Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witka ponownie Historia sięgająca dawień dawna gdzie robiłem lot (ACS z Kartoflem i Gremlinkim oraz Ramzesem) na sigmara (jak się nie mylę znajomy z poprzedniego sojuszu) Teraz trafiłem na CB chodź wtedy robiliście obronę i było na ponad 5 tyś % (i tak zepsuliście to bo zawróciliście wtedy obronę a było was 4 albo 5 którzy lecieli z pomocą) no cóż w skrócie odrobiłem sobie straty z tamtej akcji bo miał być wtedy tylko zwykły solowy lot z niszczeniem moona ale z powodu obrony (wtedy nie proszonyc…
-
hejka, stęsknil się ktoś za mną? dawno mnie nie było więc chciałem się dobrze przywitać lot be histiri bo tak naprwdę skan lot bum... byłem pewny że nie wyjdzie bo nie przypominam by kiedykolwiek udało mi się upolować kogoś z CE wracając do tematu serdeczne pzdrowienia dla RoG jak i znajmych zwłaszcza Drakona, Fallena i Złego Boberka jak i tych co mówili by sę w końcu przenieść d innej gali. no dobra czas na muzykę i trzeba lecieć z tematem youtube.com/watch?v=YL5VIiyTVs…racleofsoundZweryfikowan…
-
dzięki za pozdrowienia zysk co prawda nie powala ale lotem kamikadze też nie jest sprzedał byś m trochę tych gąsek gratki wlotu a obrońcy szo, szkoda że mnie uprzedziłeś z lamką tojkiem bo chciałem klasyczny wlot w niego zrobić a teraz nawet zabawy z tego nie będzie bo nie zostało nawet połowy z tego co było edit. jak tam szczegóły na nasz ostatni pomysł
-
Oooo sąsiad już nie lata GS coż za fajny widok dzięki za pozdrowienia co do obrońcy na co on się sadził.... chyba nie za te drobniaki które można odbudować w kilka godzin albo wykorzystując jeden pakiet z zadań Gratki za upolowanie a co do zysku to drobniaki zawsze się przydarzą na jakieś małe zakupy albo powiększenia ilości Gęsi bo są dobre lecisz dalej i częściej
-
Witam, jako że od ostatniego RW który dodałem sporo czasu upłynęło chciałbym się przywitać Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z buddy i osobiście pozdrawiam Fallena i złego boberka no i oczywiście bez nuty się nie obejdzie youtube.com/watch?v=LjK3waiiwp0&ab_channel=Syrex Dnia 03-05-2021 18:34:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Krążownik 300.366 Pancernik 6.809 _________________________________________ …
-
witam ponownie Serdeczne pozdrowienia dla osób z buddy i Falena oraz złego boberka lot bez histori bo tylko falanga lot i bum. youtube.com/watch?v=SLiNQhQr4G4&ab_channel=NathanEvanss Dnia 03-05-2021 15:34:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Okręt wojenny 201.191 Pancernik 6.888 _________________________________________ Obrońca klik ________________________________________________ Duży transporter 18.722 Re…
-
ej ej ej ichor co tam K***e jakaś prowokacja ja sie pytam.... rozumie locik jak najbardziej, rozumie locik na zero bez strat, ale nie zgadazm się na loty kamikadze bo to moja działka a nie sojuszu SKY... ja na takie coś się nie zgadzam Gratki lotu i chęci ale następnym razem proszę przejść do swoich obowiązków czyli rzadkie loty ale z zyskiem obrońcy Szo
-
CYGaaN [RoG] & Sub Zero [RoG] & max55 [RoG] vs. Emperor [BOA] ~ 6096.15%
Jiyara - - Starcia Taurus
PostNastępnym razem żeby większa flota wam się trafiła gratki i jedziecie dalej
-
Witka, jako że trochę czasu upłyneło a mało kto wstawia RW zachciało mi się lotu kamikadze z tankowaniem nieralne? a jednak serdeczne pozdrowienia dla osób z buddy jak i serdeczne pozdrowienia dla Fallena i złego boberka odezwijcie się czasem :D' jak zawsze bez muzyczki obejść się nie może tak więc miłego oglądania, miało to być rano ale nie wyszło bo zapomniałem youtube.com/watch?v=RROd79kpDKw&ab_channel=miracleofsound liczę na wyrozumiałość gdyż już normalnie nie latam Dnia 20-04-2021 22:31:22…