Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 152.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nowy smartfon :)

M4ti - - Technologia i Gry

Lenovo też sobie odpuść, firma zajmuje się głównie produkcją laptopów. Obawiałbym się telefonów ich produkcji, ponieważ nie specjalizują się w tym. Za chwilę wychodzi Huawey P9, będzie też jego wersja Lite która już zbiera pochlebne opinie jak poprzednik. Sam osobiście gdybym miał zmieniać telefon to wybrałbym P9 Lite. Bawiłem się poprzednikiem P8 lite i jest super(i cenowo stoi przystępnie). Moja kobieta go ma i również sobie zachwala. Zresztą wystarczy poczytać opinie gdzie na prawdę go wychwa…

• Jak to się zawsze układa, że te podejrzane ST zawsze lądują w worku Sariela i spółki która ma coś za uszami A to ktoś sprzedał(oddał) konto i nowy właściciel nie dopilnował konta, a to ktoś kończy grę i zostawił flotę a akurat Sariel miał pod ręką statki. I tak co najmniej raz w miesiącu się nasuwają różne wnioski na widok takich ST. Szczęściarze trafiający na takie perełki z takim zyskiem.

• Ale z Was dziki Siejecie zniszczenie Panowie Gratulacje całej ekipie złomującej.

• Błędy wersji 6.x TYLKO TUTAJ

M4ti - - Błędy w grze

@Dziuba a co z chatem i niemożliwością jego wyłączenia okien bo okna ciągle się pojawiają po odświeżeniu. Problem jest od samego początku jego wprowadzenia, czy GF ma zamiar go naprawić? Czy jest jakiś sposób na wyłączenie tego(poza wyłączeniem całkowicie całkowitym chatu)?

• Nowy smartfon :)

M4ti - - Technologia i Gry

Polecam spoza listy: allegro.pl/telefony-komorkowe-…h=s0-ele-1-4-0229&order=m Co do wymienionych, zależy na co stawiasz. Ja zawsze stawiam na wytrzymałość, bo procesor/ilość ramu/aparat to już praktycznie w każdym modelu to samo. Iphone i samsungi - lans wśród rurkowców i gimbusów. Ja mam z tymi telefonami złe doświadczenia, bardzo słabe wykonanie. Jeden upadek na podłogę i po wyświetlaczu. LG - miałem dwa modele, chwale sobie wytrzymałość. Dziesiątki upadków o ziemię/beton i zero szkód. Poczyta…

• Napisałem, że różnice czasowe dotyczą obu narodowości - co do tego nie ma nikt wątpliwości. Chodzi o to, że na takim uni się gra bardziej komfortowo, bo nie trzeba nocek zarywać a można złomować w dzień. A to czy amerykańce będą złomować to mnie to nie interesuje, wyraziłem jedynie opinie że jest to bardziej komfortowe niż gra na uni PL bo łatwiej się złomuje. Chyba lepiej złomować o 11:00 niż o 04:00?

• Cytat od Mirmir: „Cytat od -=M4ti=-: „Na .us Polacy mają przewagę ze względu na różnicę czasową. Ale wydaje mi się, że na anglojęzycznych serwerach nie grają sami amerykańce bo jest to międzynarodowy język. Choć jest tak jak mówisz, pewnie rozgrywka jest łatwiejsza.” Taaa i ta różnica czasowa działa tylko w jedną stronę,amerykanie nie mają już tej przewagi. Pozdrawiam ja:)” Nie zrozumiałeś mnie, lub źle to ująłem Różnica czasowa jest i po ich stronie i po naszej to oczywiste. Po prostu moim zdan…

• Na .us Polacy mają przewagę ze względu na różnicę czasową. Ale wydaje mi się, że na anglojęzycznych serwerach nie grają sami amerykańce bo jest to międzynarodowy język. Choć jest tak jak mówisz, pewnie rozgrywka jest łatwiejsza.

• RMN akceptując ten % do wojny popiera zbanowanego. Miejcie choć trochę godności, nie ośmieszajcie się i skasujcie ten % z nagłówka. Jak trzeba być oderwanym od świata by kupić konto tylko po to by wygrać wojnę w wirtualnej grze? Co do Sariela - o różne rzeczy można go posądzać, ale ma swoje zasady i nie wierzę by kupił konto. Są inne sposoby by wygrać wojnę.

• Na Facebook'u ogame co jakiś czas pojawiają się informację. Nie wiem czy wszyscy korzystają więc dodam kilka screenów. Czeka nas nowy skin na epicblue? funkyimg.com/i/29hZb.jpg funkyimg.com/i/29hZc.jpg funkyimg.com/i/29hZd.jpg funkyimg.com/i/29hZe.jpg Dobrze by było gdyby osoby tam grające z Polskiego Teamu czyli Bed, Dziuba, Mati, Wims(widoczni na screenie) i pewnie kilku innych wypowiedziało się na jakim etapie jest tam rozgrywka.

• @Orłoś - zrobili uni dla ekowców. Są tacy gracze, którzy lubią wejść dwa razy dziennie i przyszłe uni sprzyja takim graczom Jak ktoś chce polatać i nie przeszkadzają mu różnice językowe to na .org i .us powstają uni dla flociarzy.

• Nebu przetapiaj bo jak top spadnie to z aukcją na allegro się zgadzać nie będzie i będziesz musiał zejść z tych 750zł z ceny Smiley_lol.gif

• uni Libra - dyskusja ogólna

-=M4ti=- - - DiD Libra

Bana na pewno nie będzie. Same dane na aukcji to nie dowód. Zbyt łatwo można kogoś wrobić. A nie wiem czy GO mają dostęp do danych typu ,,wykupieni komandorzy na koncie" by to zweryfikować. Ale co za facet, zapierdziela tak w Ogame, że przespał w ostatnim miesiącu tylko 2 noce normalnie. Nie uwierzę, że takie życie sprawia przyjemność. Co to musi być za piwniczak Ludzie mają dziwne priorytety w życiu. Nebu

-=M4ti=- - - DiD Libra

Jak myślicie kto sprzedaje konto na allegro z top3? Moja pierwsza myśl Sariel, ale on nie jest w top3 Nebu? Drogo się ceni nie ma co jak za konto na tak młodym uni

• Cytat: „Poprosiłem o skany sojusznika,” Wiesz, że można wysłać więcej sond i też Ci pokaże Żeby gracz top5 żałował 15 sond Oj Nebu Nebu. SzO Obrońcy

• Ilość pancerników robi wrażenie Zysk miodny.

• Sariel proszę Cię Cytat od Sariel: „Wybacz ale po prostu nie lubię graczy którzy zdobywają topkę portfelem ” Nie mam już rozmów z gg z Tobą jak zaczynałeś grać na jakimś uni .org bodajże i mówiłeś ile to anty kupicie razem ze swoim zasiadaczem za kase ze sprzedanego konta z innego uni. Szanuje Cię jako gracza, jesteś dobrym złomiarzem, ale nie graj świętego. Sprzedajesz konta za kase, kupujesz anty oporowo i jeszcze nie grasz/grałeś samodzielnie tylko z kumplem. Zrobiłeś super ST - gratuluje szc…

• Gratuluje ekipie. ACSy jak za starych czasów. A obrońca niepotrzebnie się spina, BSR miał prawo polecieć i zrobił co trzeba. Pomoc w zbiórce to jedno, ale nie zobowiązało to go do nieagresji wobec Ciebie. Wsparł sojusz a to najważniejsze.

• Gratulacje Nebu. Cel wszedł, zysk jest, noc zaliczona do udanych.

-=M4ti=- - - DiD Libra

Z moonami wszystko dobrze. Po prostu miałeś pecha. Mi powstał za drugą próbą. Moony to loteria, najlepiej poczekać do eventu ,,30% szans na powstanie księzyca" jeśli na prawde prześladuje Cię taka niemoc w ich tworzeniu.