Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
WOJNA: Fabiano [u22] & sandacz [u22] & WujO [u22] & reSPECT [u22] & GramBezInternetu [u22] vs. Isildur [LUMP] ~ 51826.91%
GT-R - - Starcia Europa
Poststarcie również nie zalicza się do wojny niemniej jednak graty, u22 nieźle wam wykłada
-
WujO [WSNR] & Fabiano [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. R20 [LUMP] ~ 18034.16%
GT-R - - Starcia Europa
Postnieee Resio Zohana mi szkoda, mam do niego sentyment
-
WujO [WSNR] & Fabiano [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. R20 [LUMP] ~ 18034.16%
GT-R - - Starcia Europa
PostWyszło zacnie Gratulacje topcie na eko bo floty macie już za duże
-
Ja się pytam gdzie jest mój deuter? Dnia 30-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor R20 [LUMP] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca CerVezA [FedGal] ________________________________________________ Duży transporter 60 Recykler 1 Satelita słoneczny 41 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie działo laserowe 900 Ciężkie działo laserowe 60 Działo Gaussa 15 Działo jonowe 60 Wyrzutnia plazmy 3 Mała powłoka och…
-
TOP 1 ACS OBRONA Fabiano [WSNR] vs. edol [RMP] & R20 [LUMP] & ZohanODDAM [LUMP] & Kocham Cie [LUMP] & NarImmor [LUMP] ~ 155051.36%
GT-R - - Starcia Europa
PostChwilę się to odkładało, ale cierpliwość popłaca. Konduktor wiele by pisać ale po co?.............................................................. Jest jeszcze robota do zrobienia i potem można kończyć z tym Uni. Wcale nie trzeba poświęcać tej grze 20/24 h żeby się świetnie bawić Podziękowania, pozdrowienia dla całej ekipy, sojuszu i znajomych. PS. Zany w południe ci mówiłem że ne długo będziecie cieszyc się top 1 ACS Do nastepnego
-
#TOP 1 ACS Isildur [LUMP] & NarImmor [LUMP] & Kocham Cie [LUMP] & podglaznik [LUMP] & Z A N Y [LUMP] vs. GramBezInternetu [WSNR] ~ 131463.27%
GT-R - - Starcia Europa
PostPrzy takich starciach nie liczą się zyski, ważne że bern dostał porządny wpie.. Szkoda że nie miałem dexu na pierwszej gali i musiałem obejść się smakiem, zapewne starcie wyglądałoby inaczej. Do dobitki niewiele zabrakło tak że gratulacje dla tych którzy zadzwonili po lalusia. Gratulacje i podziękowania dla sojuszników za szybką reakcje na moje wołanie.
-
Kto się pushnął?
GT-R - - DiD Europa
PostCytat od Fabiano: „No własnie widzimy jak eleko aka @Arnold spada sobie fajnie, może ma jakieś ciekawy taśmy do ujawnienia. XDDDD ” Nic tylko pogratulować spostrzegawczości detektywi i co z tym zrobicie? Napiszcie do Karlsruhe
-
Kto się pushnął?
GT-R - - DiD Europa
PostCytat od unavit: „@NarImmor wstaw ankiete, kto najszybciej dostanie bana za pusz daj nadwornych puszerów uni. Ja obstawiam siebie albo berna W normalnych warunkach obstawiałbym Ciebie, ale masz wtyke, tj. ZANY ” a ja?????
-
Kto się pushnął?
GT-R - - DiD Europa
Post@unavit jaka stawka? Wujo dalej będzie palił głupa jaki to on i całe WSNR nie są super nic się w tej kwesti nie zmieni, za chwilę ktoś napiszę żebym się znowu spushował ale właśnie to robię, patrzcie jak eleko spada nie zapomnijcie zgłosić, jako że migotka z wami na weznie gra to może wam to pomóc ale wiem że ona taka nie jest to w porządku Kobitka