Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 635.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hmmmm fajny Acs, Gratulacje Ale ja natomiast chcialem nawiazac do nicku obroncy,bo czasem i ja sie nim posluguje, mega historia z ksiazek L.A. Salvatore o Drizzcie Do'Urdenie. Akurat jezeli chodzi o Artemisa to jest mistrz, jeden z tych ktorzy z nielicznych sa wstanie zaskoczyc i moze wynaturzyc wyobraznie, o mistrzostwie sprytu,zwinnosci,talentu i samej wiedzy poznawczej. Co tez powiazane z inteligencja i sposobem bytu. Gratki raz jeszcze i polecam sage fantastyki!
-
Witka Nie ma ciszy,nie ma spokoju, jest za to...przygoda! Pozdrowienia dla Kamionki, zdecydowanie, Dla sojusznikow no i dla znajomych ,szczegolnie dla Morfiego Bryka,Matta, Dilla i Ziela [url]https://www.youtube.com/watch?v=IrtEYLfo55M[/url] Dnia 30-05-2019 22:47:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Muay Boran Thai [N C] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Merliin _______________________________________…
-
Witka Kolejny wybobrowany Pozdrowienia dla sojuszu Matta co sie obudzil Kamioszki i małpa @Dill [url]https://www.youtube.com/watch?v=nXCrk7GcSXw[/url] Dnia 29-05-2019 06:46:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Muay Boran Thai [N C] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 848.120 Krążownik 218.381 Okręt wojenny 93.114 Pancernik 77.217 _________________________________________ Obrońca Blackened [EL_C] ________________________________________________ Lekki myś…
-
Male rozsprostowanie gwiazd, po tych akcjach obronnych itp Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Sceptyczki @Dill [url]https://www.youtube.com/watch?v=z28lwyQjuTY[/url] Dla wytrwałych tak leciałem na 100% predkosci Dnia 27-05-2019 17:26:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Muay Boran Thai [N C] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 955 _________________________________________ Obrońca mikuch ________________________________________________ Mały transporter…
-
Witka Tym razem bez dźwięku ostrza broni. POzdrowienia dla Kamionki Sojuszu i znajomych @Dill [url][url]https://www.youtube.…v=Do5MMmEygsY[/url][/url] Let's Begin Dnia 26-05-2019 22:35:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [N C] ________________________________________________ Krążownik 17.000 _________________________________________ Obrońca strusiek ________________________________________________ Duży transporter 19.300 Recykler 2 ________________________________…
-
Dyskusje na temat
PostWidzisz bobro, wypowiadasz się w temacie który Cię nie dotyczy, jedyne co możesz napisać to to,że ja muszę coś wymyślić, oczywiście,że pomysłów mi nie brak,ale co ja z ekonomami będę dyskutował Ale wiadomo, konto na forum trzeba dopakować Mowic cos a miec cos do powiedzenia, to dwie rozne kwestie, zapamietaj to.
-
Dyskusje na temat
PostRusz głową, może coś w końcu wymyślisz, liczę na kreatywność Masz dużo czasu podczas zsyłki surowców w jedno i to samo miejsce... itd. itd. nuda Ziewać się chce od takiego dialogu. Z całym szacunkiem do ludzi którym sie chce prowokować innych,a nie swoją kreatywność.
-
Dyskusje na temat
PostJak nie macie nic sensownego do powiedzenia to lepiej milczcie. Chyba,ze chcecie sobie podpakowac konto na forum, to rozumie. Bo z tej Waszej slownej kakofonii nie mozna nic zrozumiec. Ludzie sie nie rozwijaja,bo tkwia w swojej strefie komfortu...wyjdz na przeciw,a nie to co Ci da system to Ty akceptujesz jak maly i mily potulny baranek.
-
Dyskusje na temat
PostTo juz? To juz medrcy tgo uni sie wypowiedzieli? Jak tak to prponuje,nie zamykac tematu,moze odbiedy ktos jeszcze sie trafi.
-
Konto C E zassane, chociaz jak to u mnie ze zlomem gorzej,bo Kayto w pore sie zreflektowal,a Mi braklo jakies 2h do zbiorki, no moze niecale. Pozdrowienia dla Kamionki Sojuszu i znajomych aaa no tak bo wpierdfziel bedzie @Dill [url]https://www.youtube.com/watch?v=5O9q0NB2HL0[/url] Let's Begin Dnia 22-05-2019 09:43:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [N C] ________________________________________________ Mały transporter 22.000 Pancernik 15.000 ____________________…
-
Jak to sie mowi jestes tak dobry Latte jak Twoje ostatnie ST Wiecej nie mam nic do dodania. To samo sie tyczy Twoich kolegow z ST A z takimi ludzmi jak Ty nie wchodze w polemike. Pycha i buta dostala na co zasluzyla.
-
MIales na inne cele... przygotowany ten dex juz nie koloryzuj jak bardzo jestes do przodu Bo fajnie sie czyta w ile jestes odrobiony a mimo wszystko, wykolegowales Latte i Kartofla dajac mi 7sek na ucieczke a teraz koldzy trzymajcie sie sami ja sie odbuduje a Wy ? ze kto?
-
Wez pod uwage spalony deuter plus deuter ktory wydales na budowe, troche tego poszlo, swoja droga kolegom chyba pomozesz w odbudowie? Tak w ogole,jak sie czujesz Kartofel w skladziez Latte, jak i na odwrot? Watpliwosci chyba nie ma jezeli chodzi o sam sklad, jeden lepszy od drugiego
-
Gwoli scislosci Mam 5kkk metalu zebranego Maksymalnie bedziesz moze w 55% odbudowany, jezeli podzielicie si zlomem, Do tego policz deuter przy budowie statkow,wiec daje jakies 40% odbudowy Wlaczajac dok chyba jestesmy troszke gdzie indziej
-
Dyskusje na temat
PostTo nie jest argument, jak bedziesz latal to sie dowiesz,ze ja jako flociarz jestem zmuszony do robienia budynkow bo inaczej bede daleko tyle, zreszta budowanie floty stalo sie bez sensowne, skoro gosc ktory nagle dostal speed x6 w eko, moze mnie dogonic z flota, ktora ja budowalem przez x miesiecy czy lat....widzisz to ? Nie mam zamiaru sobie uzywac,skoro pchasz si w dyskusji to powinienes miec tez cos do powiedzenia... no wlasnie W Twoim wypadku milczenie jest zlotem....