Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 130.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Reload [LUMP] vs. Skibix [LUMP] & Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] & Yodeu [LUMP] ~ 47363,32% Pożegnanie Reload :)
Freon - - Starcia Tucana
PostSzacunek za pokazanie rw i za rozdanie surowców słabszym , przynajmniej nie ma głupich oszczerstw w Waszą stronę . Czas który został poświęcony na budowanie floty nie poszedł na marne przynajmniej ktoś skorzysta . Szkoda by to było wysłać na urlop . Cytat od BIEDRONEK77: „ ....cisnijcie dalej może za rok dojedziecie top1 alkoholik z octans ” A co do tego my tu mamy dwie różne prędkości na uni , topka ma swój speed i swoją grę tak troszkę oderwaną od rzeczywistości ale My na to nic nie poradzimy …
-
@Muniek my to rozumiemy ale poczytaj swoje posty gdzie naśmiewałeś się po co komu sztab i wmawiałeś Nam że źle robimy teraz widzę że nabierasz troszkę pokory . Wszystko w tym temacie zostało wyjaśnione każdy z Nas ma inny cel i jest na innym etapie gry . Ty grasz dla dużej ilości punktów inny chce dostać sztab i pochodne które będą za wykonywanie zadań .
-
Surowce które miał bym zainwestować w dok zainwestuje w kopalnie . Co za tym idzie zwiększę wydobycie i coś tam w skali pewnego okresu czasu wydobędę więcej a co za tym idzie w coś to zainwestuje . Nie gram dla pkt i nie zależy mi aż na tym żeby skoczyć o 50 pozycji . Z doku nic nie mam już ktoś Ci pisał jaka jest różnica przy ewentualnej utracie floty i to jeszcze trzeba ją stracić na danej planeci . Puste pkt ale jak tak tobie zależało na tych pkt to twoja sprawa mi tam jakoś za bardzo na nich…
-
Z tej rozmowy nic nie będzie gość się uparł przy swoim tłumaczycie mu że poza pkt dużej różnicy w oddaniu przez dok złomu nie ma ale on i tak swoje . Fajnie @Muniek że masz kolejny poziom doku jeżeli tylko był Ci potrzebny to super . Dalsza rozmowa nie ma sensu i tak czy tak nikt Cię nie przegada . Każdy z Nas ma to co potrzebował . I wychodzi na to że każdy jest zadowolony jeden z doku drugi ze sztabu a trzeci co tam sobie wybrał też pewno jest zadowolony .
-
TS Wisła Kraków.
Freon - - Piłka Nożna
Postpo derbach na remis , nie ma grajków ale wszystko idzie w dobrym kierunku szkoda tej pandemii bo było by dużo lepiej
-
Cytat od cichah2o: „robię plazmę na 20 lbl, 8 tyg do końca, 8 tyg za mną, 108k anty skrócenie o połowę i kolejne 108k na zakończenie... a wskoczyły zadania: Rozpocznij budowę budynku: 1 x Laboratorium badawcze, Rozpocznij badanie: 1 x Technologia plazmowa.. ” Jak byłem w wojsku mówili że w przyrodzie nic nie ginie