Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 580.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Xai? To ta wygnana gwiazda naszego serwera dał się spakować? Gratuluję

• Pięknie tom ! Zysk miazga! Procent ten z "życiówek" Jeszcze raz gratuluję i dziękuję że mogłem grać u Twego boku ! Jesteś top 1 pod względem chęci i zaangażowania z czystymi rękoma

• Na taki zysk to j ja bym ruszył tyłek:) Wiosna z nielicznych Baleronów lata i rozdaje karty gratuluję

• Mało kogo interesują procenty z farm Na farmie nie jedną lamę można spotkać Gratuluję chęcii zysku. Pozdrawiam.

• AQQ pisał do mnie gdy zobaczył co się stało, miałem lecieć na podstawkę, miałem czas, miałem flotę miałem deuter - ale wolałem by tym razem lamy dokończyły swoje dzieło Tym bardziej gdy zobaczyłem co się dzieje na falandze Piękna akcja, żal było by ją psuć Tym bardziej że AQQ to był mi nieznany szerzej gracz a lamy zna każdy kto ma kawałek ogródka Świetny opis, świetne sojuszowe zgranie. Brawo laMy. Brawo laWy

• No no no Wiosna bardzo ładne starcie. Co prawda nie ma to jak podstawka wystawka - ale przemyślane i ładne to wysłanie floty w kilku slotach. Emperor taka cicha woda ale wiele już brzegów wyrwał. Zatem taka strata to nie strata chociaż musiało delikatnie zaboleć

• Pavcioszowi bot sie zaciął i się nie obudził przecież taki gracz nie może spać toć to maszyna nie? I wcale nie musiał mnie nasyłać na rabusia deuteru, sam sie zgłosiłem na kandydata do oddania policzka. Tak serio to żeście sie rozbrykali jak tygrysek z kubusia puchatka, i poszczególne i każdy razem przedstawiacie piękne cyferki może obrazków mało ale cyferki są imponujące. I jeszcze zysk macie wiec gratki wszystkim dajnamlamom

• Moje serce krwawi Wyczucia czasu i ilości zysku należy pogratulować. Gladi głowa do góry rób swoje.

• ..."w układzie każdy cwaniak"... Świetnie że udało Ci się szybko zrewanżować oby jak najwięcej czasu i chęci Gratki żółty sojuszniku

• Pięknie zadebiutowałeś w nowych żółtych barwach. Przetapiaj i lataj dalej bo dobrze Ci to wychodzi. Uważaj na kontry i dziel ładnie flotę Ponoć obrońca pisał że sz.o nie będzie więc żegnam i powodzenia gdzie indziej.

• W mordę jeża nietoperza ale urwał. Zysk bajka grtuluje procent też świetny. Ja tam jego floty nawet nie widziałem heh to mi nie żal. Haddes głowa do góry to tylko gra.

• Gratuluję godnego reprezentowania swojego nicku. Minionki nie mogą prowadzić monopolu na starcia zatem świetnie że łamiesz rutynę. Przdtapiaj a obrońcy? Ile ja deuteru zjadłem na nim a mimo to nie przytyłem

• 1 recykler został to obrońca nie musiał przeklikać antyrecków hehe Rzadko kiedy stoi taki cywil sam bez obrony i pusty gratki

• Neq to gracz który miał bardzo dużą flotę jednak tak podzieloną po różnych swoich planetach że nie było chęci na monkiling czy wbijanie w układ. Trochę obserwacji i starał się odbierać fsy. Skoro tak trzeba było sprawdzić jak fsuje. Tom przezorny ale zawsze ubezpieczony rozgrywał jabłko jednym gryzem. Neq puszczał fs na pole zniszczeń. Było sporo miejsc do wyklikania i sporo czasu do obserwacji od tego kiedy idzie spać po to kiedy znikają pz oraz kiedy się budzi. Tom orok pavciosz i ja klikaliśm…

• Cytat od Grau: „żona rodzi ” Moja rodziła to i grałem i rękę trzymałem podobno Trampku gratki szybkiej akcji - udane akcje cieszą bardziej mimo że grasz chyba zbyt czysto by być już naj Naj nie bierze się znikąd częściej ściągaj urlop i obserwuj Orońcy

• Piękna akcja. Od razu mi się skojarzyło z akcją LNG gdzie tom i Minionki ich ubiegli gdy oni zniszczyli moona a flota też wracała za kilkanaście godzin. Xii za obserwację szacun będziesz top1 ja Ci to mówię. Flota wracała w 39 sec, Xii ustawił pilota na 40tą sekundę Minionki zrobiły 3x acs na 39 sekundę a gdy Xii nie wysłał floty, orok dokończył dzieło sam oczywiście unikając możliwości zebrania złomu przez kogoś innego Piękna akcja brawo brawo brawo Spejs Minimózg pokazał klasę brawo orok. Kata…

• 10 kont top 100 a każde z 10ciu planet wysyła non stop surowce z bieżącej produkcji do konta top 200 To jest legalne tak? Te 1 konto top 200 handluje non stop po minimalnym przeliczniku z graczem X znajdującym się w top 5. To jest legalne tak? Sytuacja kuriozalna, groteskowa i mało śmieszna czy smaczna. Doskonale wiecie że takim handlem niszczą grę bo nic nie robiąc mają przyrosty kosmiczne z dupy wyjęte. Jedyne co robią to pilnują by nikt na nich nie wymusił pushu i by zmieniali ip na torze. Ew…

• Jak się samemu nie postawi kropki w tytule starcia to tak słabo moc tego procentu uwidoczniona 14109.85% wygląda jak tysiąc procent xD 14.109,85% wygląda jak prawie 15tys % Ale mniejsza o to, skanowałem bardzo dużo tego dnia ba 5g i obrońcę nie raz odwiedziłem - ale nigdy nie wiedziałem tej floty 5 układów obok i zapas deuteru a ten przepiękny zysk mógł być mój Strasznie zazdroszczę ale jesteś jednym z najlepszych lotników na Uriel tak więc brawo TY!

• Starcie cieszy oko No i lama trochę ogolona a idą podobno afrykańskie upały to bez wełny trochę lepiej jej będzie Zbieraj na turbiny i brawo za odwagę i szacuneczek za podejście do gry. Mogliby się od Ciebie uczyć

• Pierwszy złom Renegada mu daruję bo "w układzie każdy cwaniak" ale ten wlot to był spoza układu więc musiało stać dłużej niż zwykle co już martwi i dziwi. Renegad klep eko i badania a jak już się rozkręcisz to ciśnij flotę ale też ją wykorzystuj.