Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Astronomiczny
PostSedna - o to chodzi?
-
Astronomiczny
PostChyba za proste Czekam na kolejne pytanie
-
Astronomiczny
PostW takim razie kolejne pytanko... Jak nazywał się okres trwający od polowy XVII w. do poczatku XVIII w., podczas którego zaobserwowano o wiele mniej plam słonecznych niz zazwyczaj?
-
Astronomiczny
PostCzy to nie chodzi o Plejady?
-
Fury - hasalavamista bejbe
Asiaa - - Archiwum CT
PostCytat od MrocznyZew: „ale oszo choszi ??? ;P” Myślisz, że mroczny coś nieświeżego zjadł, że tak dziwnie gada? Cytat: „Board to forum, zdarzało się, że gdzieś tam pomagałem w moderowaniu. Za dużo czytania rzeczy, które tak naprawde nie interesują mnie aż tak. Jakieś mongolskie teorie itepe. Wiesz o co chodzi.” Warto poczytać czasem, nie jest tak źle Polecam Jak już o forum... Które działy czytasz najczęściej? A teraz coś z innego... Co lubisz robić w wolnym czasie? Co Ci pomaga się zrelaksować? b…
-
Fury - hasalavamista bejbe
Asiaa - - Archiwum CT
PostCytat od Fury: „Witam wszystkich” Wszyscy witają Ciebie Cytat od Fury: „Służę pomocą i pręgierzem, także tego” Ładnie to tak straszyć od samego początku, Panie Jakubie? Tak na dobry początek może... Skąd pomysł na Team? Dlaczego pomarańczowa a nie zielona lub łososiowa strona mocy? Co Ci się do tej pory najbardziej podoba w pracy w naszych szeregach? A co najmniej? Dlaczego? Chyba wystarczy na pierwszy raz Edit: Jeszcze jedno pytanko Dlaczego taki tytuł akurat "hasalavamista bejbe" ?
-
TOP 1 solo UNI Draco: OwocowY vel Jarczyk vs moonmoon [WarriorS] - 86911,5% + farming
Asiaa - - Hall of Fame
PostKolejny temat, kolejna awantura, kolejne obrazy i prowokacje. Jak ktoś słusznie zauważył połowa postów nadawała się do kosza. Nie umiecie inaczej prowadzić rozmowy? To moje pierwsze ostrzeżenie w tym temacie.
-
Po prostu Valefor
Asiaa - - Archiwum CT
PostCytat: „Dlaczego tak wolno mi odpisujesz? I to pisze ta,która odpisuje od razu :D” No bo gdyż dlatego ponieważ...tak wyszło Ale od razu jak wchodzę to odpisuję Cytat: „Dlaczego straszysz ludzi? A kogo ja niby przestraszyłem tej? :P” Straszysz odejściem, a tak nie wolno. Co planujesz na najbliższy czas? Znalazłeś to czego szukałeś wczoraj?
-
Po prostu Valefor
Asiaa - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Pffyfyfyfyyy :xclosed:” Fałszywy alarm Dlaczego tak wolno mi odpisujesz?:> Dlaczego straszysz ludzi? P.S. Otwieram
-
TOP 20 SOLO & ACS u32
Asiaa - - Hall of Fame
PostPodklejam temat. Życzę powodzenia w prowadzeniu
-
TOP 10 ST u57
Asiaa - - Hall of Fame
PostTemat przyklejam i życzę powodzenia w jego prowadzeniu