Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-551 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bladas [TEMPLARS_1] & aduch [TEMPLARS_1] & Tajniak [TEMPLARS_1] & RYBKA [TEMPLARS_1] vs. grzegoski [CoEU] ~ 4399.58%
Wrum - - Starcia U68
PostEmocje były jak na grzybach, aż się ludzie pobudzili na messengerze mam nadzieje ze nas wszystkich odbudujesz
-
ukati [MNS] & mori [MNS] & Sarmik [MNS] & Provokator [MNS] & Kanclerz [MNS] vs. Ziuteklol2017 18154.65% addio amico mio!
Wrum - - Starcia Rhea
Postcześć! tu wujek dobra rada - GO odpisze, że screeny nie stanowią żadnego dowodu w sprawie, a logów rozmowy nie mają póki wiadomości nie zostaną zgłoszone. więc polecam już na zaś zgłosić potrzebne wiadomości na pw jeśli takowe macie bo nie zrobią nic... znam to na pamięć
-
Dżem dobry Wraz z sojusznikiem wysłaliśmy jeden atak w acs, a dostaliśmy DWA RW! W jednym raporcie tracę 1 LM i walczymy z 15WR, a w drugim walczymy z odbudowaną obroną i tylko 11 WR gdzie nie tracę LM'a, który magicznie się naprawia. Jako, że niestety konwerter RW nie działa dla nowego uni jestem zmuszony zamieścić screeny. STARCIE NUMER JEDEN STARCIE NUMER DWA EDIT: Screenów na forum też nie mogę zamieścić więc daję linki do screenów EDIT2: Rozumiem, że błąd na tym etapie gry nie jest aż tak s…
-
Błędy wersji 6.x TYLKO TUTAJ
Wrum - - Błędy w grze
PostMam podobny problem jak przedmówca z tym, że czasami w ogóle nie mogę wyłączyć okna czatu ani go zminimalizować. Jak już uda się po paru minutowej walce zamknąć okna czatu to po kliknięciu w podgląd czaty ponownie się pojawiają... walka z wiatrakami
-
Dobrze Twoja kolej
-
Sorki, nie bardzo miałem kiedy się zalogować na forum :p Jakie państwo skolonizowało w XIX wieku jedną z pięciu największych wysp świata? Podpowiem, ze wyspa ta uzyskała stosunkowo niedawno niepodległość i posiada biało-czerwono-zieloną flagę. :p jak zadałem źle pytanie to możecie mnie zlinczować, wcześniej się tu jeszcze nie udzielałem :p
-
Norwegia?
-
malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%
Wrum - - Hall of Fame
PostPiękne starcie ilosc pancy niszczy, az wraca ochota na gre obroncy lizaka