Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 243.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
Almera - - Starcia U68
PostWydawać by się mogło, że tak długo bawicie się już w OGame, iż powinniście znać starą zasadę: Złom należy do tego (tej) kto go zbierze. Ładna akcja. Gratulacje. Cieniasowi - szczere życzenia szybkiej odbudowy.
-
Inicjatywa słuszna. Niestety, firma GameForge w grze OGame poszła już dawno temu w kierunku tolerowania oszustów. Wybrali kasę a nie jakość. I tyle.
-
Kefi666 [WINTER] & Starrk [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Method [WINTER] & markus [WINTER] vs. figiel [MAFIA] - 298483.93% + CYCKI :)
Almera - - Hall of Fame
Post[ciach] Zaś co do złomu - on nie jest tego, który atakował. On jest tego, który stracił swoje. Moderator Neferet:offtop
-
Za czasów kiedy istniały jedynie Uni z prędkością standardową (nazywaną teraz "razy jeden") tak surowo karali na Forum o wspomnieniu nawet, że istnieją wersje gry z wyższymi prędkościami. I co zrobili? GF poszło w prędkość. Sami zaczęli iść w kierunku tak znienawidzonej konkurencji. Zrobili z gry strategicznej - zręcznościówkę. Aby czekać jak zaproponują prędkość flot x16.
-
Cytat od Spanish Inquisition: „Prawda jest taka,że i tak 95% tu obecnych idzie do kibla z telefonem ,czy to grając w danym momencie w OG, czy nie ” Nie sądź innych po sobie. To, że Ty zabierasz tel na posiedzenie w ubikacji nie znaczy, że każda osoba tak robi. Zachowanie, o którym piszesz to dowód na uzależnienie. Tymczasem dla normalnego człowieka to gra ma być dla niego a nie on dla gry. Nie wróżę powodzenia temu Uniwersum. Popatrzymy za rok.
-
Mili [3 X] & wojtekreal [3 X] & ARO [3 X] & Terrormachine [BOSS] & obserwator [BOSS] vs. Zakrzys [COMA] - 49 595.81%
Almera - - Starcia U68
PostNigdy nie zdarzyło mi się grać takimi ilościami flot bojowych. Starcie - imponujące. Agresorom - brawa za akcję zespoloną. No i szczere gratulacje dla Zaka za zdrowe podejście do gry.
-
Zwiększenie ekonomi
PostDużo było trudu aby Was wszystkich przeczytać. Przemawiają do mnie argumenty obu stron sporu. Nie wydaje się Wam jednak, że cokolwiek nie wyargumentujecie to GF i tak zrobi swoje?
-
S&D - wątek dyskusyjny
Almera - - Seek & Destroy
PostRóbcie częściej S&D. Będziecie mieli więcej graczy. Którzy marzą tylko o tym aby znaleźć trochę DT'Ków lub MT'Ków lub satelit. I pochwalić się - cóż też oni nie znaleźli i nie zniszczyli.
-
blokers [MAFIA] & Schan [MAFIA] & figiel [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & maniek0121 [MAFIA] vs. Malack [WINTER] ~ 821 417.59% TOP1 ACS!
Almera - - Hall of Fame
Post821 tysięcy. Proszę, proszę - to dopiero procent! Gdyby wydarzyło się to przed wprowadzeniem doku kosmicznego, to nie wiem czy odbudowa miałaby sens. A tak, to sądzę, że z samego doku Malack będzie miał flotę glanz-nówkę 10 razy większą od mojej. Agresorom - gratulacje akcji. Malack'owi - powrotu i odbudowy.