Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 755.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Widze ze Prince starasz sie obierac to wszystko w zart co Ci pozostalo skoro przez caly czas tolerowales wałki Fido koniec koncow winny jestes tak samo bo niechce mi sie wierzyc ze nic nie wiedziales, wyszlo by na to ze nie masz zielonego pojecia o grze mozna sobie przyciac 1kk pkt, 5kk pkt ale wiekszosc konta na wałkach? i udawac przez cala gre ze wszystko gra? jestescie prostym sojuszem ktory wyznaje wiare: skoro mnie nie dotyczy ja sie nie mieszam ale caly syf splywa na Was nie tylko na Fido …

• Ogame od dawna schodzi na psy, ludzie zapominaja ze to tylko cyferki i gramy tutaj dla przyjemnosci a nie dla pushy, wystawek i kantowania na kazdym kroku. Zyjemy tutaj mimo wszystko w jakiejs spolecznosci, na kazdy nasz ruch patrzy spore grono ludzi, zawsze staram sie zeby mowiono o mnie conajmniej dobrze tutaj widze ze agresor ma juz mozg mocno zlansowany przez te cyferki, cos w glowie sie mocno poprzestawialo, nie widze zadnych zahamowan a to juz zle swiadczy buddy i sojusz dla graczy to powi…

• szczerze mowiac nie liczylem ze wyrzuca FiDo, znajomosc znajomoscia ale sa granice przyzwoitosci, myslalem ze im to nie przeszkadza. Byc moze sie mylilem ale juz raz z LSZ wylecial i wrocil wiec zobaczymy co przyszlosc pokaze ostatnie dzialania zwrocily nie tylko moja uwage i conajmniej kilka zgloszen poszlo. Uwazam ze GO dali mi wspanialy prezent na swieta wierzylem ze innej decyzji Adanio nie moze podjac, chwala mu za to Wesolych

• hahahaha co sie usmialem przy tej zbiorce to moje mowilem wyslij 160k pc to poslal 250k mowilem poslij 45k recy i tu akurat sie posluchal nie poslal wiecej hahaha pamietaj moj mlody Padawanie, wiecej nauczyc musisz sie, szkolenia jeszcze dluga droga przed Toba stary przyjaciel poznal sciezke do niesmiertelnosci Graty

• daj zyc Uni domaga sie zebys w koncu zapial urlop ze mna na czele graty lop dobra passa trwa w najlepsze

• no to przywaliles teraz ja sie cieszylem z dzisiejszej dniowki a ten w jednym wlocie tyle uzbieral idz na urlop GRaty

• Zlomowanie frajerskiego konta FiDo ciag dalszy juz nie za wiele ich zostalo bo wiekszosc padlo u niego w usach ja nie mialem tyle szczescia musialem sam pofatygowac sie zeby cos wiekszego zarobic oczywiscie jak to przy takich zlomach zaraz po wlocie uruchomily sie wioselka, poprzeszkadzalem zeby urwac cenne minuty do zbiorki udalo sie wiekszosc zebrac, zaraz po zbiorce juz lacznie 15k recy stalo na planecie. FiDo tasuj sie dalej zlomujac te wszystkie swoje multi, [ciach] zawsze [ciach] bedzie br…

• Prawie 10k przekroczone takze moge wstawic z reszta jest to moj ulubiony sojusz na dywanie lubie spontan ! pozdrowienia dla sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow youtu.be/3jXyvJ5zYmI Dnia 15-12-2020 19:27:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Pancernik 140.000 Pathfinder 10.000 _________________________________________ Obrońca President Trojan [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 32.600 Duży t…

• nie moge juz na to patrzec dla wyrownania sil mam chec zagadac do emzeta zeby jakas podstawke Ci zrobic w ramach niespodzianki ale ze smutkiem wypisanym na twarzy pogratuluje obroncy zycze Szoo i dalszej wytrwalosci w odbudowie

• Bunkry to jest wlasnie to czego staram sie unikac ale dla tego paliwka chyba i ja bym sie skusil trzymaj forme, graty

• Raz Ty raz ja wiec teraz zebys sie nie wyglupil bo moja dzialka teraz bedzie przez jakis czas Krillin dobrze sie pilnowal ale po jednym dzwonku poszla fala zagapien zostaje nam tylko korzystac na bledach graty

• Nie zabieraj go Leika do takich wlotow bo mnie skubaniec przegoni szybciej niz zaplanowalem niby nowy sojusz a juz zaczyna sie sypac jeszcze jednego Pana bym tu chetnie zobaczyl gratulacje i powodzenia

• Gornicy zlomuja, koniec swiata pojawiaja sie nowe twarze, bedzie to jakies urozmaicenie w tym dziale gratuluje

• sprawdzimy ile Ci teraz pampers wytrzyma chciales sobie ze mnie farme zrobic? przyjmuje wyzwanie

• najwieksza pi... uni Leda dzisiaj dales popis wiec teraz czas uciekac na urlop

• Uszaty prosiles zebysmy przestali sie pushowac ale doszly mnie sluchy ze zwiekszono produkcje masci na bol dupy, zaryzykowalem kolejnym pushem na ulubionym sojuszu Mareczek zle spojrzal w grafik i zabral mi emzeta wiec zrobilismy mala roszade w grafiku na grudzien i pacnalem sobie Krillina Krillina wyskanowalem na 36 min, dla niepoznaki poczekalem na minutki i wystartowalem, jak przystalo na prawilny push obronca zalogowal zaraz po drugim wlocie dosc pechowo jak dla niego recki rowniez poslalem …

• biedny sojusz ACC jeszcze biedniejszy emzecik, jestem pod ogromnym wrazeniem ze jeszcze mu sie chce w grudniu mial byc moj przydzial ale mareczek zle spojrzal w grafik dlatego taka gafa wyszla w ramach rekompensaty dostalem cos lepszego ale to za chwilke graty Maro

• ja to w sumie odpuscilem zaraz po starcie, liczylem na latwy wlocik bo dzien wczesniej gosc zamulal, jak juz sie pojawilem to zamulac przestal, ledwo 200kk na nim zarobilem Leia miala wiecej cierpliwosci no i jak widac zamysl na zezlomowanie tej floty byl dobry, wyszlo jak chciala i za to brawa gratulacje

• ostatnim razem Lopik Cie uprzedzil aleee tym razem udalo sie doleciec do konca i wykrecic fajny % cieszy mnie Twoj widok w tym dziale, mam nadzieje ze to bedzie dodatkowa motywacja do gry na tej pustyni czekam na nastepny wlot conajmniej 2 x wiekszy graty, obroncy Szoo

• a mnie cieszy widok kogos innego w tym dziale niz Sithy ostatnio wspomnialem ze nie takie cuda widzialem wiec w sumie sie nie dziwie na tym uni gralo wielu nieogarow wiec mozna tylko pozazdroscic ze akurat na Was zrobil fsa gdyby na nas trafilo Eomures napewno nie bylby pod takim wrazeniem i stwierdzil ze to napewno push, jeszcze zlom pod dom wiec bankowo gratuluje zorganizowania obrony szkoda ze to nie bylo w weekend i gdzies w mojej okolicy