Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Acetonitryl [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] vs. IMFC [PonyClub] - 8068,91% - TOP 2 ACS
mobdeep - - Starcia Libra
PostBardzo ładne starcie, szkoda tylko, że na kucykach ale takie to życie jest brutalne Przetapiajcie na nowe latawce i bawcie się dalej. Pozdrawiam.
-
Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] & Daisy [GraOZlom] vs. ogame1 [WINTER] - 11936,15% TOP1 ACS WOJNA
PostGratulacje Ekipa, procent pokaźny, skład wzorowy, procenty do wojny bardzo istotne. Zysk mógł być większy ale i tanie jest źle. Przetapiajcie i cały czas do przodu. Pzdr
-
Aladyn [WINTER] & AmstelL [WINTER] vs. Arni [GraOZlom] ~ 4831.41% do WOJNY
PostPogratuluje a co do sojusznika to się wstrzymam od komentarza bo mnie jeszcze poniosą emocje i wyjdzie na to, że wyjek mob niegrzeczny jest Pozdrawiam.
-
TOP 1 ACS ; b3joT [Elite] & 19#kochan [Elite] & zielu75 [WINTER] & Oddam Felippe [Elite] vs. n3cr0 kupie dex [NWO] & lolstorm [NWO] ~ 7507.1%
PostŁadnie, weszło... Jak zobaczyłem spadek necro to od razu wiedziałem , że kochan jest w to wplątany Gratulacje a obroncy SzO POzdrawiam
-
18# kochan [Elite] & Daisy [GraOZlom] vs. Klebe [A-IMP] - 1555.24% - Najprawdopodobniej największy bunkier na uni...
PostPodoba mi się :), gratulacje dla sojusznika za akcję, dla Kochana też, a niech ma Bawcie się dalej i psujcie co się da Pozdrawiam.
-
Art "walczy" o coś co według i może jego samego nie trzyma się rozsądku, mimo wszystko próbuje, być może źle się z tym czuje bo ma świadomość, że nie ma racji... Był i jest, może i chciałby nadal być tym najbardziej odpowiedzialnym, niestety wybory są trudne ale zawsze są rozwiązania i rozsądne tłumaczenia, być może przyszedł na nie czas. A być może to jeszcze nie odpowiedni czas, staram się zrozumieć, nie jest łatwo.... Staram się również postawić, na jego miejscu, to jest niemożliwe... Bądźmy …
-
9# kochan [Elite] vs. QmPL [S T] - 880.72% 10# kochan [Elite] vs. QmPL [S T] - 900.43% + CPN U mobdeepa
PostZ okazji, że już mnie kac obudził z rana ( to już chyba kac ) to się wpiszę. Poszła zwózka ale alkohol wygrał, przysnąłem i Kochan wykorzystał okazję, całe szczęście, że zdążyłem wrzucić astro bo byłoby z 100kk dexu i znowu zbieranie a tak mniejszy problem, w sumie to żaden No może mały wstyd bo wyszło na jaw, że lubię sobie pierdyknąć z grubej rury do nieprzytomności. Gratsony się należą jak najbardziej bo ustrzelenie mnie to nie lada wyczyn Podobno pijanych się nie bije ale to chyba nie prawda…
-
Gratsy mario, walisz z cichacza jak mało kto Mam nadzieje, że rozbrykasz się na poważnie i będę Cię tutaj częściej widział bo jak nie to będziesz musiał się gęsto tłumaczyć. A jak już znalazłeś chwilę to od razu czepiłeś się nowoczesnych zastosowań taktyk gry w ogame. I masz racje to też sztuka, ale czy to tak na prawdę do czegoś prowadzi oprócz wirtualnych cyferek i kapelusza do wymiany... Pozdrawiam z urlopu.