Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ekspy po updt
Qnick - - Zadawanie pytań
PostJuż wkrótce item zwiększający występowanie piratów na jeden dzień, do nabycia w okazyjnie cenie 20% - 20k antymaterii, 40% - 40k antymaterii, 60% - 60k antymaterii, 80% - 80k antymaterii...
-
@Antharas Dane podane przeze mnie są oczywiście "wypłaszczone". Po 1 nie uwzględniają nowych bonusów metalu (nie każdy ma planety na pozycjach 6-10). Po 2. ilość dexu wskazana przeze jest z jednej planety, a z tym jest różnie ze względu na temperatury (na jednej więcej, na drugiej mniej). Ale mimo tych wypłaszczeń i tak wniosek jest prosty, po zmianach dostałem dodatkowe wydobycie z jednej planety.
-
@Antharas eko na poziomie 44/36/39 po zmianach dostałem na godzinę (różnica z wydobycia po aktualizacji - przed aktualizacją): 113 608 metalu 28 908 kryształu oraz 42 730 deuteru co przy 14 planetach daje na godzinę: 1 590 512 metalu 404 712 kryształu 598 220 deuteru Czyli średnio rzecz ujmując z samej różnicy wynikającej z dobudowania pełzaczy oraz uruchomienia ich na 150% dostałem na godzinę wydobycie jednej dodatkowej planety (a nawet ciupkę więcej).
-
Jedna z zewnętrznych granic UE charakteryzuje się tym, że w 41,5% biegnie przez góry. Pozostała część przebiega korytem rzeki. Jakie Państwa oddziela granica?
-
Cytat od Mati: „Jako, że cisza to może takie na rozruszanie: które państwo może się pochwalić flagą, która obowiązuje najdłużej na świecie? ” Dania
-
Teleporter z telefonu
PostCytat od King Rodmos: „"Zafajkuj" opcję: Ustawienia => Wygląd => Ukaż wersję mobilną. Będziesz mógł wtedy teleportować flotę. Wygląd się zmieni, ale po teleportacji można znowu zmienić wygląd "odfajkowując" tę opcję. ” Działa! comment_159017160464UYiQfW84FeX9mhIRgiay.jpg
-
Teleporter z telefonu
PostCytat od Ruda: „Próbujesz używać teleportu na wersji mobilnej czy zwykłej? ” W zwykłej, z mobilnej nie korzystam. @cokolwiek, no właśnie nie chce względem koordynatów, a daty powstania (przyzwyczajenie) no i mimo że tak jest to na liście planet i moonów z prawej strony jest wszystko ok, a na listach rozwijanych w teleporterze wszystko jest pozamieniane
-
Teleporter z telefonu
PostMam dwa problemy z teleporterem na urządzeniu mobilnym. Po odpaleniu interfejsu teleportera pojawia się lista rozwijana z możliwością wyboru destynacji: 1. Pierwszy problem rozjechała się kolejność moonów. 2. Po rozwinięciu listy zescrolowaniu i wybraniu docelowego moona lista się zamyka, przez Co nie mogę wybrać celu i teleportować statków. Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Przeglądarka Chrom/FF bez AGRa na androidzie 10 QKQ1
-
Cytat od bobro: „To właściwie teraz do czego te pioniery będą? Taki fajny statek, nie za pojemny, nie najszybszy, nie najmniej palący, nie za silny... no, fajny, no... ” Też się zastanawiałem, ale nadal dla zbieracza i generała będzie dawał x2 surowców znalezionych na ekspach. Moim zdaniem warto jednego puścić w składzie floty ekspedycyjnej.
-
Farmy po fuzjach
PostCytat od cokolwiek: „Zgodnie z przedstawionymi zasadami zostaną przeniesione na uni typu cmentarz. A więc nie będzie farm - poza tymi, które są na danym uni (bo przecież one nie podlegają fuzji :D). ” Daj źródło do tej wiadomości, bo nigdzie nie mogę znaleźć takiego oficjalnego stanowiska Naszego CoMa, a jedynie luźno rzucone przez graczy pomysły jak rozwiązać problem z zapychaniem układów przez posiadaczy zakupionej anty.
-
Farmy po fuzjach
PostPrzy każdej fuzji przechodziły. Ze względu na fakt, że są to konta, które posiadają zakupiona antymaterie i nie można ich ot tak skasować. Przez to pojawiały się problemy z brakiem miejsc w galaktykach. Jak będzie przy najbliższej fuzji? Tego nikt nie wie, bo nie ma żadnych oficjalnych informacji.
-
handlarz z ekspedycji
PostU mnie było tak, że zmienia na lepsze lub pozostawia bez zmian. Zakładałem, że jak na ekspach znajdowałem handlarza tym samym surowcem to zmienia na lepsze. Jak innym, to pozostawia bez zmian.
-
Błąd pojawia się nie przy jednorazowym, a kilkukrotnej budowie. Pozostawiając zakładkę stocznia i budując na każdej planecie (przeskakując między planeta mi) maksymalną ilość statków z reguły przy 11 planecie pojawiał się błąd. Oczywiście podrzucę screeny/nagranie jak tylko trafię znów sytuację z błędem.