Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od b4el: „Oraz specjalne pozdrowienia dla pawel1000 za bezwiedne podkręcanie ciśnienia skanami w trakcie lotu ” Oj podniósł mi ciśnienie tym swoim skanem Myślałem że wyczaił co się dzieje, ale skan był w ogóle gdzie indziej Cytat od b4el: „Jeszcze raz podziękowania za lot i zaufanie, bo mimo małych początkowych trudności to sam przelot przebiegał w super atmosferze ” Ja również dziękuje Cytat od b4el: „Obrońcy wypoczynku i wolności, bo chyba informacja o zakończeniu gry była prawdziwa. ” W…
-
TO co Paweł z Jedi zaczął my dokończyliśmy Praktycznie cała flota została mu wczoraj zezłomowana w 2 ST z rąk JEDI i TWIERDZY. Obrońca w ciągu dnia po złomie od Pawła jeszcze się logował i próbował się bronić lecz już niedługo. Na wieczór jeden od nas dojrzał się że stoi mu reszta floty wraz z surowcami i zaczęło się kombinowanie na szybko jak go ugryźć. Znaleźliśmy właściwe okienko żeby polecieć i zawiązaliśmy ponad sojuszową komitywę. Brakowało wszystkiego począwszy od paliwa do startu floty i…
-
Cytat od Night Angel: „Tak myślałam, że to Twoja sprawka Bo tylko Ty jeden widziałeś moją flotę w tym rejonie ” Mi brakuje sił i czasu na takie akcje, ale Bulcorzowi ten skan się bardzo przydał. Jego moon też jest moim dziełem. Zresztą wiesz aniołku, że mam do ciebie pewien sentyment, no ale sojusz ponad wszystko. Klasy i kultury ci nie brakuje i cieszy mnie bardzo to że będzie odbudowa Trzymam kciuki za ciebie i pozdrawiam.
-
Szkoda aniołka ale to niestety taka gra gdzie jeńców nie biorą i sam w pewnym stopniu przyczyniłem się do tego złoma w małym stopniu. Oczywiście wielkie brawa i gratulacje dla ciebie Bulcorz Cyferki robią wrażenie Aniołku życzę szybkiej odbudowy i zmiany strategii bo jak widać poprzednia nie zdała egzaminu. Ps. Ciekawe co na to pan Krecik Będzie się doszukiwał jak zwykle drugiego dna czy nie ? Wielki znawca wszechświata
-
Cytat od b4el: „Sąsiad, trochę niezręcznie wyszło Teraz zabronią Ci w sojuszu życzenia komukolwiek kolejnych ST ” Spokojnie to już nie jego pierwszy raz i najchętniej sam by mu wymierzył sprawiedliwość. Nikt mi nie zabroni wyrazić swojego zdania bo każdy jest przede wszystkim sobą i każdy ma inne zdanie na różne tematy i ja to szanuję, także moje zdanie też reszta musi uszanować Pozostaje mi pogratulować, a co do Twilight to życzę mu żeby bardziej pilnował fs'ów.
-
Cytat od pawel1000: „b4el co to za kolaboracja ? ” Zwykła życzliwość sąsiedzka, rywalizacja o cele i nic więcej Trochę pogadaliśmy parę razy przy skanach Zresztą ja do was nic nie mam i nic złego ani ja wam nie zrobiłem ani wy mojemu sojuszowi poza Rosiem, który lubił zapić robaka Cytat od Stumbrass: „szału nie ma, top ~20 we flocie zobowiazuje powinno byc st 20k % minimum co kilka dni, a nie latanie na surke no ale ok ” Drugi krecik z ciebie patrzę Tak serio to żeby był czas i chęci to może i t…
-
Historia tego starcia jest taka, że dojrzałem praktycznie w ostatnim momencie jak Black leci transporterami z surowcami i miałem do wyboru albo telepnąć flotę bojową albo transportowce, więc telepłem bojówkę której nie wykorzystałem do końca ponieważ miałem za mało paliwa na moonie Szkoda, bo zysk mógł być zupełnie inny. No ale lepszy rydz niż nic. Chciałbym pozdrowić z tego miejsca cały sojuszu Twierdza (bez wyjątku) i graczy którzy kiedyś u nas grali lecz nie ma ich z nami z różnych powodów. D…
-
Brawo panowie za wspólną akcję, sam go skubałem parę razy i miałem też zamiar na to lecieć, no ale trudno się mówi [ciach] Administrator Forum Toadie:Obraza