Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 295.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To w sumie nie ma sensu większego ten temat w tej chwili, za bardzo nie ma o czym dyskutować

• Jak dla mnie te 3 zamazane statki ze znakami zapytania to nie przypadek :V

• Kiedy ktoś zauważy, że mamy 2019 rok, i zrobi jakiś krok ku grze ze smartfonów? Wiadomo, jest wersja mobilna, a wiele osób nie skorzysta z dedykowanej aplikacji- w tym ja- bo jest Antigame, które jest mi niezbędne do efektywnej gry, ale przydałoby się ożywić projekt. Czy planujecie w końcu dalej rozwinąć temat bezużytecznych technologii? Bonus do technologii nadprzestrzennej to świetny krok, ale trzebaby coś zrobić jeszcze z laserową, nie mówiąc już o grawitonach, grawitonach, przy których huczn…

• Harry Potter

DUDEUSZ - - Rozrywka i hobby

Yup. Zadajesz.

• Harry Potter

W trakcie trzeciego zadania na Turnieju Trójmagicznym , Harry natknął się na pewne stworzenie, które próbował pokonać zaklęciem zwykle używanym w tej sytuacji, lecz ku jego zdziwieniu okazało się bezskuteczne. Czego użył w zamian, i co to było za stworzenie?

• Harry Potter

Patronus. Ochrona przed dementorami, ochrona przed śmierciotulą, a dodatkowe zastosowanie- przenoszenie wiadomości

• Kto gra?

DUDEUSZ - - DiD Himalia

@NoName555 Na wielu uni już tak było. Z tego co kojarzę- kwestia niezweryfikowanego maila w ciągu jakiegośtam czasu.

• Gra o Tron

DUDEUSZ - - Muzyka i Film

Dno i kilometr mułu. Już nawet odcinek 3 był lepszy, mimo kompletnego zrujnowania całej tajemniczości NK, zapowiadania go jako hurr durr największego zagrożenia, potrafił chociaż jakoś trzymać w napięciu, nawet jako samodzielny twór- oglądając go i patrząc na skaczącą Aryę w przeciągu 5 sekund zmieniałem reakcję z "wszystko szlag trafił" na "yay, Arya ratuje dzień" na "Jednak nie, bo ją NK złapał" na "Jednak tak xD". Tu jednak poziom idiotyzmu wywaliło poza skalę.Już nawet nie chodzi o same głup…

• Okej, zmiana zdania : Po wylogowaniu się nie mogę się już zalogować xD

• U mnie się naprawiło.

• Nie chcę tu nikogo bronić- wiadomo, farmić idlaki 24/7 jest delikatnie mówiąc "ciężko" ALE: Ludzie mają różne style gry i cykle odświeżań. Ja na ten przykład mam chorobliwą manię odświeżania konta z telefonu co 3-4 minuty, nawet jak jestem na fsie przez następne kilka godzin. Próbowałem się tego wyzbyć, bezskutecznie Nabrałem tego nawyku na Quantum, na którym zaczynałem, i nawet grając na x2 mówiłem sam do siebie "Debilu, jesteś na fsie, nikt Cię nie sfarmi w 3 minuty, po co to odświeżasz xD" Ef…

• Cytat od tatomija: „naprawdę wielkie zdziwienie, jak mozna roztrwonić taka przewagę i tak często dostawać takie mega złomy ” Jak najbardziej można roztrwonić Jak się przewagę zbudowało tylko i wyłącznie dzięki fartowi i 2 razy szybszemu/ 2 razy starszemu uniwersum, to się jak najbardziej da Graty

• Ale nagrywanie falangi jest legalne. Nielegalne jest automatyczne klikanie za pomocą botów/makr/klikaczy/innych rozwiązań , ale używanie programów nagrywających pulpit (tudzież robiących screenshota co x sek) jest rozwiązaniem absolutnie dozwolonym- co więcej często nie wymagającym żadnego zewnętrznego oprogramowania- patrz nagrywanie ekranu w xiaomi.

• Nie żadne supermoce... kamyk ma po prostu szybkie palce, niczym Bruce Wszechmogący giphy.com/gifs/coffee-uAtUk9luIYL1C

• Cytat od Buleon: „A zasil antymaterią 20 słupów. No i typowy multipusher będzie miał 20 x tyle pracy, co sprawi, że stanie się ona nieopłacalna. ” Nie ma obecnie potrzeby zasilania antymaterią żadnego ze "słupów". Zrzucając surkę z puszówek na dwa konta możesz tak mielić surę na 3 kontach ( dwa słupy + swoje) poprzez zwykły handel że trafi do ciebie prawie cały met i kris. Po wszystkim skupujesz dex po minimalu za kryształ i sprzedajesz u handlarza. Wszystko łatwe, szybkie i przyjemne, mieści si…

• Cytat od reSPECT: „Liczy się moment starcia. W momencie starcia wszyscy atakujący byli w sojuszu u22. Nie mnie oceniać takie zagrywki, ale należy podkreślić, że starcie jak najbardziej liczy się do wojny. Graty, przetopu, odbudowy i spełnienia marzeń wszystkim ” Liczy się moment wysłania flot Graty

• Cytat: „Pod względem formalnym - jeżeli obrońca zebrał cały złom - to on ma prawo wstawić to starcie jako wygrany. Dopiero po 2 dniach - możesz je wstawić ty jako atakujący. ” Pod względem formalnym - napisałeś właśnie kompletną bzdurę. Cytat: „Zwycięzcą starcia jest ta strona, którą wskazuje wygenerowany przez grę raport.W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki złomu czy faktu, że ob…

• @Elektrostatyczny Ale wasze uni ma już badania x7

• Ale wydawca nie miałby pieniędzy.