Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 349.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
Shax - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „P.S. Gratuluję niebieskiej rangi, najładniejszej z tych na forum” A dziękuję, też mi się podoba Czy poza rockiem słuchasz jeszcze czegoś ? jakiś powermetal, disco polo czy coś ? Interesujesz się tematyką tych studiów czy tak bardziej z wyrachowania wybrałeś taki, a nie inny kierunek ? Co zmieniłbyś w swoim obecnym życiu ?
-
Mati
Shax - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „No mi właśnie Floydzi podchodzą i to bardzo” To się nie dogadamy Ale myślę, że o pasji gitarowej zawsze coś tam by można ogarniać Chyba, że lubisz auta marki bmw ?
-
Mati
Shax - - Archiwum CT
PostNo nie wiem, może dlatego, że jakoś floydzi mi nie podchodzą. Inne solo z topowych jakoś zapamiętuje od razu, a tego nie mogę Myślałeś kiedyś żeby zagrać kiedyś solo Gilmoura ? Albo inne Myślisz trochę o powrocie do grania ? Jakie studia kończysz ? Gdzie pracujesz ? Jedyne co zostało Ci z zainteresowania muzyką, to jej słuchanie ?
-
marcik - szefowa szefow;)
Shax - - Archiwum CT
PostPowiedz mi, jak Ty to robisz, że jesteś taka sławna ? Masz więcej wyświetleń tego tematu niż niektóre filmy na jutubie
-
Mati
Shax - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Solówka z Davida Gilmoura w Comfortably Numb na płycie PULSE jest lepsza ” Szczerze mówiąc słuchając tego (po raz pierwszy dzisiaj) nie bardzo potrafię zrozumieć tego fenomen, o ile takowym jest ... Inne solo jak np z rzeczonego Stairway to Heaven czy November rain jakoś za pierwszym razem mi weszły i mam je w głowie do teraz. Grywałeś na klasyku, akustyku czy może na zaawansowanej technologii elektrycznej ? Co robisz tak namiętnie, że nie masz czasu grać ? Zapomniałbym dobry był…
-
Mati
Shax - - Archiwum CT
PostZnasz innych leworęcznych gitarzystów ? Może sam grywasz ? Czy zgodzisz się z tym, że sołówka Jimmy`ego Page`a ze ''Stairway to Heaven'' jest najlepszą solówką wszech czasów ? Jeśli nie to podaj swoją, która powinna rzeczoną zastąpić Cytat od Mati: „Nieważne co kto robi. Jeśli dla kogoś jest idolem to niech nosi takie miano.” A co jeśli młodzi zafascynowani takim idolem pójdą w jego ślady i też zostaną narkomanami i seksoholikami ?
-
Mati
Shax - - Archiwum CT
PostCzy zgodzisz się ze stwierdzeniem, wg którego Jimi Hendrix jest najlepszym i najbardziej wpływowym gitarzystą rockowym ? Jeśli tak to czym się ma, że obecni, młodzi gitarzyści nie wymieniają go jako źródło swojej inspiracji ? (wybierają innych gitarzystów) Co miał w sobie Hendrix czego nie mają inni, nazwijmy to zasłużeni wymiatacze ? Czy miano ''idola'' powinien nosić narkoman i seksoholik ? Co sądzisz o samej historii śmierci Hendrixa ? (jeśli oczywiście znasz jej historię)
-
Mati
Shax - - Archiwum CT
PostTwoim zdaniem najlepszy gitarzysta rockowy wszech czasów ? Jakiś zespół, na którego koncert poszedłbyś z sentymentu ? Ulubione piwo ?
-
Cytat od LuNu: „Przydał przykład z lineage 2 gry już uznawanej do legend Online Stara i jara że tak napisze ciągle odnawiana z nowymi dodatkami odstraszała pomału od siebie . Po naleganiu błaganiu graczy Koreńska firma w tym roku zgodziła sie otworzyć serwer zaczynając wszystko od nowa efekt przyćmił ich oczekiwania bo po 1 dniu miesięcznego abonamentu wykupić już nie można było aa inne nacje niż Koreańskie nie miały do tego dostępu a abonament nie taki tani bo około 45 euro miesięcznie .” Czeka…
-
Cytat od Art: „Wszyscy wiemy, że serwery zarabiają dla firmy. Owszem, kiedyś był tylko komandor i jakoś 'żyliśmy'. Ale graczy wtedy było więcej, firma nie była tak duża jak teraz (nie było tylu gier)” To w tej mogliby dać taki serwer, inne odrobią tę ''stratę'' Poza tym jako argument możesz im powiedzieć, że już się dość nachapali, niech teraz zrobią coś bezinteresownie
-
Shax - - Archiwum CT
PostCytat od marcik: „Wyjeżdżam do Niemiec.” Teamowe balety ? Skąd Ty bierzesz te gify ? :o
-
Shax - - Archiwum CT
PostWyjeżdżasz gdzieś na święta ? Od kiedy masz wolne ? Plany sylwestrowe ? Nudzi Cię przedświąteczna gorączka ?
-
Po prostu Valefor
Shax - - Archiwum CT
PostCytat od Valefor: „Tak, ale prawie wszyscy, którzy się w jakimś temacie wypowiadają nie mają o nim zielonego pojęcia ” Uważasz to za przejaw głupoty czy lenistwa (niezapoznanie się z tematem) ? Grałeś kiedyś w lotto ? Jakieś szczególne osiągi ? Jak myślisz, spełniłbyś się jako pokerzysta ? Wiesz kto to Dan Bilzerian ?
-
Po prostu Valefor
Shax - - Archiwum CT
PostTo wolisz zwiedzać czy leżeć bykiem na plażach ? Polecasz malediwy ? Bo nie wiem co mam wybrać, a ta moja to jakaś głupia chyba, bo woli jechać do jakiegoś deszczowego kraju Grecja, egipt, włochy ? Cytat od Valefor: „Dużo osób mówi, ale mało osób cokolwiek wie ” Biorąc pod uwagę dzisiejsze czasy to opinia ludzi jest dość istotna nie sądzisz ?
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
Shax - - Hall of Fame
PostMożna by gdybać dlaczego doszło do tego starcia, czy jeśli WIP to byłoby to samo WIP co kiedyś. Jednak nie ma sensu, bo fakt się dokonał, gratulacje
-
Po prostu Valefor
Shax - - Archiwum CT
PostOpowiadaj ja np dostałem dreszczy jak jej słuchałem, myślałem że z wrażenia ale dostałem gorączki Prawda toi, że dubaj to miasto przepychu ? Lubisz luksus ?