Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
od adasia " buahaha co za tupet no ale chyba trzeba "ludziom" wytlumaczyc krok po kroku. bo potem przyjdzie taki art i powie "ja bym surowcow nie wydawal" - zalosne ze nie ma operatorow ktorzy powinni od razu banowac takie zagrania typu paczka , typu taki ulises ktory rosnie 42343244 kkk i ma wiecej flo niz przed 2ma dziurami i strata 400 baniek. FAKTY 1. cerber - byle konto skipy(sojusz marysia paczka) , napewno sprzedane ZSom (ulubionemu sojuszowi paczki) jak to moj kolega powiedzial SKIPA PAC…
-
Cytat od .Smyk.: „Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od edes: „Już myślałem że to smyk kupił bo staty na to wskazywały a tu jednak nie Przetapiać i do czarnej dziury bo coś dawno nie było ” z tego co WIEMY konto Cerber jest smyka jak i konto kinoe na ktorym ostatnio sie smyku pushnoł szkoda ze GO/SGO ma klapki na oczach..no ale widocznie tak ma byc ” Właśnie się zastanawiałem jak to rozegracie z tym pushem Kupione konto, trochę floty wystawili na rynku za minimum, potem ja zoferowalem ze wezmę hurtem t…
-
Cytat od edes: „Już myślałem że to smyk kupił bo staty na to wskazywały a tu jednak nie Przetapiać i do czarnej dziury bo coś dawno nie było ” z tego co WIEMY konto Cerber jest smyka jak i konto kinoe na ktorym ostatnio sie smyku pushnoł szkoda ze GO/SGO ma klapki na oczach..no ale widocznie tak ma byc
-
Witamy Wszystkich Fanów od pl1: dzieki za akcje i locik brunciu , z Toba zawsze ekstra. pozdro dla artka calego soja czyli torqa i nalimka , oraz wszystkich znajomych.i szczegolne pozdrowienia i podziekowania dla dostawcow dexiku i lmkow. nuta pozniej.. ʕ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ RW Agresor pl1 [IRA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 8.000.000 _________________________________________ Agresor Whisky ___________________…
-
0006EWV188GNXOOB-O0.gif takie tam... małe sprzatanie.. Pozdrawiam sojusz IRA znajomych , dostawcow i HF Kupie DEXX youtube.com/watch?v=HzQkDqBuv78 RW Agresor Whisky ________________________________________________ Reaper 200.000 _________________________________________ Obrońca siwyglupek [KGH] ________________________________________________ Duży transporter 513.689 Okręt wojenny 75 Recykler 650 Bombowiec 78 Niszczyciel 101 Gwiazda Śmierci 4 Pancernik 562 _______________________________________…
-
Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od Bad.Whisky: „Tak jak w opisie POMOŻ NAM PRZETOPIC MARYSIA kupimy kazda ilosc dexu proponujemy przelicznik 3 : 2 :1 aczkolwiek przelicznik moze ulec zmianie w zaleznosci od ilosci nicky w grze : Whisky lub PL1 ” ”
-
Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od Bad.Whisky: „Tak jak w opisie POMOŻ NAM PRZETOPIC MARYSIA kupimy kazda ilosc dexu proponujemy przelicznik 3 : 2 :1 aczkolwiek przelicznik moze ulec zmianie w zaleznosci od ilosci nicky w grze : Whisky lub PL1 ” ”
-
Cytat od Bad.Whisky: „Tak jak w opisie POMOŻ NAM PRZETOPIC MARYSIA kupimy kazda ilosc dexu proponujemy przelicznik 3 : 2 :1 aczkolwiek przelicznik moze ulec zmianie w zaleznosci od ilosci nicky w grze : Whisky lub PL1 ”
-
"GRACZU QUANTUM SPRZEDAJ DEUTER POMOZ PRZETOPIC MARYSIA" zapraszamy na handelek - przelicznik 3 :2 :1 0006DKTY6X9HMOM0-O0.gif
-
oj widac ze ostatni złom mocno ZABOLAŁ. jesli ci odpowiadaja parametry uni Rosalind to sobie tam idz
-
podglad
Post@TakiOwaki był fs?
-
podglad
Postpokazałabym ci moja - ale niestety nie mam
-
podglad
PostRuda , ja mam z tym problem , adas ,torq i pare innych graczy , dziwne ze akurat ty tego problemu nie masz edit :przeskan sobie okolice- sprawdz czy masz raporty oraz wyslij recka na pz - sama zobaczysz czy ci on wroci czy tez nie - Ja tu mowie o Quantumie nie o librze
-
podglad
Postw dalszym ciagu flota nie wrociła z ekspedycji,brak wiadomosci o powrocie floty brak raportow-atakuj- szpieguj- brak zbiorki- z ekspedycji- pz
-
podglad
Postteraz to az strach robic fs-a bo nigdy nie wiadomo co zastaniesz po zalogowaniu moze byc brak ruchu flot a tak naprawde ruch flot zapchane Floty: 23/23 Ekspedycje: 8/8 + migajace czerwone i zółte trójkąciki
-
podglad
Postlag trwa od 7min do 16 min... brak raportow z ekspedycji brak floty z ekspedycji