Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-319 z 319.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 5 SOLO & ACS uSpica
Vegi - - Starcia Spica
PostTox, proszę o aktualizację. Jeśli łaska
-
Method [M L] vs. Quna [EKB] 664.73% + Method [M L] vs. Soulshade [Genesis] 504.68%
Vegi - - Starcia Spica
PostGraty Meth uczysz się trochę Jeszcze chwila i może będziesz potrafił grać. Obrońcom SzO.
-
Dzień dobry! miałem nie wstawiać więcej tutaj STejków, bo burze itp itd. Ale co mi tam. Chciałbym zaprezentować Wam Top1 Solo Uniwersum Spica. Poke obserwowany był już od x czasu, wieczna akta na moonie w 7 gali, ucieczki przed wlotami (oczywiście ucieczki o podobnym czasie do wlotu) itp, itd. Podejrzenia mamy pewne, ale to już niech każdy myśli sobie co chce. Akcja generalnie zespołowa za co dziękuję bardzo moim wspaniałym Moralniako-Lewatywowcom My wiemy, że czarne jest białe, a białe jest cz…
-
Siemandero Wstawiam za kolegów bo nie mogą, nie chcą czy coś Graty i teraz cytaty: Arth: "ode mnie nic nie pisz" Yoss: "żeby Method nie marudził" Meth (choć nie wiem po co): "Kocham całe ML :)" Dnia 18-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yossarian [M L] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.486 Krążownik 14.802 _________________________________________ Agresor Arth [M L] ________________________________________________ Pancernik 1.834 Krąż…
-
pl1 [ZLY SEN] vs.Method [M L] ~ 16056.75% & pl1 [ZLY SEN] vs.Method [M L] ~ 1614.53%
Vegi - - Starcia Spica
PostKolejna Topka nasza Methodzik pamiętaj, że damy radę i ciśniemy do przodu Pelkowi graty wlotu się należą
-
Dzień dobry! Ze względu na sezon wakacyjny i ogrom pracy goszczę tutaj bardzo rzadko Starcie wyczekiwane dosyć długo, bo jakieś 2 tygodnie poświęciliśmy na obserwację. Zarówno ja jak i Meth i pewnie kilka osób miało chętkę na tego Pana. Wczoraj poszła stacja, potem pz, który zebrał. Reszta była już łatwiejsza, choć bałem się o podstawkę ze strony Whisky bo miała blisko. Na szczęście siadło Ku uciesze mojej jakże ogromnej Meth dzięki za recki. Co do obrońcy to życzę SzO pomimo zachowania, za któr…
-
Dzień dobry! Pomyślałem, że Tox czuje się samotny więc i mi się coś trafiło Klik, klik i zdziwienie obrońcy. SzO życzę pomimo, iż nie pogratulował. Wielki dzięki Meth za pomoc Pozdrawiam ML i wszystkich, którzy chcą być pozdrowieni Przyspieszamy i jedziemy dalej. Jednak Eli Borat nie będzie. Dnia 30-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vegitto [M L] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Krążownik 6.100 Okręt wojenny 2.218 Pancernik 1.…