Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ale by rosterq bić?? nie ładnie miałem nadzieje, że wypasie się do 1kk floty i go ściągnąć SzP
-
D8HMhS.jpg Walka niehonorowa: -13.076 youtube.com/watch?v=_PGDA9w2NKQ Pozdro dla sojuszu Cytat: „ Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inarius [U W i S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 60.001 Pancernik 11.500 Mały transporter 2.000 Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Janerski [GCF] ________________________________________________ Duży transporter 1.950 Lekki myśliwiec 1.466 Krążownik 5 Okręt wojen…
-
awgD7k.png Walka niehonorowa: -20.230 youtube.com/watch?v=LIPc1cfS-oQ Trzeba było coś wstawić bo znowu szczekacze mi na priv piszą, że pushe itd, itp. Co do akcji to flota złapana na fali więc o finezji nie można mówić... Teraz będzie trzeba coś honorowego uwalić bo w ostatnim tygodniu straciłem łącznie 170k ph Pozdro dla sojuszników, znajomych oraz dostawców KUPIE DEU Cytat: „Dnia 17-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inarius [U W i S] _____________________________…
-
0dIhia.jpg Walka honorowa: +11.948 youtube.com/watch?v=ATIQxHB_GdI Pozdro dla znajomych, sojuszu oraz dostawców dexu Cytat: „ Dnia 11-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inarius [U W i S] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca drutex [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporter 436 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 840 Okręt wojenny 317 Recykler 71 Sonda szpiegows…
-
eW9D3B.jpg Walka honorowa: +13.930 youtube.com/watch?v=SzNOFH7NQYo dzięki Kamag za cynk Pozdro dla sojuszu, znajomych i dostawców Cytat: „ Dnia 11-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inarius [U W i S] ________________________________________________ Duży transporter 800 Krążownik 25.000 Mały transporter 3.404 Lekki myśliwiec 30.000 _________________________________________ Obrońca feniks ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transp…
-
gryta pierwszego SzP i lataj dalej
-
zawsze skanuje po wlocie jak lece na określony czas by mieć skan tego co mnie rozwaliło, pomyliłem się w czasach bo data z universeview się opóźniła (pewnie zlagowało przeglądarke) i ostatniej chwili opoznialem na date z prawego górnego rogu. Ot cała historia [ciach] Moderator Neferet:Offtop
-
unknown.png Co do wyliczenia kontry to napędy miałem znane bardzo dobrze bo go skanowałem codziennie za zaoranie mi kilka razy satek tyle w temacie, konto prawdopodobnie oddam jak wróce z bana... bana dostałem za skan za blisko ataku i mimo, że nie było na skanie nic, wyklikalismy biszkopta, itd - SGO PAX stwierdził, że ten przypadkowy skan to bugusing EDIT: unknown.png apropo nieznajomości napędów. na dole masz powiadomienie o wracającym transporcie z UniverseView (o ile wiesz co to jest w ogól…
-
Sam go pakowałem z 10 razy na wcześniejszych uni SzP panowie
-
Iv7A5N.jpg Walka honorowa: +80.964 Atakier tak się napalił, że aż wtopił Obrony ostatnio na uni popularne, my jednak wolimy pozostać z flotami i pozbierać złom (SzO panowie) KUPIMY DEOOOOOOOUUUUUAAAEEE DEU youtube.com/watch?v=zCNrbirT4KY Cytat: „” Cytat: „Dnia 24-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: RRozkB.png Agresor Grand [UnCon] ________________________________________________ Mały transporter 675 Lekki myśliwiec 23.579 Ciężki myśliwiec 522 Krążownik 3.322 Okręt wojenny 1.…
-
zarzucam jak coś śmierdzi i mogę to wytłumaczyć
-
Siemka vXTfHW.jpg Dostałem cynk, że Helios dostał złoma, poskanowałem okolice, sprawdziłem flotki i aktywki okolicznych graczy i wziąłem się wraz z Voidem i Rentkiem za kliku kliku. O 18:54:54 zniknął PZ (około 40minut po starciu) więc padło na okoliczne układy. Tylko biszkopt odpowiadał wyliczeniom więc flota poleciała do niego Po ST zostałem oskarżony o multi/push/bugusing i hugo wie co jeszcze. Jak polece na bana to raczej skończe i oddam konto lub zrobie akcję a la "Sprawdz DiD". Grałem pod …
-
Cytat od Matematyk DS: „hhehehe w to,że zobaczyłeś czerwony trójkącik i zasnąłeś to ciężko mi uwierzyć,ale jak piszesz tak było- nie przeczę Ludzie różne wczutki mają,bo ja bym na przykład z grobu wstał napisałbym ON,wykonał fsy i dalej się położył. Logowałeś się kilka minut po powrocie Fs-a i już miałem lecieć w ciemno puścić floty i rece ,pójść z psem pojechać na zakupy... Zagrałeś jednak niestandardowo, cały dzień latajki klepałem i rece pod te starcie i byłem pewien,że wbiję się w tą lukę St…