Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-418 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja dla odmiany dam coś innego niż poprzednio Dnia 20-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KAyto [C E] ________________________________________________ Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 110.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca wolfrobo [FenikS] ________________________________________________ Mały transporter 1.800 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 183 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 100 Sonda szpiegowska 350 Satelita słoneczny …
-
Jak u każdego brak chęci i czasu na latanie ale postanowiłem się trochę ruszyć a że na feniksach zawsze można polegać w takiej sytuacji więc poleciałem w ciemno lot bez historii ... Dnia 18-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KAyto [C E] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 101.800 Mały transporter 4.000 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca wolfrobo [FenikS] ________________________________________________ Mały…
-
Sparthakus [C E] vs. Antiskill [KONIE] ~ 1771.27% (OBRONA NOOBA PRZED TOP1)
KAyto - - Starcia Zagadra
PostMusze przyznać że coś TOP 1 nie służy temu UNI gracz za graczem wylatuje z tego miejsca .... szkoda sojusznika i floty ale tak bywa jak sie nie zna zwyczajów ...
-
Orisai [A O A] vs. CHINESE [C E] & KAyto [C E] & OutOfTouch [C E] 8707.65%
PostMyślę że Herhoro miał na myśli że nie można grać na 2 kontach jedną osobą jak to niektórzy robią jeśli gra inna osoba to może robić co chce może szpiegować jeśli sprawia jej to radość gry oczywiście....
-
PostksiezniczQa wnoszę po nicku że jesteś Trans nikogo nie chce obrażać ja wiem że to teraz modne itd ale hamuj swoje hormony bo nic nie wnosisz do tematu tak cieszymy się że zezłomowaliśmy a raczej sam sie zezłomował wasz "generał" jak sam na siebie mówi bo była to flota top 1 a starcie to ACS TOP1 wiec jest z czego się cieszyć ze takie kolarze trafiły top pro eloelo gracza fart nie fart jak ASAG mnie zezłomował to z radości nie powiem co robił.... to tylko gra i bawimy sie dalej z całym szacunkiem…
-
PostNowy Top 1 ACS Bez historii bo jej nie było taki stejk jaki lubimy najbardziej bez zysku czyli w naszym stylu stado gęsi leciało, leciało, doleciało i już nie odleciało Agresor jak lubi na siebie mówić "Generał" zebrał brakujące 1500 recków wiec przy dalszym dobrym pushu pewnie będzie szybka odbudowa Pozdrowienia i dedykacje... KAyto dla CE dostawców dentki no i parówek z Nekkar CHINESEN największe podziękowania należą się dwójce wariatów, którzy wytrwali ze mną:) Dzięki KAyto i OutOfTouch za wa…
-
KAyto [C E] & OutOfTouch [C E] & szyna [KONIE] & Sangreal [TTG] vs. Zohan [FenikS] (A: 677.655.000, O: 2.300.738.000)8228.4%
PostWydaje mi się że to teraz TOP 1 A było to tak nie wiem co się stało z Zohan może sam się wypowie ale nie było go cały dzień zalogował sie gdzieś godzinę po wlocie i wy-wiosłował nam nasz marny zysk który miał być z tego starcia zamiast tego wyszła spora strata ale zabawa była przednia Raport nie uwzględnia zbiórki obrońcy bo nie mam API wiec jego straty są odpowiednio mniejsze no i dok też sporo zadziałał Pozdrowienia dla CE i parówkę z Nekkar Od Szyny pozdrowienia dla Koników Dnia 09-09-2016 --…
-
TOP1 ACS: Vedi [NS-L] vs. Luigi vel Inarius & Gabban [FenikS] & John Rambo [FenikS] & koniec [FenikS] & to ja [FenikS] ~ 4855.13% <----- Fetyszysta spełniony
PostEhhh szkoda sojusznika ale jak to mówią siła złego na jednego Vedi życzę SzO