Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 416.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szybka cyna, chłopaki krążyli krążownikami po mieście, to podjechali przejeli. Tiry niestety utknęły w korku, wiec ekipa postrzelonego zawinęła sporo towaru. Strzelamy sie dalej. Pozdro GRUPA Dnia 20-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Slowik z Pruszkowa [GRUPA] ________________________________________________ Krążownik 70.000 _________________________________________ Obrońca Bimber [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 88.987 Statek koloniza…
-
Cytat od Travis Joint: „Gdyby @Lord Andromeda nie poszedl na samo-ukaranie to moze ten pan bylby ostrzelany nawet wczesniej, ale coz, los decyduje o wyniku takich spraw a nie jeden gang szlaja sie po miescie. Niesamowita akcja z tym skokiem obroncy na urlop zaraz po starciu, ale skoro nie ma bana to GRATULACJE. W telewizji tez mowia cos o drobnych zlodziejaszkach wynoszacych telewizory, komputery i inny sprzet z domu ofiary. Obroncy SzO bo stac. ” Dziękuje Ci za ten post tak jak już pisałem priv…
-
brawo! Fury jezdza strzelaja, respekt sie zgadza. Na miescie znowu panuje terror!
-
Niedzielni wieczór, Mafia Pruszkowska po weekendzie w nadmorskim kurorcie wróciła do swoich regionów. Tego wieczoru dużo osób w mieście wiedziało, że pruszkowscy wyjechali, ze w mieście jest spokojnie. Nic bardziej mylnego. Padły pierwsze strzały, pierwsze starcie. Jednak tego wieczoru Słowikowi było mało. Wiedział, że nie tylko Oni byli na wyjeździe, był pewien, że opozycyjne siły również były niedostępne. To był idealny moment na atak na jednego z ich żołnierzy. Wynajęty kwadrat w sąsiedztwie …
-
Fury wyjechaly w rytmie Alane! TEN KAMIEN CIAPAJ TU MI PAAAANIEEE! Postrzelane juz dla zasady, po zyski i haracze Pozdro GRUPA [url]https://www.youtube.com/watch?v=smMVkTJeRKU[/url] Dnia 12-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Slowik z Pruszkowa [GRUPA] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 36.579 Krążownik 131.426 Okręt wojenny 51.137 Pancernik 42.680 Bombowiec 2.550 Reaper 1.156 Pathfinder 23.162 _________________________________________ Obrońca E…
-
Lista śmierci musi się zgadzać. Grupa musi być szanowana! Wczoraj wyjechalo w teren łącznie z 60gsów Grupy. Auta ostrzelały obrońce, jednak ten uniknał zgonu. Ale dzień później wyjechały kolejne fury, one zdjęły moona. Na falandze flota na PZ. Auta zapakowane i do boju, w imię GRUPY. Pozdro GRUPA KUPIE DEUTER [url]https://www.youtube.com/watch?v=H_pCK_2LCZ8[/url] Dnia 07-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Slowik z Pruszkowa [GRUPA] ___________________________________________…
-
gratulacje, lepiej ze solo to wziales!
-
Duzo sie dzieje, GRUPA dalej trwa, wozy dalej podjezdzaja i strzelaja Pozdro ekipa! Braci sie nie traci! I Polewam wóde za tych co polegli [url]https://www.youtube.com/watch?v=jE9IOvZ47_s[/url] Dnia 04-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Slowik z Pruszkowa [GRUPA] ________________________________________________ Krążownik 148.643 Okręt wojenny 18.404 Pancernik 17.789 _________________________________________ Obrońca BeT420 [PFP] _______________________________________________…
-
Powyzej 8k to moge podkleic. Pozdro GRUPA, kupie deuter, interesuje mnie stała współpraca! Obrońca to ja nie wiem czy to ta sama osoba, co w nicku, nie chce mi się wnikać. Dnia 26-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Slowik z Pruszkowa [GRUPA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 318.295 Ciężki myśliwiec 13.540 Krążownik 51.160 Okręt wojenny 15.316 Pancernik 10.625 Niszczyciel 1.400 Reaper 511 Pathfinder 11.886 Mały transporter 14.930 ______________…
-
fury wlasnie jada na opancerzenie, magazynki sa przygotowywane, naboje produkowane. Podnoszac reke na jednego, podnosisz reke na Grupę. I beda cierpiec wszyscy dookola! Bo porzadek musi byc. A wiec szykowac sie! Moze wlasnie do Ciebie podjedziemy wieczorem samochodami!
-
Kiedy ktos zarzuca cos nam a sam zastanawiajace przypadki ma Ticketow nie mam zwyczaju pisac, nie donosze na policje, jestem z GRUPY Moge sie jedynie podzielic moja opinia, po to jest przeciez forum. Za reke nei zlapalem, tylko zakladam piona!
-
1. The Purge prnt.sc/t0zn11 2. Illusion prnt.sc/t0znbq znajdz 5 roznic. Po wykonaniu zadania przejdziemy do dalszej dyskusji "Ostatnimi czasy widzialem na allegro konto z tego uni wystawione za 2k pln przez jakiegos pasibrzucha a dzis juz tej oferty nie ma . Ja rozumiem ze ktos ma mnustwo kasy i dla niego kupic takie konto to jak dla kogos innego kupic kebaba ale ludzie ktorzy maja mnustwo kasy nie wydaja jej na takie bzdury jak ogame szczegolnie nie majac pojecia o grze . Widze w starciu GSy u …