Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cze Paczek Nominacja dla @DarthMario. Uzasadnienie: odbudowal moje konto do takiego stanu ze nikt tego solo nie robi, top1 solo world ogame, wygranie edycji s&d i w uj mniejszych wiekszych akcji ktore widzialem ja i sojusz Nastepny to pl1 czy jaki on tam ma nick w grze, akcje zawsze zapiete na ostatni guzik wszystko przemyslane i zorganizowane. I ostatnie @lucky666 na Q duzo nie pokazal bo mu sie grac odechcialo, ale pare st tu ma, nie na tym uni ale przed poprzednim laczeniem odbudowal kawal fl…

• @Majs pushowac sie teraz nie ma czy bo juz wszystko przetopione, kto pisze? dwa posty wyzej masz odpowiedz.

• Starcie fajne, kawałek floty poleciało i fajna flota w piach poszła, a szkoda bo mogła wylądować w innych reckach. Graty Majs. Parę osób pisze żeś pusher itp, chyba z nikad to się nie wzięło, to ze na banie nie wisisz nie znaczy ze postawiłeś latajki legalnie.

• Cytat od Cztery: „Cytat od Terry: „Cytat od Cztery: „@Terry głosujemy na najlepszego flociarza cz graca Spica? ” Na gracza, tylko od kiedy ktos kto jest gornikiem i gra tak jak opisalem we wczesniejszym poscie moze zaslugiwac na miano najlepszego gracza uniwersum?Whisky ” tylko że on nie gra jak to wcześniej opisałeś board.pl.ogame.gameforge.com/i…onstable-Spirit-14786-54/ Było też kilka mniejszych, większych rw ale najzwyczajniej sie nimi nie chwali ” O czym Ty czlowieku gadasz on ma 10kk punkt…

• Cytat od Cztery: „@Terry głosujemy na najlepszego flociarza cz graca Spica? ” Na gracza, tylko od kiedy ktos kto jest gornikiem i gra tak jak opisalem we wczesniejszym poscie moze zaslugiwac na miano najlepszego gracza uniwersum? Whisky

• Co wy poronujecie x1 do x6 dwie rozne gry nie majace ze soba nic wspolnego optocz szyldu GF... Ciap a gralas kiedykolwiek przez kilka lat na speedzie takim. Bo ja tak i widze jak graja gornicy i jakie maja top angazujac minimu czasu log on zwozka, klikniecie kopalni, dobry fs, log off... i sa w topce. Dolozyc do tego handel i anty i planety na 15 jestes top1 spicy.... czary mary najlepszy gracz uni hehe!!!

• Cytat od Puck: „Cytat od Terry: „Z tego co widze w topce to sami gornicy wiec chyba jednak proste.... ” Nie do końca sami górnicy, bo Ira i Whisky to nie górnicy :p ” Nie ma sensu nad tym sie rozwodzic, dyskutujemy tu nad najlepszym graczem na uni, jesli uwazacie ze gornik ktory gra tak jak wyzej opisalem jest najlepszym graczem uni to tylko swiadczy o waszym poziomie i wiedzy na temat tej gry...

• Cytat od Puck: „Cytat od Terry: „Nom zeby grac ekonto trzeba miec pojecie jak cholera, zrobic handel i sobie nie pomylic przelicznikow, zrobic planete na 3poz i przeniesc na 15poz za anty, majstersztyk!!! Ewentualnie jeszcze zwozke raz na dzien i chyba to wszystko... ” Jakby to było takie proste, to byśmy mieli samych eko w top :p ” Z tego co widze w topce to sami gornicy wiec chyba jednak proste....

• Cytat od Cliff Burton: „dzięki pl1 i whisky skasowali mi tu konto!! głos -!! Vito jak najbardziej+++!! eko rządzi!! ” Nom zeby grac ekonto trzeba miec pojecie jak cholera, zrobic handel i sobie nie pomylic przelicznikow, zrobic planete na 3poz i przeniesc na 15poz za anty, majstersztyk!!! Ewentualnie jeszcze zwozke raz na dzien i chyba to wszystko...

• Cytat od chemikos: „gracz: trzecikolo powód: idluje od zawsze, a jeszcze nikt nie zaorał Mu bunkra ” Ta podlanczam sie do nominacji chemisia, gosc jest kozak!

• kto ma równo pod sufitem?

Terry - - DiD Cygnus

Dokladnie, sprawa jest ustalona i tyle, wiec zamiast narzekac i plakac to zamienic to na mobilizacje i cos pograc. A nawet jak sie wtopi to co Wy za floty macie 100kk ptk idzie to odbudowac. Mi spadlo swego czasu 1kk pancy i 400k ow, mysle ze taka flota kazdego z was na Cygnie pakuje w recki. Jakos sie to odbudowalo bez wiekszych problemow. Lakiemu tej niezly kawalek floty spadl a teraz stoi jak nowa. Wiec speed x5 i ekox7 naprawde sprzyja odbudowa a teraz do tego dochodzi dok...

Terry - - DiD Cygnus

Cytat od Bora 3d: „Cytat od Ruda: „Nie do końca rozumiem argument z przewagą punktową. Zarówno przy tej fuzji jak i poprzedniej są łączenia gdzie występuje uni które odbiega punktowo od innych. W poprzedniej UF Quantum miało jeszcze mniej punktów niż Wy teraz, kiedy łączono je z Electrą i szczerze jakoś tej fuzji nie żałuje, mimo pogróżek jak to będziemy mieć przekichane. ” @Ruda Jak używasz jakiegoś argumentu to sie upewnij ze masz racje bo trochę głupio to wyglada jak team kłamie albo delikatn…

Terry - - DiD Cygnus

Cytat od Majs: „Cytat od ciap: „Cytat od (Cannabis): „@DarthMario. to czemu nie z wasat? Oni mają z punktami najbliżej do Was... I pod tym kątem powinno to być rozpatrywane, a nie parametrami ” Jestem graczem Wasat. Rozumiem że przechodzą wtedy na speed x2 flotą? ” nie ciap po prostu by sie zrobiło po równo wiec wy macie 2 oni 5 wiec 3.5 x speed floty takie cos by mogło być xd ” Może dla Ciebie, myślę ze graczom z Q nie bardzo by pasowało zmiana prędkości na niższa.

• Cytat od Yossar: „Graty kontry, niezły pokaz siły. Koala sie odbuduje raz dwa. Jedna sprawa: To, że Łiski czeka na majsa to rozumiem. Jako kobieta lubi nowe błyskotki. To, że Maryś czeka na majsa to też rozumiem mimo, że go nie składa, ale będzie knuł a Terry czeka na majsa? Po co? Przecież Terry tu nie gra już? Chodzi o sure z Mexa? A ja myslałem, że ona pójdzie na nowy nick i to juz niedługo bo zostało tylko 10kkk różnicy. Gratulacje ” Terry lubi poogladac ciekawe starcia a po uf pewnie kilka …

• Cytat od Whisky: „Cytat od Majs: „no @Whisky sie zabierze za tego pana z antares mi da spokój jak miło pozdrawiam mam nadzieje ze po nim sie najesz ” @Majs jak tam twoje flotka? ” Ustaw sie w kolejcie Bruncia

• Cytat od Czarnobrody: „co to za pytanie skoro regularnie wisi z Mexem na banie? EVEK graty jadymy durś !! ” Pytanie normalne bo nie bardzo sie orientuje kto z kim na banie wisial....

• Ciekawe czyja to jest pushowka, mam tylko nadzieje ze nie Twoja. Ev taka flota na pare dt?? Graty, zysk konkretny zrobiles!

• Cale szczescie ze nie 6 reckow i 10 satek.... Zysk jest, kontra ogarnieta, gratulacje!

• Graty Ruda, ryczy znowu na pz cos ostatnio slabo z jego gra... Co do reckow na swiezakow, prosze troche spuscic z tonu, mamy ich wystarczajaca ilosc starczy na kazdego a jak Ci Ruda braknie to wiesz gdzie pytac

• Cytat od Mind_war: „Cytat od ackra: „Cytat od Mind_war: „To tylko jego luźne dopiski a nie propozycja która zaraz ma być przyjęta, zluzujcie gacie ” Te prędkości eko nie są luźnymi dopiskami tylko mają na celu zrównanie w przyszłości punktów TOP 1 w różnych grupach przy kolejnym UF za np. 2 lata. ” czyli nadal luźny pomysł jakiegoś randomanie żadna propozycja Przecież tematem głównym tej tabeli jest pokazanie jak bardzo gównianą dysproporcje pkt zaproponowało GF, a jaką mozna ułożyc ” Nie mozesz…