Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-57 z 57.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „Lidzia napisał(a) no to tak 1. Dlaczego mnei tak lubisz? 2. Dlaczego uwazasz mnie za najslodsza istotke z teamu? 3. Dlaczego nie walczysz o mozliwosc tb dla mnie?! cmok i juz :)” 1. hrhrhr lepiej publicznie nie pisać 2. vrah wie ty wiesz inni nie muszą 3. done :tongue: Gneisenau hmm na pewno nie prędko

• Cytat: „Art napisał(a) Ojro, dlaczego chcesz chcesz udawać Niemca, chociaż nim nie jesteś ? Mowa o IRC of course ;P” Art kochana ty moja wiewióreczko :tongue: za dużo z Niemcami sie przebywa ( praca, hobby) to trzeba trochę poudawać szkoplandie

• Cytat: „succubus napisał(a) coś tu się zakurzyło troszkę gorzki czy słodki? dresik czy moro? :P” oj kotuś zależy co goszkie/słotkie jasne ze moro

• Rejestracja konta na IRC'u

Eurynomos - - IRC - FAQ

Rejestracja konta na IRC'u jest dostepna na stronie: ogamenet.net/authRegister.php?language=pl

• Tryby kanału i użytkownika

Eurynomos - - IRC - FAQ

Tryby użytkownika: Możesz ustawić tryby użytkownika za pomocą komendy /mode [twój_nick] [tryb] Poniższe tryby są dostępne dla wszystkich: Tryb: +i Stosując ten tryb stajesz sie niewidzialny. Jeśli ktoś zastosuje komendę /names lub /who nie będziesz widoczny na liście dla zwykłego użytkownika. Tryb: +d Ten tryb ustawia ze stajesz sie "głuchy" czyli nie widzisz wiadomości pisanych na kanałach. Ten tryb jest polecany dla botów. Tryb: +x Ten tryb ukrywa twojego hosta. Jeśli masz np. hosta test@provi…

• Cytat: „SzamanFPC napisał(a) oooo ruda slaska 3 ja 4 to w sumie bardzo bliziutko :p orzegowski :p” ło jezuu teraz musze uważać jak wyjdę w koszulce z hm pewnym logo na ulice

• ło jezu zapomniałem o tym temacie @Pepis PO technikum mechanicznym a dokładniej Technolog programista CeeNCe cos hmmm może kogoś nie a do Teamu mnie "przyciągnął" niejaki Kwmaniak2 :tongue: @kylko moja praca to sprawy związane z IRCem pomoc w rejestracji kanałów etc. @Lewatywa hmm tylko który kawałek jej fotki @succubus skleroza wakacje hmm a co to takiego wole morze bo w góry mam blisko @Aurum UWIELBIAM!!!!!!!!! @Goldi bardzo mały access @masti nie w....... denerwuj mnie @dawid997 Muminki hmm m…

• Cytat: „DoM1N napisał(a) Eury, dlaczego niema Cie juz na Uni14? Jak wciągnąłeś sie w ogame ps. kurde, nie zdażyłem, ale: zostałbyś moją farmą :]” oddałem konto bo brak czasu na gre hmm jak sie wyciągnąłem a bo ja wiem dawno to było ale na polskim ogame zacząłem grac chyba na początku maja, a może to był kwiecień na IRCa wskoczyłem w lipcu i tak mi zostało ps. o złomowaniu możesz pomarzyć @Viljar czmok

• Cytat: „raczek czy lewek ?? ” raczek btw czmok Viljar Cytat: „ grywasz w diabloi II? na forum diabloii.pl jest osoba o takim samym nicku ” tamten Eurynomos to nie ja @akar Zephyr 1. długo ale z przerwami kiedys grałem na ogame.de uni1 2. supporterem od chyba 25 listopada 3. osiągniecie w grze hmm brak zdraviam z rudy 3

• Cytat: „ (...)Eurynomos to jak najlepiej dostać sie do Rudy na piwo i gdzie najpieje pić ? tylko nie mów, że w parku a pytanie takie: jaką książkę byś mi polecił? ” hmm najlepiej pić w druidzie na frynie ( za Domem kultury :D) a co do ksiązek to publikacje S. Sękowski'ego i MONu większość wydana przed 1990r @gnojek pl niestety fotek nie mam Cytat: „up up up kogo znasz na żywo jeszcze z osób z teamu lub irca na żywo oprócz mnie ?? i całkiem nieźle Ci idzie w konkursie na najpopularniejszego człon…

• @Lord Lewatywa do SP 39 a ostatnio do ZST w bytomiu @succubus no to była chwilowa niepoczytalność Cytat: „A jakbys mial wybierac - IRC-Support czy GO, to co bys wybral?” IRC-support Cytat: „ Byłeś w Świętochłowicach?? Jaki masz komputer?? Rozmiar ekranu?? Ile komputerów masz?? Jak dlaeko do szkoły masz/miałeś?? Ulubiony kumpel??” *czasami na piaśnikach ale, od 3 dni bywam przejazdem dziennie: P (11) *(CPU) 1-AMD Athlon" XP 2000+, 1666MHz, 256KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 212/256MB (82.81%) .:. (…

• Cytat: „styx napisał(a) Cytat: „Originally posted by Eurynomos *książka O_o no to może... ee nie ma takiej nie lubię czytać jakichś wypocin jedynie książki naukowe.” a jakie naukowe ? :)” jakie hmm w skrócie pirotechnika Cytat: „komu kibicujesz ?? ” eee Polsce nie mam określonej drużyny Cytat: „I tak z ciekawosci z ktorej czesci rudy slaskiej jestes ?? ” Ruda Śl. 3

• Cytat: „*Sunny* napisał(a) wolisz te lepsze z gornej polki za 1.20 ?? :D” nie te za 1.10

• Sunny wiem masaże to moja specjalność *21 w lipcu będzie *trunki hmm wszystkie z wyjątkiem szato de jabol rocznik bieżący za 5zł:P i innych tanich środków z C2H5OH *sporcik ]:-> jazda na rowerze * *obecnie zaczynam nową prace od 1-szego ale juz mam dość *wakacje dla mnie juz nie istnieją koniec szkoły był rok temu *ulubiony eee sporo tego : the girl next door, hous of wax, terminator 1 i 2, house on hounted hill, chucky, wszystko z seri silence the lambs i jeszcze spooooro innych *książka O_o no…

• Cytat: „Fajny koleś napisał(a) Stadardowe pytania: Imie? Miasto? Kot czy pies? Kawa czy herbata? Praca/studia/bezrobotny-wybrać jedno Muzyka? Narazie to tyle.” Robert Ruda Śląska obok Katowic Miałem 3 koty kiedyś:> kawa praca od 1szego marca muza różniasta od techno przez pop do metalu jeśli mi wpada w ucho to słucham

• w końcu napisałem ten temat Pytajcie co chcecie wiedzieć a (może) odpowiem

• Rejestracja kanału IRC

Eurynomos - - IRC - FAQ

Rejestracja kanału Zasady rejestracji kanałów Należy wejść na kanał #help wpisać komendę: /support POWÓD (np. /support I want to reg my chan) lub wg wzoru: /support channel register ogame.pl Uni: xx, Ally-Name: xxxxx, Ally-Tag: xxxxx, Member: xx, your Ally-Status: Leader/Member, #channelName tłumaczenie ( nie wpisywać tego!): /support channel register ogame.pl uni: xx, Nazwa sojuszu: xxxxx, Tag sojuszu: xxxxx, Ilu członków: xx, twój status w sojuszu: założyciel/członek, #nazwaKanału następnie na…