Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 139.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#36 Scofield [Sprite] vs. WALEC [Moon] & Das140 [Moon] & ARTAKOS [Moon] 10585,64%
mntek - - Starcia Xanthus
Post20k pancy, ładna liczba. Myślałem że masz ich maksymalnie 12-15k Trochę szkoda tego rw. Zachwiało równowagą na uni. Życzę szybkiej odbudowy sąsiadowi, bo już mi się smutno robi tak bez żadnych skanów... Obrońcom gratulacje, piękna akcja która zmieniła wynik wojny. Pokazali klasę.
-
Ruda
PostOdkładając na bok kwestię wiary, jesteś zwolenniczką czy przeciwniczką zbliżenia fizycznego w związku przed ślubem? Czy uważasz że każdy z nas powinien próbować zmienić świat i zasady nim rządzące poprzez swoje postępowanie, choćby w najmniejszym stopniu? Czy chciałabyś posiadać moc zmiany świata? W nieograniczonym stopniu.
-
marcik - szefowa szefow;)
mntek - - Archiwum CT
PostPamiętasz mnie jeszcze? OGame to nałóg czy sposób na życie? Długopis czy pióro?
-
Dlaczego męski avatar? Gdybyś straciła nagle wzrok, jakiego widoku najbardziej by Ci brakowało? Każdy człowiek ma swoje przeznaczenie czy też może sam kieruje swoim życiem? A może też nasze decyzje są wpisane w przeznaczenie? Jeśli wynajdą sposób na życie wieczne, chciałabyś z niego skorzystać?
-
Ruda
PostCzy uważasz że jest jeden świat z siedmioma miliardami ludzi, czy siedem miliardów światów po jednym w każdym z nas? Gdyby terrorysta kazał Ci wybierać kto umrze, Ty czy Twoja ukochana osoba, co byś wybrała? Twoje mieszkanie stanęło w płomieniach, wybiegając z niego co byś wzięła ze sobą? Jaka jest według Ciebie definicja współczesnego romantyzmu?
-
mntek - to mntek
PostCytat od Ruda: „Co jest dla Ciebie najważniejsze w przyjaźni? "-nic się nie zmieniłeś -zmieniłem, jest wiele historii i każda miała swoją cenę -tego nie wiem bo mnie nie było, ale wiem ze zawsze mogłam liczyć na rade od Ciebie i na to ze mnie wysłuchasz i to się nie zmieniło. Nieważne ile minęło lat i jak długo nie mieliśmy ze sobą kontaktu. Gdy potrzebowałam po prostu byłeś" Jakiej potrawy najbardziej nie lubisz? Długo się zastanawiałem i chyba nie ma potrawy której nie lubię... Gdzie spędziłeś…
-
mntek - to mntek
PostCytat od Ruda: „ooo witamy! - Witaj! Jak podoba Ci się w teamie po takiej przerwie? - Jest tak.. przytulnie Zgrany zespół, wszyscy się znają, bardzo pozytywnie. Kiedyś kiedy TEAM był większy człowiek czuł się taki bardziej... wyobcowany.. Która z modek jest najbardziej zouzowata i dlaczego akurat ona? - Nie rozumiem pytania, wszystkie moderatorki to wspaniałe dziewczyny o złotych sercach, przepełnione altruizmem, zrozumieniem, dobrą radą i współczuciem. (/me odwraca wzrok w drugą stronę. Kiedy s…
-
mntek - to mntek
PostDzień dobry Imię: Artur Wiosen: z roku na rok więcej Witam wszystkich ponownie po wielu latach przerwy w TEAM, miło mi, kłaniam się et cetera.
-
Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uAquarius. Kandydatury przyjmujemy do 15.04. 20:00. Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogły…
-
Prosiłbym prywatne rozmowy prowadzić za pomocą pw, temat przeczyszczony z offtop
-
Drodzy Państwo, Rozumiem emocje związane z ostatnimi wydarzeniami ale przypominam że st to nie miejsce na offtop i utarczki słowne. Przypominam że na forum zgodnie z regulaminem DiD istnieje możliwość wypowiedzenia: 5. Deklaracje prywatnych wojen, wendet (przy czym w takich wypadkach nie są traktowane jako regulaminowe wojny); a co za tym idzie, jeśli istnieje konieczność sprawdzenia swoich umiejętności i rywalizacji pomiędzy graczami, to można to uczynić. Temat oczyszczony z offtopu i treści ob…
-
Jako że Korony dawno nie było tutaj po dobrej stronie... Któryś z kolei lot na tego Pana i w końcu się udało. Scofield przeskanował go na chwilę przed samym dolotem, więc bałem się że nic nie zbiorę ale jednak się udało choć nie wszystko. Część recków leciało z innego moona, wpadało na kilka minut po pierwszych i już nic nie zebrało. Zatem jak widać ktoś leciał i zdążyłem dosłownie na ostatnią chwilę Życzę udanego przetopu tych 20kk metalu. Pozdrowienia Oczywiście dla Całej KORONY i aKORONY, naj…
-
Drodzy Państwo, Jak już pisałem w innym raporcie, Starcia Tytanów nie są miejscem na dyskusje o grze z antymaterią lub bez niej. Czy rw zostało wykonane za jej pomocą czy też nie, nie zmienia faktu legalności samego starcia. Proszę o powstrzymanie się od kłótni w tym zakresie, przynajmniej w tej części która nie ma nic wspólnego z raportem jak miało to miejsce wyżej. W związku z powyższym, oczyszczam temat.
-
Witajcie, Przypominam iż dział ST nie jest miejscem do dyskusji o zasadności gry przy udziale Antymaterii lub jej braku. Antymateria została do gry wprowadzona i jest jej integralną częścią. Rozumiem że jest to temat drażliwy i wywołujący wiele emocji, natomiast Starcia Tytanów nie są odpowiednim miejscem do tego rodzaju rozmów. Prosiłbym o zakończenie tego wątku i skupieniu się na samym rw. Wszelkie nowe posty odnoszące się do antymaterii, będą koszowane jako offtop.
-
Cytat od Felon: „graty Zielu kolejne st, nie odpuszczasz Sosowi tak tzrymaj i mniej tych skanow prosze bo nie chce byc nastepny w kolejce ” Podłączam się pod prośbę Szkoda Pactus że tak wyszło, powodzenia w normalnym życiu. Wiosna idzie to i zajęć lepszych od OGame nie zabraknie. Atakującemu gratulacje, niedługo dogonisz SoSa w panckach, ale on ostatnio coś chyba w niszczarki inwestuje więc wyrównać szanse może być ciężko.
-
Cytat od MrMajster: „No bo gratki dzięki za pozdro jest wg gościa za krótkie, ale jak kukurydze się wpisują gratki, przetapiaj, to już jest okey. Niech lepiej zrobią listę z dozwolonymi najkrótszymi wpisami i będzie wiadomo, co można a co nie? ” Taka "lista" została już stworzona. Znaleźć ją można pod adresem: Regulamin działu Starcia Tytanów Zachęcam do zapoznania się. Pozwoli to na uniknięcie sytuacji konfliktowych w przyszłości. Prosiłbym również o zakończenie już tematu upomnienia i offtopu …
-
SpecjalistOfSadist (Engineer Omicron) [U-P] vs. Wiciu007 [Korona] 19016%
mntek - - Starcia Xanthus
Postszkoda wiciu, nie załamuj się i odbuduj. Z doświadczenia wiem że można a przy takim speed uni nawet szybciej niż się wydaje. Rafik ochłoń troszkę, to tylko gra. Kiedy osobiście kogoś z nas trafisz to będziesz mógł powiedzieć że jesteśmy słabi. SoSowi gratulacje, jak zwykle świetne wyczucie momentu