Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 287.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od arts: „@Art @smoki Czy jest możliwość żeby gracze Ledy otrzymali ankiete w grze dotyczącą umożliwienie trafienia handlarza w ekspedycji?? Tylko na ekspie. ” jesli wejdzie i będzie działał jak przedmioty premium to powodzenia życzę raz na rok może trafisz
-
Kupie Dex
KrzysDRJ - - Handel Indus
PostKupię Dex!! Każda ilość Pw w grze: Duraj Kupie Dex
-
DZIK [Mns] & Fifi [Mns] vs. MrKape [Br Deu] & Paulina86 [Br Deu] ~ 7003.77% - zawrócone stacjonuj
PostGratulacje ładnie sobie poczynacie i nikomu nie odpuścicie Przetop będzie przyjemny i czekam na większe zyski Obrońcy SZO
-
A co mam tu prostować? @smitty1 odszedł z sojuszu kupił kolejne konto i ot cała zabawa a to, że jesteś ameba umysłowa to nie moja wina... Ja też rozmawiałem z Gnito na temat konta bo chciałem ziomka do nad gry ściągnąć ale 300 zł za konto top 100 to za dużo nie mniej jak byś zauważył nikt z MNS nie wylądował na pregierzu ani za mnożenie surki ani za push na swoich multi więc nie mierz wszystkich swoją miara Swoją droga ja @Keisperi @thats mamy jeszcze wieksze przyrosty wiec pomysł ile musimy mie…
-
Nie różniący się czas starcia to przynajmniej 12-13 godzin Co do ofcy.... Nie widziałem żeby notowało jakiekolwiek spadki punktowe wiec raczej się nikt nim nie pushuje Co do Gnito to swojego czasu jak tylko na jakimś koncie pojawił się nick oddam to pisał do każdego w poszukiwaniu konta dla yody do zezłomowania:) wiec on jest dla mnie osoba nie budzącą zaufania.
-
[ciach] Odezwał się ten którego widać na każdym kroku a największym jego osiągnięciem jest wazelina w 4 literach u yody... Yoda zachował się jak amator, nie pierwszy z resztą raz i teraz jedyne co mu zostało to oczekiwanie na nowe uni i może tam uda mu się z pomocą przydupasów takich jak ty sojusz który będzie rządził na uni... Możesz mówić o tym, że yoda popełnił błąd i tylko dzięki temu błędowi go spakowaliśmy. Ja uważam, że to była kwestia czasu aż nasze floty spotkałyby się na szlaku nam tez…
-
Storm Riders [S-R] 1595,49% vs My Nie Spimy [Mns] 14332, 71% Zakończona
KrzysDRJ - - Wojny Indus
PostPierwsza wojna dokończona na tym uni do ostatniego % dobra robota chłopaki!!! Nie ma opierniczania się jemy STejki i ruszamy dalej