Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Podobnie jest w wielu innych grach ogame-podobnych. Adresów nie podaje publicznie by nie robić reklamy która jest tu zakazana. Przydałoby się coś takiego: 284eE.png
Ten dał czadu na obu uni x5 Cytat: „1 +321.119.578 435.094.007 Solidarity* RLeague* Polska/Poland 2 +228.047.923 466.602.325 Solidarity RLeague Wielka Brytania” Dobra robota Daga Zima Ci służy
@Art czy dobrze zrozumiałem, że nie będzie tam Operatorów? Czy po prostu supportu ze strony GF na to uni w razie błędów? Bo jeśli to pierwsze to multi, pushe i wałki będą codziennością...
Cytat od Mari: „Może załatają stare błędy, kto wie. Mnie ciekawi czy będą moony, pancerniki, itp.” Na screenie masz moona więc pewnie będą. Dadzą ostatnią wersję bo ma najmniej błędów, może połatają inne.
Cytat od znamekk: „Cytat od -=M4ti=-: „Jak wyłączyć ten pasek antigame na lewo od menu?” klikasz w AGO, potem klikasz w główne właściwości i tam odznaczasz ptaszek "włącz funkcje" ;)” Dziękuję za pomoc
Cytat od Orłoś: „Cytat od -=M4ti=-: „ Art a ja bym prosił o zapytanie GF o zmieniającą się prędkość. Było coś takiego, że prędkość malała z każdym tygodniem od x4 do x2 bodajże. Jest możliwość takiego universum? ” Na Antaresie co tydzień do x4 się speed floty zwiększał :]” Tylko wolałbym w drugą stronę, szybki początek i cotygodniowe zwalnianie
Chyba Wam się nudzi, że kombinujecie z SD, jest dobrze od X lat i po co to zmieniać? Art a ja bym prosił o zapytanie GF o zmieniającą się prędkość. Było coś takiego, że prędkość malała z każdym tygodniem od x4 do x2 bodajże. Jest możliwość takiego universum?