Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 204.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od L e t h: „Cytat od Ezio: „To uni jest naprawde tragiczne a ludzie tu są ślepi, płytcy i puści. Najpierw koleś wypiera się że nie jest graczem bardziej znanym jako Riddickber, a jest i trzeba być idiotą żeby tego nie wiedzieć, a teraz skupuje konta tak samo jak to robił poprzednio i jeszcze się tym szczyci na forum. Zadam wam ludzie pytanie, ile razy dostaliście skany od tego osobnika? jak on może cokolwiek zezłomować, tym bardziej 60k% jak on w ogóle nie skanuje. Ślepy traf? Czyżby ” To…

• Najlepsze że za specjalistę od Allegro uważał cię zawsze Twój szefuńcio Teraz pewnie już mu to nie przeszkadza Terror.... 3 minuty mi brakły do tego metalu No i logowanie było

• Cytat od Starrk: „Póki co średnio 130% na RW, prawie jak aktywista na S&D Kiedy zaktualizujesz wynik? +-1800% SUMMER vs 652% WINTER ” Dzięki za aktualizację Poważnie dziękuje. Coś nowego. Po pierwszych starciach z koanni pisałem mu że do końca wojny nie będę do niego latał. Miałem zamiar dotrzymać danego słowa, jednak .... no właśnie jednak. Regularne skany wykazały że przeciwnik nic sobie nie robi z pojecia jakim jest Fs. Sami ocenicie czy leciałem po drobne, nie ważne dt, satki , obrona, liczy…

• Fajnie że się angażujesz Zwróć uwagę że % ustalony jest na 5%, a ja staram się na coś takiego nie latać. % ustaliłem taki by chłopaki chociaż na satki sobie do mnie polatali Twoje zdanie o mnie jest na pewno trafne , jednak całkowicie nie robi na mnie wrażenia. Po prostu ot, ktoś wymyślił zasady, ktoś się do nich stosuje. Dysproporcji między mną a Winter nie ma jakiejś strasznej, dodatkowo każdy z nich ma okazję mnie odwiedzić ze względu na rozstaw moich planet No i jeszcze jedno, sami sobie pod…

• Tutaj specjalna dedykacja dla Snow'a za wnikliwe przypytywanie na kanale rekrutacja, za przyjęcie farmy która nie wie co to Fs, lubi bunkrowanie i co najważniejsze jest blisko mnie. Dnia 03-06-2018 07:08:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [Summer] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca EkoBento [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 450 Duży transporter 500 Lekki …

• Cytat od Starrk: „Cytat od zaki5: „Wypowiedzenie wojny na 1 osoba ” Przypatrz się, kto komu wojnę wypowiada. Nie 10 na 1, a 1 na 10. Ale co do jednego masz rację, "ale żal" ” Leszczem to co najwyżej jesteś TY Jak już umiesz liczyć, to licz dalej, WINTERY nawet na sondy żałują No więc podsumowanie dzisiejszej nocy : Od razu mówię, RAPORTY ZBIÓRKI SĄ W RAPORTACH WOJENNYCH, OSOBNO NAPRAWDĘ MI SIĘ TEGO NIE CHCĘ WKLEJAĆ. CO POWIEM, TURBO RECKI TO FAJNA ZABAWKA . PIERWSZY NIECH BĘDZIE YANUSH CZY JAKAŚ…

• Cytat od infa: „"...Ty byłeś ze mnie dumny że ten złom zakisiłem wink.png" W koncu oficjalnie sie przyznales ” Komu trzeba się przyznałem Ba nawet w BOSS wiedzieli Leth gwarantuje ci że RW będzie więcej, dużo więcej Zajęty tylko byłem, bo jak na złość zrobiłem 10,5k % na przypadkowych celach Dziś jednak była " biała noc "....

• Cytat od loog: „bo nie potrafisz nawet synchro zrobić prosty przykład na tych 7 GS które zazłomowałeś ” No widzisz gdybyś tak chwilę pomyślał to wiedziałbyś że synchro zależy od możliwości łącza internetowego z jakiego korzystasz. No i nie ucz ojca dzieci robić... .... po pierwsze jak lecimy złomować to pilnujemy floty .... po drugie jak już nie możemy przypilnować floty to lecimy z pewnymi ludźmi Dodam że BMW wiedział że obrońca jest i ucieknie, ale że ma pełne gacie to bał się kontry ...wielki…

• Jakie to życie jest przewrotne Pierwszy kupujący na tym uni, co uchodził za gracza kupującego by zezłomować, w końcu kupił konto którym złomuje Ha i to nie byle jakie konto Znacie Ucho Prezesa ? Tam jest taki Adrian Istne szaleństwo. Pomijając wszystko, fajny spontan. Graty zysku . Wandal Tobie szybkiej odbudowy

• Szyna nie pierwszym, nie pierwszym

• hello. Nawet recków nie wysyłałem bo obrońca był. Dnia 31-05-2018 02:37:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [Summer] ________________________________________________ Krążownik 2.222 _________________________________________ Obrońca loog [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 1.013 Duży transporter 954 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 3 Sonda szpiegowska 75 Satelita słoneczny 55 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …

• Może poddacie wojnę Snow ??? Bo jak znam życie to ci żyłka zaraz pęknie Bo sam widzisz koszta się nie liczą, liczy się Twój osobisty nerw. Swoją drogą mam do Ciebie pytanie , kogo pushuje Twój znajomy z 8 gali ? Kiedyś prosiłeś by go nie atakować ( Ty już dobrze wiesz o kogo chodzi ) , a on ambitnie wysyła wszystko do kolesia Top 2300 , całe eko w jedno miejsce a ten jak stoi w miejscu tak stoi...ciekawe kto to przejmuje,hmmm....

• Cytat od Rockford: „Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam również. Nie rozumiem tylko czemu podkreślasz mi anty obronę, antyrecki być może, jakiegoś króla anty... a sam masz antyflotę? ” Nie, nie mam anty floty Tak korzystam z anty, np. u handlarza, lub by szybciej zbudować budynki lub coś zbadać. No i bonus do eko 30%, ale wiem że to też masz, aaa planety przenoszę za anty No to w sumie jesteśmy kwita. a podkreślam bo każdy powinien wiedzieć co go czeka jak poleci i dlaczego cała flota w ataku

• Kontynuując zabawę z koannim , KRÓLEM ANTY poleciałem na jego wracające z idlaka Gsy. Mistrz antymaterii tym razem postawił recyklery i większość złomu zebrał sam Coś tam zebrałem , na mały minus oczywiście jestem Tylko że o tym mówiłem na początku wojny, będzie dziwna Dnia 30-05-2018 19:20:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [Summer] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 111.419 Niszczyciel 3.292 Bombowiec 3.323 Okręt wojenny 14.641 Pancernik 22.1…

• Cytat od wakat: „Względem tego rw klik klik straty agresora: 75 060 000 straty obrońcy: 42 817 200 (zniszczona obrona * 30%) Nikt nie zamieścił raportów ze zbiórki pz, aczkolwiek agresor podał, iż zebrał 44 000 000 z pz, pozostałe 21 245 500 zebrał zapewne obrońca - zatem nawet gdyby raporty ze zbiórek pz zostały zamieszczone to agresor nadal miałby większe straty (31 060 000 vs 16 963 800). Obrońca w tym rw poniósł mniejsze straty zatem procent z tego starcia zalicza się na korzyść sojuszu obro…

• Odpowiadając na Wasze wcześniejsze posty Taka nie ścisłość, Bossy mnie nie wyrzuciły bo nie zdążyły a Ty byłeś ze mnie dumny że ten złom zakisiłem Jak to ktoś mi napisał ??? "Snow ma nowego pupilka BMW aka Riddikbecker ". No więc odczepcie się ode mnie, bo Wasze kupkanie w banie mnie już nudzi. Sojusz to rodzina , blalalalala, tak..., ale rodziny nie wyrzucamy za drzwi , nawet w żartach.... Jak inni to tolerują, pozdrawiam wyrzuconych choć raz, to spoko. Trzeba mieć kompletny brak honoru by "sta…

• Cytat od Ba'al: „kpina , twoj sojusz nie spelnia nawet wymogow tego dzialu , bez sensu jest temat ” Konkretnie, jakiego punktu nie spełnia ?

• Cytat od Ba'al: „Jedno osobowy sojusz wypowiada wojne, Queen jednak jestes idiotą , to juz przekroczylo pewne granice honoru... ” Honoru ? Myślę że granice honoru zostały by przekroczone gdyby to Wasz sojusz wypowiedział wojnę jednoosobowemu sojuszowi Tu co najwyżej jakieś szaleństwo się zaczyna Nie nazwę cię tak jak Ty mnie nazwałeś, nie zasługujesz na to... Mam wrażenie że nie rozumiecie po co jest ten dział. Tu nie zamieszczamy RW z zajefajnych farmingów, to nie jest miejsce na ST, na to jest…

• Ta wojna będzie inna niż wszystkie Będą tu cudaczne RW, popłynie strumień PLN na anty, zgaśnie mnóstwo światła. Skan celu : Floty - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifMały transporter2 - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifDuży transporter1.415 - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifStatek kolonizacyjny5 - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifRecykler86 - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifSatelita słoneczny5.384 Obrona - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifLekkie działo laserowe23.507 - 3e567d6f16d040326c7…

• Cytat od Snake Plisken: „Hahahah ten % dobra jasssda będzie Powodzenia stronom obu życzę ” Wydaje mi się że % jest mylący Za chwilę pierwsze RW, nie koniecznie takie miało wyjść, ale pokaże co się będzie działo