Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 130.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratki atakierowi , sojuszników zawsze szkoda . . Odbudowa leci ponoć pełną parą czyli gramy dalej . Miał być AlekzJajami a jest Alek z dużymi jajami

• Szacunek za pokazanie rw i za rozdanie surowców słabszym , przynajmniej nie ma głupich oszczerstw w Waszą stronę . Czas który został poświęcony na budowanie floty nie poszedł na marne przynajmniej ktoś skorzysta . Szkoda by to było wysłać na urlop . Cytat od BIEDRONEK77: „ ....cisnijcie dalej może za rok dojedziecie top1 alkoholik z octans ” A co do tego my tu mamy dwie różne prędkości na uni , topka ma swój speed i swoją grę tak troszkę oderwaną od rzeczywistości ale My na to nic nie poradzimy …

• A może trzeba się wylogować i zalogować jeszcze raz tak jak z pkt które nie zaliczało

• Ja wybieram Slot ekspedycji srebro 7 dni + 2 ekspedycje całkiem fajna opcja dla mnie

• @Muniek my to rozumiemy ale poczytaj swoje posty gdzie naśmiewałeś się po co komu sztab i wmawiałeś Nam że źle robimy teraz widzę że nabierasz troszkę pokory . Wszystko w tym temacie zostało wyjaśnione każdy z Nas ma inny cel i jest na innym etapie gry . Ty grasz dla dużej ilości punktów inny chce dostać sztab i pochodne które będą za wykonywanie zadań .

• Surowce które miał bym zainwestować w dok zainwestuje w kopalnie . Co za tym idzie zwiększę wydobycie i coś tam w skali pewnego okresu czasu wydobędę więcej a co za tym idzie w coś to zainwestuje . Nie gram dla pkt i nie zależy mi aż na tym żeby skoczyć o 50 pozycji . Z doku nic nie mam już ktoś Ci pisał jaka jest różnica przy ewentualnej utracie floty i to jeszcze trzeba ją stracić na danej planeci . Puste pkt ale jak tak tobie zależało na tych pkt to twoja sprawa mi tam jakoś za bardzo na nich…

• Najdroższą dla Ciebie . Ja mam dok na 2 lvl a Ty próbujesz mi wmówić że dok będzie najlepszym rozwiązaniem dla mnie ??? Doszliśmy już do tego że każdy z Nas wybrał to co potrzebował a Ty dalej jedno i to samo . Uważasz że dok na 3 lvl aż tak zmieni moje położenie w pkt ???

• Z tej rozmowy nic nie będzie gość się uparł przy swoim tłumaczycie mu że poza pkt dużej różnicy w oddaniu przez dok złomu nie ma ale on i tak swoje . Fajnie @Muniek że masz kolejny poziom doku jeżeli tylko był Ci potrzebny to super . Dalsza rozmowa nie ma sensu i tak czy tak nikt Cię nie przegada . Każdy z Nas ma to co potrzebował . I wychodzi na to że każdy jest zadowolony jeden z doku drugi ze sztabu a trzeci co tam sobie wybrał też pewno jest zadowolony .

• @Muniek wszystko zależy na jakim etapie gry jesteśmy . Teraz celuje w msbn

• Cytat od magneto_one: „ Jest również odbiór pierwszych nagród co już cieszy. Pozdrawiam Magneto ” Ja odebrałem wczoraj sztab tak że tak jakby uciekł ci 1 dzień

• TS Wisła Kraków.

Freon - - Piłka Nożna

po derbach na remis , nie ma grajków ale wszystko idzie w dobrym kierunku szkoda tej pandemii bo było by dużo lepiej

• Dajecie lekcje takim Januszom jak ja jak latać ???

• Cytat od cichah2o: „robię plazmę na 20 lbl, 8 tyg do końca, 8 tyg za mną, 108k anty skrócenie o połowę i kolejne 108k na zakończenie... a wskoczyły zadania: Rozpocznij budowę budynku: 1 x Laboratorium badawcze, Rozpocznij badanie: 1 x Technologia plazmowa.. ” Jak byłem w wojsku mówili że w przyrodzie nic nie ginie

• Gratulacje wjazdu .Flota się robi , nie licz na jakieś fory może znajdę kogoś do acs no może z 6 osób ale na każdego przyjdzie dzień obym nie był pierwszy Pozdrawiam

• W takim razie cebule jem do końca miesiąca i liczę że darmoszka z anty wpadnie . Kisze ogóry tak że taka darmowa pizza na przegryzkę będzie . Miło ze strony GF że wspomagaja biednych ludzi takich jak ja sztab na 4 dni to było moje marzenie

• jak za każdym razem pominiesz 1 zadanie starczy Cebulionów ??? póki co mam jakieś badanie już 2 raz

• szal badawczy Rozpocznij badanie: 1 x Technologia komputerowa wrzuciłem ale akurat potrzebowałem i się zrobiło ale jak cofniesz to zaliczy

• @Muniek wyślij swoją flote i ją złap na fali i napisz czy działa

• Jedno mnie zastanawia nie zrobię 1 zadania i czy później wystarczy tych CEBULIONÓW do końca a po drodze pewnie GF znów zaskoczy i trzeba będzie anty mieć na koncie ????? Da radę bez pln to ogarnąć ???

• Poza tym nie trzeba zrobić wszystkiego a zaliczy nie wiem jak będzie dalej ja nie mam anty żeby zrobić ostatniego zadania kup coś w Kantynie a zaliczyło 1 poziom