojenny 336.753 Pancernik 362.234 Pathfinder 47.490 _________________________________________ Obrońca Leia [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 198.501 Duży transporter 15.070 Lekki…
-
Nie mareczku, macie generalnie całkiem spoko sojusz i jednego hipokrytę w nim, serio trochę w to gram i po prostu nie lubię jak ktoś podważa, że swoje tutaj (na Ogame) ugrałem, to... takie słabe szczególnie, że pisze to ktoś kto nie ma ku temu podstaw wtedy to mnie trochę jak to się piszę.. triggeruje? takie rangi jak ta tutaj miałem na trzech uniach, 42, 49 i 54, na ilu uniach miał je Raven? A te wszystkie szpile wbijane w Ciebie, Sith i innych, tak po prostu robię, zawsze robiłem flame na foru…
-
Też bym nominował uszata ale mam uraz przez błąd falangi, który uratował mu flotę, tak to by uszata może na ledzie już nie było ale faktycznie obok edola to wydaje się, że właśnie Uszat i ostatnio Ecco nadają się do tego rankingu, wiadomo jest jeszcze Raven czy ostatnio Lop, ale Lop nie grał od początku gdy najwięcej się działo, Raven też zaczął dopiero nie dawno i teraz marudzi na innych, że na uni nic nie zrobili, a uszat od samego początku działał jednak
-
Raven w swoim prime time jest, stąd to ego, też taki byłem, ba nadal jestem (tylko nie byłem graczem jednego uni ) Wszystko przed nim, jeszcze mu dupę obiją nie raz bo to taki gracz i wtedy zrozumie, teraz teksty typu "nigdy nie padnę na BFs", a potem widzimy coś takiego. Graty tatko, porobiłeś ich jak amatorów. Edit: i zanim agresor się włączy komuś to dopiszę: tak, wiem, ochłapy, chodzi o sam fakt, takie teksty "nie padnę nigdy na BFs!!oeneone" to jednak nie działają i się nie sprawdzają, bo w…