Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 580.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Piękne cyfry już masz i procent i zysk. W końcu coś do podglądania czystego bo już miałem dość ostatniego tematu. Twoje starcie jest czyste jak broszka 15latki przed okresem. Zatem w porównaniu do ciemnego debila który robi steki brudne jak broszka francuskiej kurtyzany jesteś pro kozacki zboczek. Zatem kto nie lubi różowej czystej słodkiej broszki niech rzuci kamieniem. Chociaż w hyundai i20 to nawet na tylnej kanapie byłoby ciężko. Ja daje lajka bo mnie ten stejk pobudził. Brawo Ty.
-
No no no orok, ja się nigdzie nie śpieszę, top mnie nie interesuje ale gonisz ooooostro Piękne procenty, oblane pięknym zyskiem Przetapiaj to wszystko na co sobie życzysz i dostarczaj sobie coraz więcej szczęścia z tej cyferkowo obrazkowej gry Cola sz.o byłeś do tej pory nieuchwytny brawo Ty Na każdego przyjdą recki, sęk w tym żeby się tym nie łamać nawet gdy ktoś kończy grę po złomie
-
Flota idealna na złom, racja. Idealna też na push Pozdrowienia dla boss czyli dla Ciebie dark evil w końcu byłeś jego liderem nie? Pominę fakt że szajsung był w boss razem z Tobą przez ponad 100 dni [ciach] Mimo wszystko coś robisz a to lepsze niż nic nie robienie. Skończ skupować konta zacznij ładnie grać. Super Moderator Ruda:komentarz do usunietej czesci mniam
-
youtube.com/watch?v=Jy1jGRiQzow Lama daje dobry loot Nic więcej nie powiem gratuluję masz takie dobre czasy ostatnio że szczęka opada youtube.com/watch?v=VcHotq6E9ks Żmija na urlopie, lato idzie więc może się będzie wygrzewać na jakimś kamieniu Ja zapraszam zainteresowanych na 2:151 niech zobaczą co mają na nas lamy ?
-
Co do całej osoby jakim graczem jest trampek nie będę się rozczulał i w ogóle, słów by brakło a ludzie by rzygali tęczą na epitety jakimi można by określić Ciebie i Twoje czyny. Dlatego krótko i na temat. Trampek oby cała społeczność ogame brała z Ciebie przykład bo jesteś wzorem do naśladowania. Czyste starcia, brak moonowek, gsówek, deuterówek i puszówek... Grasz dla przyjemności i dostarczasz jej sobie ogromne dawki. Gratuluję. Co do akcji no cóż jakby to rzekł klasyk? Obserwacja, obserwacja …
-
5 gala to niespokojne małe dziecko. Tak już czasem bywa, lataliśmy na Ciebie z tomem dziko aż w końcu po setkach nieudanych prób doszedłeś do nas, realizujesz swoje założenia i plany strategii gry i to nas cieszy. Jesteś przyjazny i to szanuję i lubię ale jak widać potrafisz pokazać pazury. Oby więcej steków pod naszą banderą, super zysk i dofarm. Procent jak na dziewiczy rejs też zacny. Xii to pretendent do top1 ale jak tylko znajdziemy więcej chęci do gry to wygolimy go do zera. Bo czy to xii …
-
Wiosna [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Egze [TDO] 2417% Zaorane perfekcyjnie
Krucjo - - Starcia Uriel
PostUriel to nie uniwersum gdzie panuje spokój i sielanka choć niektórym jak widać już trochę lenistwa przyszło doświadczyć Egze z Twoim eko to kilka dni na odbudowę Pokazali cyferki, trochę postraszyli - no już wracajcie dalej doić Avatara bo to potraficie dobrze Tak czy siak 2 mln lekkich myśliwców sprawia że jest to ciężki sprzęt
-
Piękna kontra w Twoim wykonaniu! Brawo !!! Ja tam w sojuszu już krzyczałem Pa Pa Pa Pavciosz !!! Bardzo ładna akcja, w dzisiejszych czasach przefalangować idlaka to na prawdę trzeba chęci Nie mam tu na myśli podstawek na idlaku którego mamy w buddy jak to robi wert, tylko takiego idlaka idlaka Chociaż nad nasze Minionkowe głowy nadeszły czarne chmury to trzeba cieszyć się tym co jest. Jak dla mnie świetny stek i zapas surowców ! Należy Ci się Czysto i przyjemnie.
-
Ciekawe czy te surowce to już przed handlem czy po handlu hehe w sensie czy Kropek już odesłał surkę do tych od których kupił deuter czy nie bo jak nie zdążył to strata podwójna hehe Za recki nie ma sprawy, gorzej ze mój dofarm nie zdążył i 160mln surki poszło w licytatora Trampek to klasyk, w jeden dzień ponad miliard zysku
-
Tylko nie zapomnij puścić bezpiecznie floty w przestworza Bo zaraz paweł zobaczy i będzie obserwował aktywki Gratuluje mistrzu! Powiedziałbym że przez małą szparkę wykradłeś Kasiczce trochę skarbów, ale Ty żeś brutalnie znowu wsadził całą łopatę i jak Pani sławna z telewizji przyszło Ci drablować i łopatować na zdrowie byku youtube.com/watch?v=M60KtgS3kH8
-
zjemtwojdeser [ZBOCZKI] & franc [ZBOCZKI] vs. Tiano [E-K-O] - 2018.28%
Krucjo - - Starcia Uriel
PostDziewiczy lot krew się polała Mam nadzieję że umyłeś ręce przed tą ucztą Ćwierć miliarda zysku statki przewietrzone to jest to Gratuluję
-
Trzeba będzie jakoś to odebrać ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze Shade jak to Shade nikt nie będzie się czepiał takich strat ale przykro patrzeć na czerwoną stronę Minionków My lubimy się wozić po lewej stronie inwestuj zyski w innowacje a co do kontr i podstawek za leniwi w majówkę jesteśmy wybacz że liczyłeś na więcej a tu takie przykre zaskoczenie
-
API przycisk
PostJa miałem na myśli czy wam też nie działa przycisk API w wersji mobilnej Bo przycisk API raportów szpiegowskich jest i działa ale podgląd API swojej floty już nie.