Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-866 z 866.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No tutaj ładnie. Masz zdrowie
-
Ja wiem czy tak obok? Raptem kilka usów miałem bliżej więc nos musiałbym mieć jak Pinokio No i nawet się wybrałem jakąś godzinkę wcześniej ale podniósł na kilka min przed. I min złapałeś a on czujność po moim locie stracił. Złom widziałem, czułem, że nie powącham i Zuy idzie zza rogu. Nawet myślałem, że to on bił, bo miał on właśnie pod nosem. Ogólnie gz.
-
ooo widzę, że brat bliźniak nawet zajrzał mocz i tobą brachu Dopchałem się w końcu do forum. Bajzel oczywiście mi się zrobił po formatach. Nie pierwszy raz. Stąd nowe konto. Ale nie o tym. Ładnie weszło pany. Wszystko na żyletki musiało być poplanowane z wiadomych względów i trochę farta potrzebowaliśmy. Tak też się stało. Czasu było dla nas akurat na styk, na obronę konkret za mało ale na próbę obrony wystarczająco jednak jej nie było. Dzięki za wspólny lot, Pedrowi za stawienie się bez zająkni…