Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Az taki procent?! Jak widać można całkiem sporo wyciągnąć z farmienia idlakow Jak nick wskazuje na koncie jest odpalona kasacja, jakoś Q nie przekonał mnie do siebie
Przepraszam, ale nikogo nie obraziłem! Było to jedynie nawiązanie, do tego jak moi sojusznicy zostali nazwani przez el najlepsiejszego w pw w grze. BTW. W grze bana za takie określenie nie było
Nie ściemniaj Pan i ślij surkę!! Event jest i trzeba jakiegoś moona se trzasnąć, bo mnie znowu ktoś na galarecie trzaśnie Teraz ustrzel jakiegoś górnika, bo zysk słaby
Cytat od sorro03: „@panTadeiro ogolnie o jedno piwo chyba za duzo co ? ” A może za mało? Bo z piwem to jest różnie, czasami po nim palce same po klawiaturze suną. A czasami potrzeba jeszcze wódy i potem 5 godzin myślisz co napisać, potem przez 4 piszesz te parę linijek bełkotu, rano przepraszasz, a i tak lądujesz na banie na 3 dni Akcję obserwowałem od rana, potem nawet jadąc samochodem odświeżałem gg, bo akcja niczym w wenezuelskiej telenoweli Zoli gratuluję udanej zemsty. Bo podobno zemsta naj…