Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Poprzednim razem nie widzialem ze obronca wozi tyle surki na innym moonie ale co sie odwlecze to nie uciecze Obroncy szo pozdrowienia dla buddy i znajomych z gg Dnia 05-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piaskowy Dziadek Technologia bojowa 200% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 210% ________________________________________________ Mały transporter 260.000 Pancernik 150.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ALFA [AVALON] T…
-
Bunkierek zrobiony Pozdrowienia dla znajomych oraz Buddy, szczegolne podziekowania dla osoby ktora przyczynila sie do tego lotu Obroncy Dnia 01-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piaskowy Dziadek ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4.000 Lekki myśliwiec 1 _________________________________________ Obrońca wuju8 ________________________________________________ Mały transporter 40.074 Lekki myśliwiec 31 Krążownik 6.046 Okręt wojenny 24 Recy…
-
Graty dla atakierow za kosmiczny % sporo tego padlo, dla obroncy powodzenia w realu przynajmniej bedzie mial spokoj od ogame
-
Witam wszystkich, moje pierwsze ST na nowym koncie które przejalem po Cierniku troche czekałem żeby coś tu wrzucić ale trwa S&D wiec za dużo aktywnych graczy NIe udało sie zebrac calego zlomu ktoś podkradł 10k pozatym nie miałem tyle reckow Podziekowania dla tego ktory pozczyl recki!! i ktory pomogl je zalatwic Pozdrawiam starych znajomych, buddy oraz gg, Obroncy Dnia 19-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piaskowy Dziadek ____________________________________________…
-
Wkoncu konkretny zysk i to pod nosem Dnia 27-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PijanaPalaMikolaja [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 135.000 Pancernik 28.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Mapei [Explorer] ________________________________________________ Duży transporter 59.199 Lekki myśliwiec 13 Ciężki myśliwiec 9 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 333 Sonda szpiegowska 47 Niszczyciel 157 G…