Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@gardze wami "Kategorie, Największy zysk z bitwy solo i ACS (teoretyczny) nie mają sensu. Jesteśmy w stanie dać RW. " Chodziło tutaj o RW gdzie jest meeega zysk a ktoś złom ukradł i zysk zwiał "Największa bitwa bez strat własnych ACS: kaszub79 [WWO] & AndreP [WWO] vs. skinner69 ~ 3870.08%" Zrobione na x2 "Sojusz z największą liczbą członków: 3 X (Uni68)" [AVALON] wygrywa "Ilość bitew jednego gracza w ST na jednym uni: 11 Fabiano (Europa) Ilość bitew jednego gracza w ST ogólnie: 192 Fabiano (Euro…
-
Cytat od ale cios antynazista: „maja furtke do karania graczy poprzez taki zapis ” Czyli u nas za skanowanie za mniej niż 6s nie ma banów? W takim razie po co taki zapis w Zasadach: "zakazujemy jakichkolwiek działań"? Tak samo jak w tamtym i u nas jest zapis zakazujący i dający podstawy do zablokowania. Inna sprawa ciężko mi ocenić tamten regulamin jeżeli nie znam żadnego przypadku w którym rozpatrywana była jakaś sprawa.
-
Zaraz będzie hejt bla bla ale jako GO nie zajmuję się tym więc NIE MUSZE się na tym znać. @gardze wami Tam był jakiś link, wrzuciłam to w translatora i otrzymałam: Cytat: „Wykorzystywanie błędów obejmuje między innymi następujące przykłady: Wszelkie działania floty w kierunku obrońcy na 6 sekund przed atakiem Każda akcja floty ma swoje konkretne zastosowanie. Misje szpiegowskie służą do dostarczania raportów o flocie drugiego gracza, misje transportowe służą do dostarczania zasobów, wrogie misje…
-
Cytat od Elkanen: „Ano wlasnie, slowo klucz na koniec (podkreslilem). Bys nie chciala kombinowac tylko postarala sie o normalne zrobienie astro to bys nie musiala siedziec 48h online wiecej nic nie napisze bo znajdziesz zawsze wytlumaczenie na wszystko co tylko ktos Ci bedzie probowal zarzucic. ” Przy takich kosztach normalne zrobienie czegokolwiek nie jest możliwe. Badanie kosztowało ponad 100kkk surowców (suma surowców bez przeliczania) więc nawet po wzięciu pod uwagę nowej ładowności potrzeba…
-
Cytat od Elkanen: „Ty mozesz wyslac bo jestes wyzej ale jesli handlujesz ze slabszymi to tylko zwykla manipulacja przelicznikiem aby wyjsc na swoje i nie musiec wozic 150kkk (pewnie nawet nie masz tyle ladownosci). ” Rozumiem że rozmawiamy o moim rekordzie. Nie mam tyle ładowności dlatego zwózkę robiłam dwa dni i odświeżałam ogame co minimum 5 minut. Nie powiem było to wyczerpujące siedzieć cały czas dostępna. Do tego parę osób miałam na straży które w różnych porach losowo miały sprawdzać czy j…
-
Cytat od Elkanen: „Ale po co mam kombinowac? ” Naprawdę muszę to pisać? Wysłałam jednemu graczowi 2kkk deuteru na jego astro bez handlu. Po co? Żeby wcześniej kliknął swoje astro i nie woził tych surowców. Gracz 2 albo 3 razy dostał złoma przed samym badaniem więc wolałam żeby miał u mnie dług niż kolejny raz wtopił. Dlatego gracze sobie pomagają w badaniach. I z tego co wiem nie tylko ja tak robię ale jest więcej takich osób. Jak innemu raz zezłomowali grawitony to również mu zrobiłam na zasiad…
-
Cytat od gardze wami: „Kto prowadzi Rekordy ogame.pl @Ruda czy @ciap W Porozmawiajmy o ogame są dwa równoległe tematy. Zdecydujcie się. ” 27 maja 2017 roku ze względu na zmieniające się konfiguracje zmieniłam regulamin tematu. Kiedyś można było się wpisywać tylko ze speed x1 i x2. Dlatego tamtego dnia zmieniła rgulamin tematu + napisałam posta: Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!). Można sprawdzić że nie jest edytowany. Post @Virtual_ManPL pokazał że czasem rekordy nie są zgłaszane na c…
-
Cytat od Elkanen: „Nie przesadzasz za bardzo? Wprowadzili bonus na tech. nadprzestrzenna w postaci wiekszej ladownosci floty - plus dla wszystkich, i flociarzy i gornikow. Dali mozliwosc kolonizacji na 15 pozycje w ukladach? Kolejny plus dla gornikow - oczywiscie skorzystali ci najwiecej, ktorych stac na antymaterie ale to szczegol. Dlaczego wiec nie powinni teraz dac czegos dla flociarzy? Moze by sie rozgrywka ozywila, wiecej byloby ciekawych zlomowan i byc moze mniej ufs? Kazda wizja zmiany ni…
-
Cytat od buleon: „Będziesz to jakoś różnicować, czyli robić konfiguracje czy po prostu największe możliwe wszystko, niezależnie od speedu? ” Ostatnim czasie wszystkie serwery idą na speed x7 eko (nawet serwer który powstał niedawno chce zmiany z x6 na x7) dlatego mogę rozróżnić dla x7 na flote. Ogólnie nie ogarniam co tu się dzieje. Od 2,5 roku jest info w regulaminie tematu że zgłosić się może każdy serwer. Jak każdy to niezależnie od speed. Nie wpisywałam zbędnych kategorii bez rekordów bo tem…