Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bardzo ładna akcja, wjazd w obserwowaną osobę lotką i udana próba to jest to co lubię! Gratulacje za pomysł, wyczucie momentu i wykonanie! Miłego przetopu i powodzenia dalej
Niewiarygodne Graty kuter, wiem, że nie Twoje, ale bankowo kogoś pushowka i wymienia sobie metal na deuter i kryche, same WR i sam metal na stanie, wiadomo o co chodzi Tym bardziej graty za przejęcie
Cytat od ---Webber---: „PS: Widzę, że nawet jakieś kulawe "gwiazdy" uni Leda, które złomowałem ponad 10 lat temu i ugraly tutaj w grze promil tego co ja nadal jęczą, ale chyba to się nigdy na Ogame nie zmieni. Można mieć ponad 1000 ST, być w historycznych rankingach gry, a taki i tak przyjdzie i napisze coś takiego ” Nie ma co się przejmować malkontentami, bo to niereformowalne osoby, dla których wszyscy są źli, niedobrzy i oczywiście standardowo "słabi". Gratulacje dla Ciebie Webber, a tym bard…
Graty Sorro, zysk przedni jak na taki %. Szkoda, że nie udało się Wam głównej, ale i na nią przyjdzie pora . Powodzenia, a Oldowi czujności, wszak to ostatni z opozycji co nie oberwał jeszcze