Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 479.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [LUMP] LUMPY MROKU vs CAZADOR [CAZADOR] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc (tj 21.04.2020 - 21.05.2020) 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 1% 6. Stosunek do RW z ACS: Tylko uczestnicy wojny 7. Powody: C…
-
Było to tak, że ostatnio byłem u wróżki i powiedziała mi, że nasz rekruter wraca z bana. Zapytałem ją jak go walnąć, powiedziała, że trzeba ściągnąć moona. Poszperała coś w worku, wyciągnęła kulki i powiedziała, że fs najprawdopodobniej może pójść... z wszystkich moonów To siup, szybka akcja, siurem w piszczel ściagamy wszystkie. Padły z 4, ale wróżka się nie myliła i faktycznie - flota wracała z jednego z moonów. Pomysł był oczywiście mój i Putka, ale w sumie to mój, bo on był pod stołem, powie…
-
Siurem w piszczel, lumpy mroku pałer w kroku! Jest moc, rypka usmażona. Agresorowi SZO, obrońcom przetopu.
-
Cytat od Dewey: „Sprawa jest prosta. Prawdziwym top1 jest Keton i to kwestia czasu az trafi na zasluzone miejsce. Kazdy ogarniety wie i widzi, ze Kocham Cie to bociarz. Moze za czesto go nie skanuje, ale jak skanuje, to zawsze wszystko stoi na moonach. Jakbym do niego polecial, to pewnie minute przed dolotem by uciekl. Typowe u bociarzy. Juz pisalem do GO, zeby to przetestowal i z czyjegos konta wyslal jakis atak, ale mi nie odpisuje. Tickety poszly, wiec to kwestia czasu az na normie zapanuje m…
-
Cytat od Br0varek: „wysylam do famka PW w grze ale nie odpisuje. nie wiesz @NarImmor dlaczego? ” Chyba z takiego samego powodu, z jakiego Ty nie odpisujesz
-
1:168:12 moon
-
Jak piszę słowo surka albo farmić na discordzie, to Zanemu się odrazu powiadomienia wyświetlają i przychoodzi SMS
-
Aktywki w nocy
PostPakiet mini 300 Pakiet premium pińcset
-
Aktywki w nocy
PostCześć! Jakby ktoś siedział dzisiaj w nocy, to róbcie aktywki. Nick: Oddam Famek Za każdą aktywkę Putin idzie pod stół. Pozdro!
-
Trzeba odbudować Putina, to ruszyliśmy dodatkowe konta. Lot przez galę, bo stało. A jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda Putek po owocnej ekspedycji, to zapraszam na stronę naszego sojuszu. Dnia 23-02-2020 16:40:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NarImmor [LUMP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 48.665 Krążownik 1.794 Okręt wojenny 4.711 Pancernik 22 _________________________________________ Agresor Lenny Valentino [LUMP] _________________________…