Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 441.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
xXx [RVE] & bmw s1000rr hp4 [Spectral] & DwK [RVE] & QrQ [RVE] & Legion [RVE] vs. Terror [ODDAM] ~ 1361424.11%
LoleXXX - - Starcia Zibal
PostTerrorek padł z takim hukiem, aż mnie ze snu wyrwało Jak widać wiele rzeczy można kupić, ale nie umiejętności Niech się chłop odbudowuje, przynajmniej kolejny raz zarobicie!
-
Widać, że atakujący młody i życia nie zna. Pamiętaj młody człowieku! Nawet jeśli wydaje Ci się, że wchodzisz do bezludnego wietnamskiego lasu, to CI się tylko wydaje
-
No zdecydowanie wolę być mało znanym noname niż takim VIPem jak bateryjka Przetopu i do następnego! Ps. Fabian już odbudowany czy jeszcze jednego trzeba trafić?
-
No to trzeba zakazać wysyłki surowców do słabszych... Ale czy to krok w dobrą stronę? No niby wtedy też unikniemy sytuacji, gdy jeden słup kupuje po 3/2/1, wysyła do słabszego i ten sprzedaję po minimalu
-
@bateryjka nie gram na Europie, więc argument o oraniu jak najbardziej nietrafiony. Coś jak Twoja kariera na kolejnym uni A to, że mnie nie znasz, świadczy bardzo dobrze. O mnie
-
Kolejny sojusznik padł, a Ci się cieszą z wygranej wojny Nie, no spoko. Wpiszecie sobie to na stronie sojuszu i będziecie się tym chwalić
-
Jakikolwiek Putin w worze to zacny widok Tym bardziej jeśli to jakaś płaczka
-
WujO [WSNR] & Fabiano [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. R20 [LUMP] ~ 18034.16%
PostJak widać krótki urlop komuś dobrze zrobił Ubić szczekacza bezcenne
-
Spodziewałem się więcej jadu ze strony co niektórych. Chociaż odrobinę uszczypliwości. A tu nic. Widocznie smycz jest bardzo krótka i piesek spod biurka zbytnio nie wychodzi Nie spodziewałem się za to wpadki naszego pogromcy paziów i tego, że @Dewey będzie latać razem z bateryjką. Nie wstyd Ci?
-
Graty ustrzelenia szczekającej farmy:-D Niech się uczy pokory
-
Cytat od szturman: „Ooo wy lamy To że nie gram to nie znaczy, że nie musicie mik wysyłać linków do Takich rw na fejsie Graty Panowie bo rw na miarę waszych flot i umiejętności - będzie co opijać na zlocie za niedługo Przetapiajcie zyski i zerujcie uni Obrońcy odbudowania coby znowu zagościł w waszych śmieciarkach ” Chyba nie przeglądałeś forum zbyt dokładnie
-
Cytat od kamieniarz: „XD ten to jest niezła fujara. Wyjaśni mi ktoś po jaką cholerę budować tyle sond? Flota z poprzedniego starcia też chyba tyle ich miała ” Masz 3kk sond, do tego bota za 3,75 euro miesięcznie i odbudowa sama idzie