Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 268.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No i takie rzeczy chcę zastawać w tym dziale! Brawo Zdzichu! Brawo Kocham Cię! Oby było tego więcej. Pozdrawiam!
-
Cytat od szturman: „Cytat od ---Webber---: „oza proste skupowanie floty z rynku... i to jak się okazało i pokazują dowody, które wychodzą na jaw, nie jedną... ...no cóż, czasu się nie cofnie, być może trzeba było wypisać się z tej wspólnej gry w momencie gdy okazało się, że shimano to largo... A jak pytałem na Discorcie to twierdził, że on to nie Largo... i dlatego grałem dalej w sojuszu eh... Graty webber decyzji ! ” ” Umiem czytać, mógł nie wiedzieć, że to "Largo" czy inny "Szymek", ale widzia…
-
Zalewajcie Dzbany i śmigajcie dalej, jeszcze lepiej!
-
Szacun za co? Że postanowił się odezwać dopiero jak tereth i tatomija napisali co i jak wygląda? Nie wierzę, że przez tyle tygodni grania, rozmów na wspólnym disco i wymian informacji Webber nie skojarzył co się dzieje na koncie Shimano. Jak został sam na placu boju to się postanowił oczyścić. Tak to wygląda z mojej perspektywy.
-
LUMPY REKRUTUJĄ
PostSzanuję za Abbatha w grafice.
-
No i jest turbo! Gratulacje wlotu!
-
Pierwszy stejk na Normie, a już chciałem oddawać konto, ale jak tak ładnie weszło to chyba coś pogram. Mam nadzieję, że obrońca się odbuduje, w końcu TTG. Pozdrawiam ludzi z mojego świetnego sojuszu. Agresor KapitnChorazyTorpeda [G_F] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 52.735 Ciężki myśliwiec 3.276 Mały transporter 6.600 Okręt wojenny 889 Pancernik 539 Krążownik 3.650 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca MaDz [TTG] _________________…
-
Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „Graty, piwo i "wez mnie przytul" to nie jest dobre polaczenie ” Wręcz przeciwnie, to jest cudowne połączenie.
-
Jak wspomnialem tez Ci zycze powodzenia w realu i pozdrawiam. ☺
-
Cytat od dexPL: „I super ... dzięki temu inni mają więcej piratów popatrz ile osób lata i ile jest niezadowolonych z tego? ” Nie tak działa statystyka.
-
Cytat od abraaa: „Ale brednie piszecie. Żadnych ograniczeń nie było. Do tej pory widzę zyski na poziomie 3kkk dziennie, przy 12kk lmach i trochę mt. @Absurd piszesz absurd. ” Są ograniczenia i to ewidentne. Coraz częściej fotografie i sondy do muzeum, duże eventy na statki i surowce też coraz rzadziej. Wysyłam codziennie po ~60 ekspedycji, więc mam rozeznanie z tym co jest, a tym co było chociażby po pierwszym osłabieniu jakie dostała klasa odkrywcy po aktualizacji reperującej autokorekty na ryn…