Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Indeed
Asiaa - - Archiwum CT
PostKolega Karol do nas wrócił Och Karol! Cóż Cię skłoniło do takiego...zachowania? Jak długo planujesz z nami wytrzymać? P.S. Otwieram
-
Top 10 ST uni. Draco po UF
Asiaa - - Hall of Fame
PostPodklejam Powodzenia
-
#1 : cichyPL [WIP] vs VanDyk [CLZ] - 232.502,97% + farming + zbiórka NOWE TOP 1 po UF
Asiaa - - Hall of Fame
PostOfftop w koszu Upominam Panów biorących udział w zamieszaniu.
-
Z powodu rezygnacji prowadzącego szukamy nowej osoby, która zajmie się tematem Prosiłabym chętnych do zamieszczenia tutaj w temacie swoich kandydatur, razem z jakąś krótką historią prowadzenia podobnych tematów lub jeśli takiej nie ma to informacją, która by zachęciła do wyboru takiej osóbki Jeśli ktoś by chciał zmienić wygląd dotychczasowych rekordów to poproszę jakąś małą próbkę Na zgłoszenia czekam do końca dnia 12.05.2013 r.
-
Najprawdopodobniej jest to problem z ciasteczkami - musisz usunąć ciasteczka w przeglądarce. Najczęściej spotykane bugi w wbb 3.1.3 - poradnik -> tutaj w punkcie 2 masz mały poradnik jak to zrobić na FF i Operze. Jeśli używasz innej przeglądarki to też w ustawieniach można to zrobić.
-
mangol
Asiaa - - Archiwum CT
PostWitamy znów w barwach Teamu Co Cię skłoniło do powrotu?:> Tęskniłeś? //Otwieram ;)
-
Przeanalizowałam sprawę. Bana za to starcie być może faktycznie nie było, jednak było ono niezgodne z zasadami gry i została nałożona kara, w innej postaci niż ban. Posty TEN i TEN jednoznacznie pokazują to co napisałam wcześniej. W związku z tym, jeśli autor miał ochotę stworzyć taką kategorię to omawiane starcie należy, niestety, do tych które powstały w wyniku łamania regulaminu i może tak zostać.
-
SOLO; Dill [N D] vs Maszkarnik aka solenzo [E-X-P] - 15762,12% + zbiórka TOP 1 SOLO DO WOJNY
Asiaa - - Hall of Fame
PostBrawo brawo brawo Prowadzenie w wojnie jest, ale nie można zapomnieć, że wojna się jeszcze nie skończyła Ja czekam na kolejne starcia Gratulacje jeszcze raz:)