Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 118.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
znalezione, zezłomowane i zebrane w międzyczasie ktoś akty robił koledze, ale nie udał się psikus Ds podskoczył na 3g, ja na 4g i 4k% do seeka jest. Pozdro dla sojuszu N_Z i WzB z Merkury { DS, Ulisia, Mańka, Mono, Zbycha, Juro, Szturmana , Zielonego, Craveana, Puszkina, Biga, Żabci } znajomych, dostawców ! youtube.com/watch?v=iyRu1lzRg3k Dnia 26-04-2016 00:43:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jufcia [N_Z] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda s…
-
26-04-2016 00:43:23 - Jufcia [ROZOWI] - 2063.61% Dnia 26-04-2016 00:43:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jufcia [N_Z] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Obrońca Rylanor [GOT] ________________________________________________ Mały transporter 4.657 Duży transporter 2.000 Okręt wojenny 4.000 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 500 Sonda szpiegowska 10.001 Niszczyciel 1.960 Gwiazda Śmierci 11 Wy…
-
Jufcia Naznaczeni [N_Z] GG - 10554589 2869578 Flota: Lekkie Myśliwce: 2086132 Ciężkie myśliwce: 398 Krążowniki: 424020 Okręty Wojenne: 100000 Bombowce: 1 Niszczyciele: 100000 Gwiazdy Śmierci: 1003 Pancerniki: 158024 a ja od siebie dodaję, że chcę być tam, gdzie mnie nie chcą a pisząc serio, nie mam nic do dodania
-
#5 ACS; polpp vs. Janusz [N_Z] & Jufcia [N_Z] & Monofelek [N_Z] - 1716.65% OBRONA
jufcia - - Starcia Wasat
Postpancki przez 2 gale - 16kk , 4k reckow przez 2 gale - 20kk bilans : 36kk spalonego deu + straty to około 40kk zebrałam 65kk mety i 6kk krychy sojusz spisuje mnie na straty xDDDD jeszcze raz SzO , jeśli będzie xd
-
#5 ACS; polpp vs. Janusz [N_Z] & Jufcia [N_Z] & Monofelek [N_Z] - 1716.65% OBRONA
jufcia - - Starcia Wasat
PostWitam ponownie Późnym wieczorem jak kładłam się już spać sojusznik napisał, że leci na niego atak, z planety na planetę i czy pomogę. Nie wiem, czy sąsiad Janusza pomylił fs, czy zrobił to po złości, aczkolwiek pomogłam Zysku z tego nie ma, bo lot przez 2 galę trochę zabolał, ale satysfakcja, że to sojusznika 1 ST - wielka . Gratki Janusz ! Teraz z górki, tylko oby po dobrych stronach ... A no i ten Pan z sondami nie wiem co tu robi Pozdrawiamy sojuszników z N_Z, sojusz WzB, Szturmana, Zielonego…
-
Stało, nie stoi. Pozdrowienia dla N_Z , WzB z Merkur, Szturmana, Craveana, Zielonego, Puszkina, Darth Greena, znajomych, buddy, dostawców. youtube.com/watch?v=msumWLbq1D…-6PJoqdMCOtVaacMVJdI5ruQf Dnia 14-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jufcia ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Pancernik 66.666 _________________________________________ Agresor Greedyboy [N_Z] ________________________________________________ Sonda szpiegowska…
-
#1 Szturman [MAFIA] & asherl [N_Z] vs. Constantin [WarriorS] - 29147.78%
jufcia - - Starcia Wasat
Postgratulacje Panowie ! Szturmi, fajnie, że w końcu wyciągnąłeś naszego nielota na lot % i zysk apetyczne, także teraz przetapiajcie i latajcie dalej ! Obrońcy
-
#1 SOLO; Jufcia [N_Z] & Greedyboy [N_Z] & Andre [N_Z] & sandro69 [N_Z] & Monofelek [N_Z] vs. hlynur [knury] - 23.808,58% NA KRÓTKO, ALE NOWE TOP 1 SOLO + 713 ŻYCZEŃ
jufcia - - Starcia Wasat
Postpo pierwsze - jak już to "nawaliłAŚ" , jestem kobietą. Po drugie - tak jak Michał wyżej wspomniał - mam prawo wpisać i 100 nicków jeśli leciało tyle osób, chociażby 1 sondą i nikt mi tego nie zabroni, więc jak się komuś to nie podoba - Jego problem, nie mój Jeszcze raz SzO dla obrońcy ! Miłego dnia
-
#1 SOLO; Jufcia [N_Z] & Greedyboy [N_Z] & Andre [N_Z] & sandro69 [N_Z] & Monofelek [N_Z] vs. hlynur [knury] - 23.808,58% NA KRÓTKO, ALE NOWE TOP 1 SOLO + 713 ŻYCZEŃ
jufcia - - Starcia Wasat
Post#1 SOLO uWasat Witam i ja uni Wasat. 1 starcie, ale z lekkim kobiecym przytupem. Geneza starcia jest prosta - stało i nie stoi. Flota ruszona, zysk jakiś jest, pomimo tych mizernych 30% ... także nie ma tragedii. Obrońcy życzę SzO. Starcie dedykuję Ulissesowi z okazji Urodzin! Szkoda, że ciut spóźnione...ale tak wyszło ! Stówka Kochany Pozdrowienia dla sojuszników z NZ, Bigszredera (witamy na pokładzie ), a w szczególności dla towarzyszy lotu. - dla Szturmiego, Zielonego, Puszkina, Cravean'a , E…
-
a ja mam inne pytanie do Arta Nie neguję decyzji o posadzeniu na pręgierzu, tych, co wykorzystali błąd w grze, ale DLACZEGO najpierw wlepiacie bany 2 osobom, TYLKO 2 OSOBOM, po czym bezczelnie piszecie, że miała być to przestroga dla osób, które również postąpiły tak, a nie inaczej. Dalej - dlaczego w takim razie, skoro inne osoby mają szanse odesłać surowce i nie zawisnąć, to jakim cudem i prawem trzymacie TYLKO 2 osoby za to na pręgierzu.? Albo rzucacie wszystkich, albo wcale. Śmieszne jest dl…
-
vigo [LoG] vs. pinio 326%
jufcia - - Starcia Libra
Postbrawo fajnie widzieć, że dalej się bawisz, lataj, złomuj i trzęś uni ! dzieki za dedki obrońcy SzO