Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 134.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] & dziuniekk [KOMORNIC] & szajka & Y2K [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Wisior [P N] ~ 1396094.96%
Kmicic - - Starcia U68
PostŁadnie mieszasz w top ST uni. Jakiś czas temu życzyłem 7 cyfrowego RW, teraz już nie pozostaje nic innego jak życzyć top 1 solo.
-
Cytat od bagietka_czosnkowa: „Cytat od kasai: „Może warto przypomnieć @Kmicic, że nadal prowadzi ten temat? Gracze pewnie chętnie zobaczyliby aktualizacje ” jakby co to mogę przejąć prowadzenie tego tematu. CC: @Kmicic ” @bagietka_czosnkowa śmiało, możesz przejmować. Chwilowo mam mało czasu i musiałem odstawić grę na jakiś czas.
-
Y2K [KOMORNIC] & Kmicic [MIST] & zygunia [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] vs. Bielin90 [AVALON] ~ 2850.56%
Kmicic - - Starcia U68
PostWażne, że jest i jest do przodu. Kolejnych.
-
Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Exterminator [UNI] ~ 8177.74%
Kmicic - - Starcia U68
PostSympatyczna rozgrzewka po dłuższej nieobecności w dziale. Teraz życzę i czekam na siedmiocyfrowy procent w Twoim wykonaniu.
-
Y2K [KOMORNIC] & Kmicic [MIST] & szajka [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. john [AVALON] ~ 6735.68%
Kmicic - - Starcia U68
PostGratulację, stocznia będzie miała co mielić. Cytat od Pirat-: „Ładnie ładnie i nawet Kmicica zabrałeś ze sobą by sobie popatrzył jak się robi steki Gratki i bardziej zyskownych lotów życzę. Obrońcy Sz.O ” Dokładnie, tak dawno już nic nie trafiłem, że przyda się trochę korepetycji.
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Marcino [FUTURE] ~ 10081.01%
Kmicic - - Starcia U68
PostMiło widzieć, że nie odpuszczasz. Kolejnych.
-
jogi_boosss [P N] vs. Lojty kupie dex [PZT] & Antharas [KOMORNIC] ~ 277758.84%
Kmicic - - Starcia U68
PostPiękna obrona. Ten weekend bezapelacyjnie dla Komorników. Gratulacje.
-
Y2K [KOMORNIC] & Kmicic [MIST] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] & DemoN [3 X] & Dziadzia komornik [3 X] & obserwator [BOSS] ~ 1 410 177.05% Top4 ACS u68
Kmicic - - Starcia U68
PostMiałem jako statysta zobaczyć zyskowny wlot a zobaczyłem skutecznie zastawioną pułapkę. Szkoda, ale nawet najlepszym lotnikom może się zdarzyć. Panom z 3x gratuluję udanej akcji. @Kamikazze_ dok trochę oddał, recki odzyskały myślę, że z Twoim zapałem do gry szybko odrobisz.