Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od litek.: „Cytat od ^BrzydaI^: „a tam amerykanska. Ładniejsza barańska, skowrońska czy tam inna polka, a ten amerykańską mi tu wkleja. ” czy Liktoras ” moze byc mi bardziej chodzilo o Glinke, Grajber, Zaroslinska, Maj itp itd uwielbialem ogladac taks siatkowke, lepsze laski niz na wyborach mis, przynajmniej cos umialy a nie tylko "cieszyc sie do lustra"
-
youtu.be/svZDjeXxcrY youtu.be/CRuOOxF-ENQ youtu.be/ffxKSjUwKdU youtu.be/e7HBypw4lhY youtu.be/X3PX6Xh0n5w
-
a moze zrobic jak na prawdziwych licytacjach ? Bez "limitu czasu" 30-40min tylko: Przedmiot - aukcja start np 12:00 i dajmy ktos daje kwote, kwota po raz 1 po raz 2 po raz 3 sprzedane, jak nijt sie nie zglosi , nie przebije sprzedane po minimalu jak przebije to kolejna 3 sekundy(zapytania o oferte) i dajmy przebitki nie o 1k bo to bezsens a np o 10-100k bo kazdy sie zgodzi kto umie liczyc ze dopalka nawet 10% przez tydzien przy eko x7 ktore jest prawie wszedzie daje kilka dobrych kk surki wiec p…
-
Cytat od Qwant-holon: „Jedni są bogaci w życiu (kasa), a inni w ogame (surowce). Każdy ma wybór na co przeznaczy swoje środki i uj ci do tego. A ból dupy że nie stać cie na dopałki za anty bo przecież nie będziesz ich żarł proszę wykładać w innym temacie. Osobiście kupuję masssssssssę dopałków, mam zapas na 40lat +40% na wszystkie 20planet które kupiłem za pakiety surowców. Łyso? ” nie ból dupy, i stać mnie 1 przelew i moglbym miec konto top 1 na pl ale w du mam te wasze pkt i chore ambicje bo t…
-
Mnie ciekawi i irytuje zarazem fakt ze najwiekszy krzyk i lament podnosza osoby które ładują grube stówy a nawet tysiace zł w antymaterie. Nie chce wami rządzić i wydawać waszej kasy ale w realu tysiace ludzi zyjacych toz obok potrzebuje naszej pomocy, nie widzicie tego? Nie rusza was sumienie puszczajac w powietrze tyle kasy a osoba obok niema co do garka wlozyc lub walczy o zdrowie... Na licytacjach za duze ilosci surki dopalacze kupuja ludzie ktorzy nie ładuja anty bo ich nie stac lub z innyc…
-
ja osobiscie popieram wydawanie miliardów na licytacjach bo kto komus zabroni sie bawić? Czy ktos bogatemu broni dać napiwek lub rozdawać kase na lewo czy prawo? Ospowiedz jest jasna nie!. W grze mamy 2 waluty anty i surke wiec, kazdy placi ile chce tym czym chce proste. Co do ograniczenia licytacji, moze i dobry pomysl bo jak ktos ma dobre eko na uni x7 to kilka licytacji moze wygrac . Ale ja osobiscie proponowalbym aby niemcy zniesli limit licytacji lub wprowadzili jakaś stawke za te bostery d…
-
Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%
^Turysta^ - - Starcia U68
PostCytat od Selene: „Hmm, ST kompletnie nie w naszym stylu, mam nadzieję że to taki wyjątek i więcej się nie powtórzy, nawet do godz. 3-ej nie poczekałeś, jak to tak! Ale i tak ładnie wygląda, gratulacje dla Ciebie . ” no właśnie, rób jak kromak skanuj o 2 żeby o 3 wlecieć jak się coś znajdzie, jakiś bfs. A co do starcia to szczerze gratuluje bo nie lubie chamstwa, szczególnie jak ktoś rzuca mięsem, milego przetopu. Obroncy dłuzszego urlopu.