Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Lubie piwo2: „Koniec wojny? ” A czytać umiesz ? Cytat: „4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc od daty wypowiedzenia ”
-
Cytat od szturman: „A mi uciekał Dobra starczy tych podbojów, trzeba wracać z urlopu Tak serio to graty lotów, przetapiaj wszystko w kolonki ” Wolę rozbudowywać depozyt sojuszniczy na możliwie wysoki poziom, bo chodzą słuchy, że w kolejnej edycji nagród właśnie będzie można owy budynek otrzymać więc celuje w minimum 20 level
-
Cytat od Virus: „Cytat od zona_rolnika: „Cytat od SKAMI: „Normalna praktyka żeby wyrwać % do wojny. Tylko trzeba uważać żeby nie strzelić samobója bo gdyby w tym starciu PZ zebrał obrońca to % byłby dla drugiej strony. A poza tym wszystko zgodnie z regulaminem więc nie ma o co stękać. ” RW w tym wypadku byłoby i tak dla agresora niezależnie od tego kto by zebrał złom Jasno jest "Agresor wygrał bitwę". W przypadku gdyby tu był remis to także nie miałoby znaczenia kto zbierze złom, lecz kto ma mni…
-
Cytat od SKAMI: „Normalna praktyka żeby wyrwać % do wojny. Tylko trzeba uważać żeby nie strzelić samobója bo gdyby w tym starciu PZ zebrał obrońca to % byłby dla drugiej strony. A poza tym wszystko zgodnie z regulaminem więc nie ma o co stękać. ” RW w tym wypadku byłoby i tak dla agresora niezależnie od tego kto by zebrał złom Jasno jest "Agresor wygrał bitwę". W przypadku gdyby tu był remis to także nie miałoby znaczenia kto zbierze złom, lecz kto ma mniejsze straty. Ten co ma mniejsze straty d…
-
A to też na próg się łapie I zysk okrąglejszy Dnia 25-01-2021 11:39:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Blond_Tepa_Dzida [PIS] ________________________________________________ Pancernik 150.000 Pathfinder 20.000 _________________________________________ Obrońca Cervelo ________________________________________________ Mały transporter 28.552 Duży transporter 472 Lekki myśliwiec 318 Ciężki myśliwiec 836 Recykler 3.000 Sonda szpiegowska 18.715 Bombowiec 100 Pancernik 5.111 __________…
-
Mieści się w progu to wrzucam Dnia 24-01-2021 09:01:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Blond_Tepa_Dzida [PIS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.111.111 Krążownik 11.111 Okręt wojenny 1.111 _________________________________________ Obrońca Kochasia [LOVE] ________________________________________________ Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 46 Ciężki myśliwiec 1.014 Okręt wojenny 1.803 Recykler 291 Sonda szpiegowska 200 Bombowiec 4 Satelita słoneczn…
-
Sojusz TEREFERE KUKU [TEREFERE] wyraża zgodę aby sojusz EXPENDABLES [EXP] dołączył do wojny po stronie TEREFERE KUKU
-
Cytat od Uchiha Itachi: „gratuluję przy okazji, zwykle nie otwieram okien, ale mój internet nie zostawił mi wyboru i nadeszła destrukcja, ale odbuduję SZO ME ” Dziękuję życzę również szo
-
Witam WIEM ŻE PO CZASIE TO PISZE I WIEM ŻE JEST ZAPEWNE LEKKI ŻAL ALE STARCIE GŁÓWNIE DEDYKUJE YODZIE OD KTÓREGO MAM KONTO GDYBY NIE ON NIE BYŁOBY TEGO STARCIA ODDAJĄC MI TE KONTO POWIEDZIAŁ MĄDRĄ RZECZ NAUCZ SIĘ SZANOWAĆ LUDZI RZECZYWIŚCIE PO WSZYSTKICH ZŁYCH SŁOWACH KTÓRE USŁYSZAŁ ODE MNIE JESTEM OSTATNIĄ OSOBĄ KTÓRA NA NIE ZASŁUGUJE JA CAŁY CZAS SIĘ ZASTANAWIAM DLACZEGO JA I PEWNIE BĘDĘ ZAWSZE SIĘ ZASTANAWIAĆ CHCIAŁABYM PODZIĘKOWAĆ PRZED CAŁYM UNI ŻE ODDAŁEŚ SWOJĄ KRWAWICĘ MNIE :))) @yoda_u20…
-
Cytat od Moskwa: „Cytat od solenzo: „Patrząc na ilość zabawek w sojuszu LES to to uni ma tylko 1 właściciela jeśli chodzi o sojusz i długo sie to nie zmieni. ” Tymi zabawkami to się jeszcze trzeba umieć bawić Swoją drogą to czyje zabawki skłoniły cały LES to wejścia na U ?Gratulacje Profesor, obrońcy SzO. ” Raczej myślę, że te urlopy to bardziej foch za bany
-
Cytat od szturman: „Cytat od arczi_: „No nic gratulacje:) dobrze się spało. Cytat od szturman: „Ktoś tu ma chyba wtyki w PIS Sam ich wybijesz hehe Graty i powodzenia w kolejnych lotach ” Wybijesz? Grając eko i patrząc w staty to kiepska uwaga ” Nie miałem na mysli Ciebie tylko twojego nowego zacnego sojuszu a tam jakies floty lataj wię.c jest co bić Jeszcze raz graty !! ” Dawaj jeden na jeden Czy bez sojuszu to Ty nie latasz ?
-
Kurde ponad milion % przewagi Nieźle zeszmaceni zostaliśmy ehhh Bo mam nadzieję, że wiecie, że z tego małego RW macie trzy procenty ? I każdy z was mógłby wstawić RW z zachowaniem tego, że najsilniejszy zgarnia 100% RW, ten co na drugim to 80%, następny 60% itd... Gratki wygrania Może rewanżyk ?
-
Ja nie rozumiem tej dyskusji Co to kogo obchodzi ile kto wydał na grę... Ja nie wydaję nic i jestem z tego dumna Ale nie mam problemu z tym, że ktoś jednak kasę ładuję w grę. W końcu jest taka możliwość... Kłócicie się jakby tu chodziło o czyjeś życie, a to tylko i wyłącznie gra A że pay to win no to co z tego ? FabKos ma możliwości to kupuje co potrzebuje, obrońcy mają możliwości to także to robią. Większość gier internetowych ma opcję premium, bo bez tego gry by się nie utrzymały. . . Problem …
-
Witam Taki tam wlocik. W porównaniu do tych ostatnich %, które trzęsły unią to skromnie to wygląda Złom zabezpieczony co do śrubki. Pozdrawiam wszystkie moje Terefere i znajomych Dnia 29-12-2020 11:24:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zonaa_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.947 Pancernik 9.157 Krążownik 10.666 Pathfinder 1.459 _________________________________________ Obrońca Jarush [ALIEN] ______________________________________…
-
No, no ponad 800kk zysku piechotą nie chodzi Gratki i oby tak dalej
-
Witam Tu już grubiej. Flota wyskanowana na minutach, szybka symulacja i lot. Była pewna akta na innej gali, ale po przejrzeniu układów wyszło na skan. Obawy też były, bo w końcu pewien jegomość miał tam tylko 6 układów, ja 50... Ale wszystko skończyło się happy endem, rece też bezpieczne, więc można wstawiać Pozdrowionka dla Terefere i znajomych Oczywiście kupię dex, dużo dexu 2,7 : 1,7 :1 Dnia 18-12-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] __________…
-
Cytat od _pff: „Ja miał bardzo chciane po naszemu, ale cosiek nie ogarnia internetow, jeszcze młody szczyl, potrafi tylko klikać a nie zamieniać języków. ” W ogotcha klikasz flagę na środku strony i wybierasz biało-czerwoną Lepiej wyedytować, bo modek się przyczepi i usunie, a szkoda, bo starcie bardzo ładne