Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Widzę @Ecc0 urlop Ci służy a i forma na forum jest

• 63 pancki za prawie 8kkk sury.... przytuliłeś na gruboo Gratulację aktywnośc popłaca konkretnymi zyskami Pokonanemu Szo

• Part 2 czyli 2 kontry poszły? Graty przetopu pokonanemu Szo

• Obrońca ostatnio aktywnie skanował. Widziałem te gsy Graty a obrońcy Szo

• Cytat od guff: „Top 1 na Tucana po 18 dniach od otwarcia uni ma 717 kk punktów ... To jest inny wymiar Ogame już. ” Pay to win Grubo musiał smarować na anty

• Cytat od Nonick: „Jak tak bystrzaki z gejmforga będą rozwijać ten projekt, to za jakiś czas będzie trzeba ludziom dopłacać żeby grali Przez moment było całkiem ciekawie, interaktywnie i dynamicznie z rynkiem. A tak serio - gra funkcjonuje na modelu p2win - push to win, ale dzielnie też zmierza w kierunku p2win - pay to win ” Powoli? Widziałeś nowe uni? Typowe Pay to win Rynek pozwolił się pushować co dało się uregulować Zakup surki za hajs (pakiety) pozwolil robić konta po 600kk pkt na nowych un…

• 1 handel po ryneczku

19dawid45 - - Handel Leda

Jak w temacie 3:2:1 kontakt w grze : 19dawid45

• Najlepsza w tym wypadku była by ankieta wśród graczy (klientów) czy chcą by rynek był /czy nie . Nigdy nie było zmiany w tak szybkim czasie. @Art jest taka możliwość? czy nadal na urlopie jesteś ?

• Cytat od I am back: „Najlepiej jeszcze zwozki za Ciebie zrobic i fs-y pilnowac ” Tu akurat popieram @Nonick możliwośc odbioru kiedy się chce była bardzo wygodna jedna z pozytywnych funkcji rynku Póki co handlowa noc przed nami: juz dzieją się mega cyrki na uniach

• Wyłączenie Rynku 25.11.2020 o godzinie 11:00 Pewne:) Szkoda że nie zdjeli tego jak wszyscy twierdzili że rynek to syf... wtedy było dla nich ok teraz jak już się "unormowało" to kasują Dzbany roku

• Prawie rok musiał minąć by się skapnąć że ten syf niszczy grę ? Skasujcie jeszcze surowce za hajs i będzie w miarę spoko Choć nie... szkody wyrządzone już nigdy nie będą naprawione

• Ty jesteś jak magnez do flot na BFS Graty Słowaku! Obrońcy Szo

• Nie nie Lop źle mnie zrozumiałeś. pkt 5 odnosi się do metody pushu w której banują dostawców nie odbiorców nr stary jak świat przy kasacji planety tutaj niestety takie coś zaszło. pkt 4 chyba dużo tłumaczy a blisko Ciebie to znaczy z daleka od naszych falang a co to jest 200 us teraz Nie oskarżam Cię ale zauważam że śmierdzi tutaj grubo ,Tobie też by śmierdziało i nie boli mnie nic nie martw się o to wszystko jest oki. Wiem ile z niego wyciągłeś i to więcej niż 7kkk ale mniejsza o to I żeby nie …

• 1.My poprostu stwierdzamy że konto bebasa to było dziwne konto cały czas orane w ten sam sposób przez jednego gracza . Nie Ciebie Raven akurat. 2.Dziwne jest także że nagle Bebas nie wozi w 2 falach surowca w sumie w 3- 3,5 czego nigdy nie robił. 3. Dziwne jest także że dostaje bencki i kasuje planety a na 2 koloniach (akurat tych blisko lopa)nagle znajduje się prawie 3kkk surowca i 1kkk floty głównie transportowej.(2 podzielone floty z surowcem co się nigdy nie zdarzało) 4. Może to akurat despe…

• No dziwne że obrońca ciągle robił te same fsy i ciągle lądował w tych samych reckach no ale widocznie jeden do drugiego miał pociąg Dziwny jest sposób zakończenia i pozostawienia surowca (3kkk) i floty (1,5-2kkk) na dwóch koloniach porzuconych i od razu wyczyszczonych No ale co ja tam wiem niektórzy przez koronę stracili węch i im nie śmierdzi więc jest wporząsiu Jest a tym uni kilka podobnych dziwnych kont ciekawe kiedy i one porzucą swoje planety Mimo wszystko graty przytuliłeś na tym graczu/k…

• Cytat od Ecc0: „Ty też już byś mógł w końcu zamilknąć ” Niestety nie mogę Nie słucham smerfa Na Śmigola głosowali gracze z Ledy tacy co grają lub grali tutaj w 90% Michale jakby co . Oczywiście ja też uważam że ankieta ma swoje minusy ale z tym nic się nie da zrobić

• Cytat od Pan S: „Psy szczekaja a karawana pedzi dalej ” Najlepszy Gracz Uni Reszta pozostaje milczeniem DEmokracja! Demokracja!!

• Cytat od uszata: „Cytat od ..Raven..: „Skoro na Yildunie jest spina bo wygralem tam ta bzdurna ankiete to i ja sie zepne tutaj i przyznaje tam byli ode mnie lepsi Smigol gratuluje wygranej mimo ze w porownaniu do mnie i wiekszosci kandydatow nie ugrales tutaj nic specjalnego, serio. Te farmingi na Uszatym czy nawet na Webberze bo tez wspomniales napewno nie zaslugiwaly na miano najlepszego ale zmienie zdanie jesli pograsz 2 tyg bez u ( daje zapas bo mam malo czasu w tyg ) i nie wyrwiesz zloma ja…

• Cytat od ..Raven..: „Skoro na Yildunie jest spina bo wygralem tam ta bzdurna ankiete to i ja sie zepne tutaj i przyznaje tam byli ode mnie lepsi Smigol gratuluje wygranej mimo ze w porownaniu do mnie i wiekszosci kandydatow nie ugrales tutaj nic specjalnego, serio. Te farmingi na Uszatym czy nawet na Webberze bo tez wspomniales napewno nie zaslugiwaly na miano najlepszego ale zmienie zdanie jesli pograsz 2 tyg bez u ( daje zapas bo mam malo czasu w tyg ) i nie wyrwiesz zloma jako najlepszy napew…