Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
- @Gonzo - do wczoraj top1 solo uni Fenrir, masa ST - @abecaduo - dobrze rozkminia gierke, masa ST - @turysta - jako jedyny dostal zloma z naszej paczki, podniósł się w tydzień. Masa st, cicha obserwacja i likwidowanie flot - @ZDOBYWCA1 - dobre pojęcie o grze, sporo ST, szkoda, ze wersja 7.0 przyczyniła się do konca jego gry na Fenrir - @..Raven.. - chyba najlepszy grajek opozycji Jak mi się przypomni ktos jeszcze to dopisze
-
YeahBunny [T R] vs. Toxic Twins [Zubr] ~ 532386.76% [*204*] TOP1 SOLO / TOP 6 OGAME PL x2
Bunny - - Starcia Fenrir
PostCytat od BonDziorno: „Nie no graty:) @Bunny majsterszot zebrane na raz? @Toxic Twins nowych zabawek, Wszystkim zdrowia ” Oczywiscie, ze na raz Ladownosci, zeby spokojnie wywiezc 1kk% w reckach
-
Cytat od Camper: „No prosze Bunny z fenrir i ekipa?chyba trzeba przywolac opozycje. Gratulacje starcia ” Tylko ja
-
YeahBunny [T R] vs. Toxic Twins [Zubr] ~ 532386.76% [*204*] TOP1 SOLO / TOP 6 OGAME PL x2
Bunny - - Starcia Fenrir
PostCytat od Uudelleen: „... ” ładne bajki piszesz. Flota nie stała na 7g. Z reszta co wymagać u typa który nie potrafi ściągnąć produkcji, ktora stoi 12h bez opieki
-
Dzien Dobry. Ja tu tylko to zostawiam Dziekuje @Inchangee za wrzucanie wczesniejszych starc Dzieki @new_mateuszgg za szybka organizacje i lot. Lecimy dalej Dnia 25-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [JELENIE] ________________________________________________ Krążownik 34.894 Okręt wojenny 16.887 Pancernik 253.613 Pathfinder 7.392 _________________________________________ Agresor SpakujeBoss [JELENIE] ________________________________________________ Krążowni…
-
Bunny - - Starcia Fenrir
PostJest to moje PB. Z Toxica rowny gosc, wczesniej kilka wiadomosci wymienilismy jak probowalem go trafic z lotka, dzisiaj ladnie pogratulowal. Zycze odbudowy, powodzenia w realu, badz na innym uni. Chcialbym podziekowac oczywiscie calemu T R @Gonzo @mismalinowy @abecaduo @giker (mozna powiedziec, ze to ACS z Wami :D) @wronek6 @dziadek barezi @ZDOBYWCA1 , znajomych z Rosa w tym @new_mateuszgg za dotrzymanie towarzystwa i reszte JELENI. Generalnie wszystkich znajomych z uni i disco @Inchangee @Piesi…
-
#4 El_PapricanO [C-B] & El Scofieldo [CLAY] & Commodore Taurus [CLAY] vs. bobek [S-S] ~ 3164.69%
PostCisnijcie tych lamusow z Gumisi graty, nie tylko Rosol na inne uni uciekł
-
@abecaduo z farmami, które dostają w 4 litery na każdym uni nawet nie dyskutuj kazdy spakowany x razy. Tutaj chyba wiecej złotowe i samozaparcia. Przypomina mi sie kontra na raki na Fenku pewnych graczy xD
-
Kolejny Tajmsik do wora Obronca ladnie pogratulowal. Pozdro dla lamusow z TR @mismalinowy @Gonzo @turysta @abecaduo Dnia 09-10-2020 21:17:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 995.756 _________________________________________ Obrońca Rauliq [TIME] ________________________________________________ Mały transporter 193 Duży transporter 51.143 Lekki myśliwiec 1.075.953 Ciężki myśliwiec 109 Krążownik 82.913 Okręt …
-
Dnia 09-10-2020 20:36:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca Natas Si Esolc [N-F] ________________________________________________ Mały transporter 20.563 Duży transporter 11.626 Lekki myśliwiec 2.365 Ciężki myśliwiec 3.033 Krążownik 967 Okręt wojenny 197 Recykler 5.834 Sonda szpiegowska 13.774 Pancernik 268 Pathfinder 1.226 ____________________________…
-
Dok odebrany Dnia 05-10-2020 16:26:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 _________________________________________ Obrońca WITCHER [TIME] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 11.000 Lekki myśliwiec 3.000 Ciężki myśliwiec 150 Krążownik 150 Okręt wojenny 150 Bombowiec 150 Niszczyciel 150 Gwiazda Śmierci 135 Pancernik 150 Reaper 135 Pathfinder 204 …
-
Cytat od Uudelleen: „@Bunny ewidentnie tym screenem potwierdziłeś że Krecik się zapomniał bo skoro chciał złom zebrać powinien wysłać recki na conajmniej minute przed wlotem wiedząc że moje raczej wpadają zaraz po ataku a na raporcie eiwdetnie widać że recki padły z całą flota ” czasami zastanawiam się z jakimi nieogarnietymi osobami mam tutaj styczność. Nie uważam sie za alfe i omegę tej gry, ale czasami oczy bolą jak patrzę na takie komentarze...