Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 266.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [Eko] Akademia Gorniczo Hutnicza : 1668,32% vs 0% Zakończona
Viserion - - Wojny Leda
PostPrzepis na sukces dla LHiP satelity + pełżacze + LMy = próg 50 % aż dziw że jeszcze tu nic nie ma
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [LOG] Lamy OGame : 6556,95% vs 0% Zakończona
Viserion - - Wojny Leda
Postfajnie że na uni coś się dzieje ale serio próg 50 % ? toż to po satelitach można latać LMami i bedzie można stukać 50% ? niech wygra lepszy
-
winter-is-coming-768x490.jpg Dnia 21-12-2019 12:25:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Viserion [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 1.100 Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca NieGoni ________________________________________________ Mały transporter 1.377 Duży transporter 921 Lekki myśliwiec 702 Ciężki myśliwiec 772 Krążownik 248 Okręt wojenny 132 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 70 Sonda szpiegowska 8.838 Bombowiec 69 Nis…
-
winter-is-coming-768x490.jpg Dnia 21-12-2019 06:16:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Viserion [WINTER] ________________________________________________ Bombowiec 277 Niszczyciel 113 Reaper 148 Pathfinder 1.193 Lekki myśliwiec 24.057 Ciężki myśliwiec 1.534 Krążownik 3.183 Okręt wojenny 1.473 Pancernik 1.099 Mały transporter 7.058 _________________________________________ Obrońca Powidelko [K-O] ________________________________________________ Mały transporter 350 Lekki myśliwiec …
-
winter-is-coming-768x490.jpg POZDRAWIM SOJUSZ WINTER I ZNAJOMYCH Z INDUSA ;) Dnia 13-12-2019 06:53:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Viserion [WINTER] ________________________________________________ Bombowiec 149 Niszczyciel 58 Reaper 44 Lekki myśliwiec 2.448 Ciężki myśliwiec 412 Krążownik 963 Okręt wojenny 934 Pancernik 343 Mały transporter 664 Sonda szpiegowska 7.662 _________________________________________ Obrońca KiEcZmEr ________________________________________________ Ma…
-
Cytat od GBN: „Obronca niehonorowy, kto normalny robi 6k LL w kilka minut, just sayin. ” Powiem Ci tak! Latam na ekspedycjie na 6 koloniach i wszędzie z planety. I nikt inny poza Tobą nie lata po paru DT. Ładnie prosiłem żebyś zawrócił. Pisalem również że nie stawiam obrony, chyba że ktoś mnie do tego zmusi. Nie posluchales. Ok szanuje to! A teraz nie płacz na forum i nie wypisuj że ktoś jest nie honorowy! W trakcie lotu nie wykonałes ani 1 skana. Nie ukrywalem się na jakiejś lotce. Moje planety…
-
Nie oceniaj ludzi swoją miarą!!!! Prawda jest taka że przez parę dni był event gdzie było anty x9. I w tym czasie zebrałem ponad 200k. Możecie wierzyć i nie lata mi to. Ja wiem ze maruderzy zawsze znajdą powód do narzekania. Cytat od Kiki2: „moze miał dopalacze do stoczni ale jak pisze ze wydał anty to wydał anty, a co do tego ze z ekspedycji to nie wierze ze cała była własnie z niej bo jak patrze na te obrony kazdy pisze ze ma tą anty z ekspedycji gdzie ja przez cały okras trwania tego eventu 2…
-
winter-is-coming-768x490.jpg Witam Już raz mi Ten pan siadł mii na ogon mojej ekspedycji.Jak dobrze pamięntam to we wtorek. Ładnie wtedy prosiłem żeby odpuścił bo zarobi pare "k" które i tak odda. Nie trzeba było dłógo czekać Rano odpaliłem kopalnie i zacząłem tradycyjnie latać na eksedycję i czekałem Gdy nadeszła godzina "W" akurat wracałem z basenu z córką, więc na telefonie nie miałem jak przeliczyć ile potrzebuje LL do obrony wiec dałem maksa Anty miałem z ekspa to żem poszalał POZDRAWIAM CA…
-
winter-is-coming-768x490.jpg Małe ale cieszy Dnia 12-12-2019 04:03:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Viserion [WINTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.600 Okręt wojenny 800 Pancernik 300 _________________________________________ Obrońca oles [nowy soj] ________________________________________________ Duży transporter 331 Lekki myśliwiec 44 Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 57 Okręt wojenny 95 Recykler 72 Sonda szpiegowska 639 Satelita słoneczny 8 P…
-
#10 XYZ [WINTER] & Darth John [WINTER] vs. Consul Castor [BOSS] ~ 207.76%
Viserion - - Starcia Leda
Postgraty Panowie dobry bos to spakowany BOSS
-
Rinzler [WINTER] & Edek Kisiel [WINTER] vs. Lucyfer [BOSS] ~ 1415.21%
Viserion - - Starcia Leda
Postgraty panowie złom to nie wszystko SATYSFAKCJA - BEZCENNE