Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 118.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#8 HAIL NN PUSH youtube.com/watch?v=Y3Fy7MkFvkM Dnia 22-07-2018 03:25:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza VS Tupolew [N N] ________________________________________________ Krążownik 20 Okręt wojenny 212 _________________________________________ Obrońca karpi [Metal] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 828 Krążownik 34 Okręt wojenny 8 Recykler 13 Satelita słoneczny 135 Wyrzutnia rakiet 81 Lekkie działo lasero…
-
hatriczek HAIL NN Obronca ładnie pogratulowal, wiec pociechy z moona i Sz/O!!! youtube.com/watch?v=U0fk5L1ifbo Dnia 21-07-2018 18:31:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza VS Tupolew [N N] ________________________________________________ Krążownik 160 _________________________________________ Agresor Tomee [N N] ________________________________________________ Krążownik 674 _________________________________________ Obrońca Wonsz [RNK] __________________________________________…
-
Hail NN Push youtube.com/watch?v=q0Ifx1y3QUI Dnia 21-07-2018 12:32:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza VS Tupolew [N N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 92 Mały transporter 262 Krążownik 104 Okręt wojenny 218 _________________________________________ Agresor Tomee [N N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 889 Krążownik 359 Okręt wojenny 60 Mały transporter 413 _________________________________________ Agresor grus…
-
#5 Hail NN Push youtube.com/watch?v=mfJhMfOPWdE Dnia 21-07-2018 02:56:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Brzoza VS Tupolew [N N] ________________________________________________ Okręt wojenny 170 _________________________________________ Obrońca JaguaR ________________________________________________ Duży transporter 33 Lekki myśliwiec 19 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 104 Recykler 55 Sonda szpiegowska 54 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Brzoza VS Tupo…
-
#4 HAIL NN push. youtube.com/watch?v=jbIZrnklg8A Dnia 17-07-2018 04:31:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Pustak [N N] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Mały transporter 327 Lekki myśliwiec 163 Krążownik 97 Okręt wojenny 126 _________________________________________ Obrońca Estabrook ________________________________________________ Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 39 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 110 Okręt wojenny 3 Recykler 7 Sond…
-
Cytat od zemsta: „witam wszytskich. na wstępie powiem że z założenia nie udzielam się na forach jednak śledzę "co w trawie piszczy" giker idealnie podsumował całe starcie screenem jednak nie o tym. kolego tereth. czytając twoje wszystkie posty w tym dziale dochodzę do wniosku że twoje życie musi być bardzo smutne, nie potrzebnie wprowadzasz niemiła atmosferę A to "tylko gra " skila za wielkiego nie mam w ta gre gdyz dopiero zaczynam, natomiast mam tak zwanego skila w robieniu pieniedzy i widzę z…
-
#3 Hail NN Push "Powracam pozdrawiam tych co na to czekali pozdrawiam moich przyjaciół dobrych ziomali powracam jak Salvador Dalí schematy palić najwyższy kunszt który nie mieści się w skali" youtube.com/watch?v=QUwdQTM4jK4 Dnia 16-07-2018 19:09:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Pustak [N N] ________________________________________________ Mały transporter 469 Lekki myśliwiec 199 Krążownik 100 Okręt wojenny 120 _________________________________________ Obrońca Altaeir […
-
Cytat od Rafik1986: „synku masz bledne informacje po pierwsze nigdy nie lizalem nie jestem toba,po drugie boli cie to ze was spakowal 5 on jeden po 3 jego losy mnie nie interesuja po 4 byles jestes bedziesz zwyklym nobem:D ciao ” Czyli co paleczka w miedzy skanami..? A wtedy udalo mu sie to zrobic na farcie bo jak ja bym byl 5 min wczesniej to bym Ci teraz zucal aport. Jezeli on jest noobem to na ciebie nie ma juz okreslenia. Mam pytanie do Ciebie Sado... Jak to jest miec takiego glupiego psa..?
-
ha jak ja od soboty gram A Ty mi tu pisac cos o zlomowaniu. Super jestes lepszy. Znikniemy masz racje. Ale nie dzieki Tobie bo jestes 0. Tylko teraz normalnie sie rozbijemy. Tylko nooby zostaja na koniec uni i kozacza, ze naciachali st. Beke z ciebie mam bo na xantus udowodniles swojego skila, jak sie nie dostaje zloma robiac fsy albo czaic sie na jakiegos nooba co na farming sie wyrwie i mu tp. Ahh tern skill. Nie chce bys sie wypowiadal pod moimi st da sie to zablokowac..?
-
#2 Push. HAIL NN Tam sa nie ladne slowa wiec, admini i dzieciarnia co maja wakacje przed cyferkami wiec nie wlaczac tego Nie startowac tego! Ukati to Dla Ciebie: youtube.com/watch?v=htpmR2VTLxQ Dnia 09-07-2018 05:52:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Pustak [N N] ________________________________________________ Mały transporter 64 Krążownik 73 _________________________________________ Obrońca 1916 ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży t…
-
Hail NN Pozdrawiamy Was Ciule Konto kupione. Push Standardus youtube.com/watch?v=Gqc67TFqzZI Kto gral w lola to zrozumie. youtube.com/watch?v=FmHhFHGOO1M Dnia 08-07-2018 03:52:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grusss [N N] ________________________________________________ Krążownik 70 _________________________________________ Agresor Hefi [N N] ________________________________________________ Krążownik 106 Okręt wojenny 24 _________________________________________ Agresor Latajac…
-
no to [ciach] jak hanka w pudelka Sz/o majster bo ja tez chce Super Moderator Ruda:pseudocenzura
-
Push zlom u obroncy. youtube.com/watch?v=b_SNI3YXf4c Dnia 06-07-2018 01:47:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuziemek [N N] ________________________________________________ Mały transporter 13 Lekki myśliwiec 310 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1 _________________________________________ Obrońca recydywa [N N] ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 14 Lekki myśliwiec 14 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 48 Sonda szpiegowska 16 Satelita słon…
-
Cytat od LionKong: „Pytanko solo czy acs?? ” I to jest dobre pytanie. 25 solo a 30 acs..?
-
Yo yo moje uciapciane nosidla xD Postanowilem ja i paru chorych zrobic trening przed zimowym uni bum bum . Ja robie challange , ktos sie dolaczy..? przedstawie zasady: Od 29 Czerwca Do 27 Lipca 30ST A tym czasem: youtube.com/watch?v=Ur_tXqaNXOI
-
najtowi bomba na top1 solo nie zaszkodzila... Podziekowania dla kaina za smieciarki. Widac ze korzenie nn. Sapia ze bfsy walisz, a co oni innego robia jak nie bfsy Zloma dla najta part2 chce! youtube.com/watch?v=Vame1S0JYyI Dnia 02-06-2018 03:03:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam1234 [NEMESIS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 495 Krążownik 284 _________________________________________ Obrońca hrabonszcz _______________________________________…